Екипът на SPIDER SPORT е съставен от най-добрите в България специалисти в областта на кондиционните тренировки с индивидуален треньор. Той включва млади и опитни хора, за всеки от които спортът и грижата за здравото тяло са начин на живот. Повечето са активни или бивши състезатели – балкански и републикански шампиони, участници на олимпиади. Благодарение на уникалната система, която е разработена от Милко Георгиев в клуба, треньорите могат да вложат целия си опит в работата с клиенти.

Милко Георгиев

Създател, спортен директор, главен треньор

Милко е създател на спортен клуб SPIDER SPORT и на системите за трениране и хранене използвани в него. Той е на 46 години, израснал в семейство на спортисти и се занимава със спорт от дете. Тренирал е таекуондо – сребърен медалист на Републиканско първенство, волейбол, хокей, тичане, колоездене. Завършва Технически Университет София като магистър инженер по “Информационни технологии” и след това втора магистратура със специалност “Спорт, Фитнес, Здраве” във НСА. Говори английски и руски език.

Милко има 20 години опит като треньор. Систематизира опита и знанията си и успешно ги прилага в работата си и в обучението на треньори в Академията SPIDER SPORT.

Експерт е по Високо-Мазнинно – Ниско-Въглехидратно Хранене. Предава знанието и опита си за пълноценно хранене в над 40 телевизионни участия, както и в лекции и семинари на международни конференции.

Милко е кондиционен треньор на националния отбор по плажен волейбол на Китай и на националния отбор по бокс младежи на България. Сред клиентите му са световни и републикански състезатели, успешни хора от всякакви професии.

Има холистичен възглед към физическото и духовно съществуване, който е превърнал в система за отлично здраве.

Димитър Гайдов

Управител, треньор

Димитър е на 35 години. Завършил е Маркетинг и мениджмънт. Занимавал се е със застраховане, продажби, продуктово развиване, маркетинг и мениджмънт. Говори английски език.

От 2002 г. се занимава с професионален спорт. Участвал е в множество състезания по downhill колоездене и е многократен Републикански и Балкански шампион.

Като управител Димитър работи за подобряването на услугата личен треньор, развиването на фитнес ваканции и популяризирането на SPIDER SPORT системата за хранене и трениране чрез франчайз.

Ангел Стоянов

Треньор, рехабилитатор

Ангел е на 37 години. Играл е 5 години в баскетболен клуб “БУБА” и има две пети места в републиканското първенство. Рекордьор е на 330м и 990м в 35 СОУ. Завършва Кинезитерапия в НСА. Говори немски език.

От 2008 г. е треньор в SPIDER SPORT със специалности Общо кондициониране, Обща рехабилитация, Рехабилитация на гръбначни изкривявания.

Развива спортните си интереси, играейки баскетбол и спортувайки на открито.

Велислава Желязкова

Треньор, рехабилитатор

Велислава е на 43 години. Тренирала е и се е състезавала художествена гимнастика. Завършила е УАСГ със специалност Промишлено и гражданско строителство.

От 2011 г. е треньор в SPIDER SPORT със специалност Общо кондициониране, Обща рехабилитация, Рехабилитация на гръбначни изкривявания, Стречинг. Второ място при жените на кондиционния многобой SPIDER GAMES.

Проявява засилен интерес в областта на храненето, биохимията и физиологията.

Димитър Агонцев

Треньор

Димитър е на 47 години. Тренирал е лека атлетика, карате шотокан, плуване, работил е като воден спасител. Завършил е НСА със специалност Плуване.

От 2005 г. с 3 години прекъсване е треньор в SPIDER SPORT със специалности Общо кондициониране и Boot camp тренировки на открито.

Треньор е по ски, сноуборд, инструктор бънджи скокове.

Ина Недялкова

Треньор, рехабилитатор, масажист

Ина е на 28 години. Завършва спортно училище и тренира хандбал 7 години професионално. Има призове от 3-то място държавно първенство младша възраст, 3-то място държавно първенство жени “А” група и 2-ро място Купа България жени “А” група.

След претърпяна травма и операция на коленни връзки се насочва към рехабилитация. Завършва Медицинско университет в Плевен, с профил “Медицинска Рехабилитация и Ерготерапия”. Има и дългогодишен опит като масажист.

