SPIDER SPORT предлага групови тренировки в групи от 4-6 човека под името SPIDER TOGETHER. Тренировките са подходящи за приятели, колеги или семейства, които искат да тренират заедно на добра цена по ефективна система. Тренировките се провеждат в залата в Лозенец (от понеделник до събота) с предварително записване на 0876 1000 48.

Тренировките се състоят от 3 части: високо интензивни упражнения с тежести, интервални упражнения с игрови и състезателен характер и стречинг за финал.
В първата част работите за сила, силова издръжливост и правилна техника на изпълнение на основните движения. Ще се научите как да поправите стойката и походката си и да стегнете корема, гърба и краката си.
Във втората част се забавлявате с упражнения с дискове, ластици, пудовки и медицински топки, развивайки атлетическите качества скорост, експлозивност и координация. Под формата на мотивиращи и забавни игри тренирате ефективно с елементи от CrossFit, спринтове, скокове и щафети.
В третата част работите за увеличаване на ставната мобилност на раменете, таза и глезените си и за разтягане на скъсените мускулите според специфичните ви нужди.

Тренировките са съобразени с нивото на групата, така чеса подходящи за всички. За начинаещи, които никога не са тренирали и искат да се включат към съществуваща група, препоръчваме Start-up пакет, който включва 1 месец тренировки с личен треньор и 2 месеца групови тренировки на преференциална цена. Личното внимание и индивидуалният подход на треньора гарантират усвояване на техниката на основните движения и безпроблемен преход към груповите тренировки.

Студио Лозенец

понеделник – събота, записване на 0876 1000 48

Сутрешни групи9:30ч.10:30ч.11:30ч.
Вечерни групи15:30ч.16:30ч.17:30ч.

Запишете час сега Свържете се с нас