Твоите стъпки в Spider Sport през първия месец

Седмица:

Опознавателна тренировка

Опознавателна тренировка (безплатна, ако НЕ продължите да тренирате с нас); входен преглед на походка, стойка и мобилност; материали за правилно хранене

Личен треньор

Назначаване на личен треньор и определяне на график

Tренировка 1

Oпределяне на цели, измерване на мазнини, оптимално активно тегло и дневни калории

Tренировка 2

Усвояване на основните движения и тест за първоначална мобилност

Съвети за хранене

Хранителна лекция и практически съвети за хранене

Информация за хранителни добавки

Информация за хранителни добавки: витамини, омега-3 и минерали

Tренировка 3

Тренировка и преглед на хранене от попълнена от теб бланка

Tренировка 4

Тренировка, преглед на хранене и добавяне на нови движения

Тренировка 5

Тренировка и преглед на хранене, увеличаване на натоварването при усвоена техника

Тренировка 6

Тренировка и преглед на хранене, въвеждане на упражнения за мобилност на ставите, стречинг

Полезна информация

Форум и група с полезна информация за фитнес ваканции, състезания, тренировки на открито, идеи и рецепти за правилно хранене

Тренировка 7

Tренировка, преглед на хранене и практически съвети за пазаруване и дневно меню

Тренировка 8

Tренировка, преглед на хранене и практически съвети за софтуер за следене на калориите

Измерване на прогрес

Измерване на прогрес: мазнини, мобилност, сила

Лично досие

Достъп до лично досие с резултати

Личен треньор

Личен треньор
От 2005 година SPIDER SPORT предлага спортни студиа за персонални тренировки с личен треньор. Тренировките винаги се водят от личен треньор, който участва активно през цялото време, като демонстрира упражненията на клиента и го напътства за тяхното правилно изпълнение.

ОЩЕ

Рехабилитация

Рехабилитация
От 2007 година SPIDER SPORT разполага с екип от специалисти, които консултират и тренират хора с гръбначни изкривявания (сколиоза, патологични кифоза и лордоза), опорно-двигателни проблеми (дископатия, дискова херния, ограничена ставна мобилност, вторична рехабилитация след операция на стави). Екипът работи и с бременни (пре и постнатални).

ОЩЕ

Стречинг

Стречинг
От 2013 година SPIDER SPORT предлага стречинг курсове в двете ни зали в Изток и Лозенец. Групите са до 6 човека, което позволява персонално внимание за всеки. Треньорите ще ви помогнат да се разтягате правилно и последователно, следвайки стречинг програмата, изготвена от Милко Георгиев и екипа на SPIDER SPORT.

ОЩЕ

Boot camp

Boot camp
От 2006 година SPIDER SPORT предлага 1 часови BOOT CAMP тренировки на открито в Борисовата градина и Южния парк сутрин и вечер през пролетта, лятото и есента. Тренировките започват с леко тичане и стречинг за загрявка.

ОЩЕ

Съвети за хранене

Съвети за хранене
От 2002 година Милко Георгиев изучава и преподава принципите на правилното хранене. Като пионер във Високо-Мазнинно Ниско-Въглехидратно Хранене той е разработил практики, които са се доказали като най-успешни в областта на храненето. Участията му в десетки телевизионни предавания, форуми и лекции са помогнали на хиляди хора в България и по света.

ОЩЕ

Групови тренировки

Групови тренировки
SPIDER SPORT предлага групови тренировки в групи от 4-6 човека под името SPIDER TOGETHER. Тренировките са подходящи за приятели, колеги или семейства, които искат да тренират заедно на добра цена по ефективна система. Тренировките се провеждат в залата в Лозенец (от понеделник до събота) с предварително записване на 0876 1000 48.

ОЩЕ

Кондиционни тренировки за спортисти

Кондиционни тренировки за спортисти
От 2006 година SPIDER SPORT има опит в кондиционните тренировки на професионални спортисти в различни дисциплини. Към стандартния комплекс със свободни тежести добавяме профилиран комплекс от адаптирани специални упражнения към конкретния спорт. Целта е да се прецизира техниката на спортиста, да се увеличи неговата силова издръжливост и експлозивност.

ОЩЕ

Спортна ваканция

Спортна ваканция
От 2004 година SPIDER SPORT предлага прекрасни условия за почивка, спорт и пълноценна храна на нашите спортни ваканции. Каним ви да споделите с нас една седмица сред природата - на брега на морето през лятото и на високо-планинската спортна база Белмекен през зимата. В група от позитивни и мотивирани хора ще почерпите от знанията и опита на треньорите на SPIDER SPORT и гуруто Милко Георгиев.

ОЩЕ

Master Class с Милко Георгиев

Master Class с Милко Георгиев
Master Class с Милко е за хора, които искат да се усъвършенстват и да усвоят принципите на тренирането и храненето на най-високо ниво. Класът се състои от индивидуална тренировка-консултация, в която Милко ще прецизира техниката ви на трениране и хранителния ви режим. За оптимални резултати се препоръчва пакет от две консултации на преференциална цена.

ОЩЕ

Академия SPIDER SPORT

Академия SPIDER SPORT
От 2004 година в Академията на SPIDER SPORT се създават кондиционни треньори. Това е процес, който включва формиране и изграждане на точна визия и правилно отношение към цялостното подобряване на физическите качества у всеки наш клиент.

ОЩЕ