SPIDER GAMES
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Хич не се харесвам как излизам на снимки. На някои вадя някаква супер страшна физиономия
Е, не може да се сравнява с тази на Милко, докато пази на нападите
Аз лично съм доволен от състезанието, имаше сериозна конкуренция, и даже се учудих, че стигнах до 4 - то място, при условие че половината дисциплини и движения ги правех за пръв път, а повечето от останалите не ги тренирам редовно. Следващият път ще съм по подготвен. Чакаме следващото издание
Аз лично съм доволен от състезанието, имаше сериозна конкуренция, и даже се учудих, че стигнах до 4 - то място, при условие че половината дисциплини и движения ги правех за пръв път, а повечето от останалите не ги тренирам редовно. Следващият път ще съм по подготвен. Чакаме следващото издание
И аз на доста от снимките принципно не се харесвам ......... някъде бях чел, че това (с харесването) се научава като човек се снима по често (снимки/камера) и след това се наблюдава, наблюдава .........
Иначе Милко наистина има много добри физиономии на нападите:)))
п.п. Не знам за останалите, но днес имам неприятни "синки по коленцата"
Към организаторите: мисля си, дали другия път не можем да придобием по някакъв начин фланелки - примерно с надпис на гърба (SPIDER GAMES) а от пред примерно логото на спайдер спорт? Аз бих ходил да тренирам с нея редовно
Предполагам изработването на щампа + цената на една чиста фланелка, не е повече от цената на фланелка с щампа - поне някога като си правехме не беше.........
Иначе Милко наистина има много добри физиономии на нападите:)))
п.п. Не знам за останалите, но днес имам неприятни "синки по коленцата"
Към организаторите: мисля си, дали другия път не можем да придобием по някакъв начин фланелки - примерно с надпис на гърба (SPIDER GAMES) а от пред примерно логото на спайдер спорт? Аз бих ходил да тренирам с нея редовно
Предполагам изработването на щампа + цената на една чиста фланелка, не е повече от цената на фланелка с щампа - поне някога като си правехме не беше.........
- Милко Георгиев
- Академик

Ех, ако бях участвал, щях и аз да хвана някоя и друга точка. Поне на военната преса - гледам рекорда е 85 кг, аз правя 5х5 с 50 кг, значи все ще успея да вдигна еднократно повече от 50 кг. Утре ще опитам.
Какво означава състезанието за издържливост?
Не ми стана много ясно как правите военната преса? Участникът взима щангата с изпънати ръце, сваля я до гърдите и после пак я вдига до горе. Това ли е чисто изпълнение в състезанието?
Не ми стана много ясно как правите военната преса? Участникът взима щангата с изпънати ръце, сваля я до гърдите и после пак я вдига до горе. Това ли е чисто изпълнение в състезанието?
Не, щангата се взима от стойката за клек, и ляга на гърдите. Движението започва от там, докато изпънеш ръцете горе. Поразгледай снимките, там се вижда добре.Ivaylo wrote:Ех, ако бях участвал, щях и аз да хвана някоя и друга точка. Поне на военната преса - гледам рекорда е 85 кг, аз правя 5х5 с 50 кг, значи все ще успея да вдигна еднократно повече от 50 кг. Утре ще опитам.
За щастие не е толкова проста зависимостта. И освен набирането с тежест има и доста техника + доста други типове набирания - негативни, uneven pullups, експлозивни с пляскане. Много често техниката спъва успешното изпълнение.jihad4o wrote:интересно ни беше(на много хора) що си 80 кила,набираш се на една ръка с подхват, а с надхват се набра с под 60 кила....не излиза сметката.Noodle wrote:80 кила съм
А според сметката с колко би трябвало да се набирам?
jihad4o wrote:80,че и повечеNoodle wrote:А според сметката с колко би трябвало да се набирам?![]()
сметката е такава - нино тежи 74 и се набира на една ръка. набира се с 57,5 тежест.
ти тежиш 80 кила и се набираш на една ръка(гледам отдавна можеш,та сигурно поне 2-3-4 правиш)... тааа......
- Милко Георгиев
- Академик

Второто издание се планира да е по-организирани и масово. Медии, спонсори. Това изисква повече работа. Не е ясно засега кога ще е.GEORGIO wrote:кога ще е второто издание на spider games!
ще се запазят ли същите дисциплини и занапред или ще има промени?
Дисциплините са чудесни и засега остават така. Занапред ще следваме принципа на разумното развитие и всичко в тази посока е възможно. Например, може да има кофички вместо лицеви.
Кондиционен треньор