Интересите й са разнообразни като самата нея и са насочени главно към подобряване на двигателна култура, масаж, личностно израстване и литература.

Стефан Стойчев

Треньор, рехабилитатор

Стефан е на 32 години. Участвал e в турнири по волейбол и тенис на маса. Като дете има вице-републиканска титла на тенис на маса и две трети места. Завършва “Транспортно строителство” във ВТУ “Тодор Каблешков” – София. Говори английски език.

От началото на 2014 г. е треньор в SPIDER SPORT със специалности Общо кондициониране, Обща рехабилитация, Рехабилитация на гръбначни изкривявания, Стречинг.

Вниманието му е насочено към по-подробно изучаване на проблемите с опорно-двигателния апарат при деца и възрастни. Занимава се с тенис и волейбол.

Валентин Велчев

Треньор

Вальо е на 37 години. Тренирал е баскетбол и волейбол. Има трето място от републиканско първенство по баскетбол за кадети. Завършил е НСА със специалности Треньор по баскетбол и Учител по физическо възпитание. Говори немски език.

От 2013 г. е треньор в SPIDER SPORT със специалност Общо кондициониране.

След завръщането си от Германия, където работи като масажист, намира реализация в SPIDER SPORT. Интересува се и от кинезитерапия и правилна двигателна култура.

Искра Чолакова

Треньор

Искра е на 46 години. Завършва стопанско управление и магистратура по управленски информационни системи в СУ „Св. Климент Охридски“. Има 20 годишен опит в международна компания като развива и ръководи бизнеса ѝ в България. Владее английски, испански, немски.

В ученическите и университетските си години тренира лека атлетика и баскетбол. Участва в училищни и университетски турнири.

Тренира в спортен клуб SPIDER SPORT от 2009 година. Вярва твърдо в сентенцията „Здрав дух в здраво тяло“. В SPIDER SPORT преоткрива собствените си физически възможности и подобрява качеството на живота си в личен и професионален план.

От 2020 година е част от екипа на SPIDER SPORT.

Венцислав Русев

Треньор

Венци е на 24 години. Занимава се сериозно с фитнес тренировки от 2012 г. Преди това се е развивал в сферата на бойните спортове и е медалист от състезания по карате Киокушин. В момента като хоби практикува Бразилско Джу-Джицу. От 2020 г. се занимава с персонални тренировки, а от лятото на 2022 г. е кондиционен треньор в SPIDER SPORT. Говори английски език.

Завършил е бакалавър Рехабилитация в Медицинския университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ във Варна през 2020 г. В момента следва магистратура Рехабилитация в НСА „Васил Левски“.

От 2022 година е част от екипа на SPIDER SPORT.

Даниел Атанасов

Кинезитерапевт, рехабилитатор, масажист

Дани е на 28 години. Завършил е НСА “Васил Левски” със специалност Кинезитерапия. След което завършва магистратура “Спа култура, източни и аква практики”. Работи по специалността си от 4 години. В работата си се сблъсква с проблеми на гръбначния стълб и проблеми с опорно-двигателния апарат като: дискови хернии, дископатии и прочие.

От 2020 година е част от екипа на SPIDER SPORT.

Стиляна Романова

Кинезитерапевт, рехабилитатор, масажист

Стиляна е на 30 години. Завършила е Нса “Васил Левски” със специалност кинезитерапия. След което специализира магистратура Кинезитерапия в неврологията и психиатрията. Работи по специалността от 4 години. Занимава се предимно с мускулно скелетни проблеми и неврорехабилитация при пациенти с проблеми с Централната нервна система. 

Занимава се професионално с плажен волейбол.

От 2022 година е част от екипа на SPIDER SPORT.

Симона Велчева

Кинезитерапевт, рехабилитатор, масажист

Симона е на 23 години. Завършва бакалаварската си степен по специалност Кинезитерапия в
НСА „Васил Левски“, където вмомента специализира и магистърска степен. Симона е изкарала
допълнителни курсове, които прилага в своята работа: Мануална терапия-Мълиган концепция,
Проприоцептивно нервно мускулно улесенение (PNF) и др.
Нейният интерес в практиката е насочен към патологии на опорно-двигателния апарат,
периферна и централна нервна система.

От 2022 година е част от екипа на SPIDER SPORT.