SPIDER GAMES

Трениране с тежести (щанги, гири, дъмбели, пудовки), ластици, свободно тегло с цел подобряване на физическата подготовка и представянето в различни видове спорт.

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

Noodle
Професор
Професор

Post by Noodle »

Петко К
изгонен.

Post by Петко К »

Хич не се харесвам как излизам на снимки. На някои вадя някаква супер страшна физиономия 8) Е, не може да се сравнява с тази на Милко, докато пази на нападите :lol:
Аз лично съм доволен от състезанието, имаше сериозна конкуренция, и даже се учудих, че стигнах до 4 - то място, при условие че половината дисциплини и движения ги правех за пръв път, а повечето от останалите не ги тренирам редовно. Следващият път ще съм по подготвен. Чакаме следващото издание ;)
pa4080
Професор
Професор

Post by pa4080 »

И аз на доста от снимките принципно не се харесвам ......... някъде бях чел, че това (с харесването) се научава като човек се снима по често (снимки/камера) и след това се наблюдава, наблюдава .........
Иначе Милко наистина има много добри физиономии на нападите:)))

п.п. Не знам за останалите, но днес имам неприятни "синки по коленцата" 8)

Към организаторите: мисля си, дали другия път не можем да придобием по някакъв начин фланелки - примерно с надпис на гърба (SPIDER GAMES) а от пред примерно логото на спайдер спорт? Аз бих ходил да тренирам с нея редовно 8)
Предполагам изработването на щампа + цената на една чиста фланелка, не е повече от цената на фланелка с щампа - поне някога като си правехме не беше.........
jojoly
изгонен.

Post by jojoly »

аз лично вдигам две ръце за предложението за тениските. ама може и да не са само за SPIDER GAMES. супер ще се кефя да си имам такава тениска. каквато и да е цената! :)
Uinen
Ученик
Ученик

Post by Uinen »

И аз съм "ЗА" тениски с двете ръце и двата крака че и с ушите! :)
Въпреки че няма да си я сложа докато не видя напредък, незаслужено не мога да я нося :oops:
Ама мога да си я гледкам и да се амбицирам :D
Everything has its beauty, but not everyone sees it.
Милко Георгиев
Академик
Академик

Post by Милко Георгиев »

Готов е сайтът на SPIDER GAMES.
Там има пълни резултати.
http://spidersport.com/spidergames/

Кондиционен треньор
GEORGIO
изгонен.

Post by GEORGIO »

много корави всички бе! голяма конкуренция! много надъхващо! ако има и повече дами ще е още по впечатляващо! дано на второто издание повече жени участват - да видим чудеса!
Ivaylo
Ученик
Ученик

Post by Ivaylo »

Ех, ако бях участвал, щях и аз да хвана някоя и друга точка. Поне на военната преса - гледам рекорда е 85 кг, аз правя 5х5 с 50 кг, значи все ще успея да вдигна еднократно повече от 50 кг. Утре ще опитам.
Какво означава състезанието за издържливост?
Не ми стана много ясно как правите военната преса? Участникът взима щангата с изпънати ръце, сваля я до гърдите и после пак я вдига до горе. Това ли е чисто изпълнение в състезанието?
Петко К
изгонен.

Post by Петко К »

Ivaylo wrote:Ех, ако бях участвал, щях и аз да хвана някоя и друга точка. Поне на военната преса - гледам рекорда е 85 кг, аз правя 5х5 с 50 кг, значи все ще успея да вдигна еднократно повече от 50 кг. Утре ще опитам.
Какво означава състезанието за издържливост?
Не ми стана много ясно как правите военната преса? Участникът взима щангата с изпънати ръце, сваля я до гърдите и после пак я вдига до горе. Това ли е чисто изпълнение в състезанието?
Не, щангата се взима от стойката за клек, и ляга на гърдите. Движението започва от там, докато изпънеш ръцете горе. Поразгледай снимките, там се вижда добре.
Noodle
Професор
Професор

Post by Noodle »

jihad4o wrote:
Noodle wrote:80 кила съм :)
интересно ни беше(на много хора) що си 80 кила,набираш се на една ръка с подхват, а с надхват се набра с под 60 кила....не излиза сметката.
За щастие не е толкова проста зависимостта. И освен набирането с тежест има и доста техника + доста други типове набирания - негативни, uneven pullups, експлозивни с пляскане. Много често техниката спъва успешното изпълнение.
А според сметката с колко би трябвало да се набирам?
Noodle
Професор
Професор

Post by Noodle »

jihad4o wrote:
Noodle wrote:А според сметката с колко би трябвало да се набирам?
80,че и повече :lol:
сметката е такава - нино тежи 74 и се набира на една ръка. набира се с 57,5 тежест.
ти тежиш 80 кила и се набираш на една ръка(гледам отдавна можеш,та сигурно поне 2-3-4 правиш :) )... тааа......
:)това че отдавна съм направил едно набиране не значи че сега правя 3-4 вече. Освен това има и неща дето не знаете :) малко след като направих набирането на една ръка и ми се изпари всякаква мотивация и желание за трениране и имах около 1-2 месеца без да стъпвам в зала, после почнах пак да тренирам (малко насила,че хич не ми се тренираше, ама пък после не ми се поваше от нулата), но имах по 2 тренировки на седмица, рядко 3 или повече, като се опитвах да поддържам някакви постижения. И така учене,работа,приятелка,мързел,ангажименти около новата ми стара кола и време за тренировки почти не остана. Учудващото обаче е че преди около 2 месеца една вечер реших да видя дали още го мога набирането на една ръка. Тогава се оказа че още мога, ама сега...Но все пак мисля че ще успея да направя 1 набиране. Тези дни ще пробвам пак :)
Милко Георгиев
Академик
Академик

Post by Милко Георгиев »

GEORGIO wrote:кога ще е второто издание на spider games!
ще се запазят ли същите дисциплини и занапред или ще има промени?
Второто издание се планира да е по-организирани и масово. Медии, спонсори. Това изисква повече работа. Не е ясно засега кога ще е.
Дисциплините са чудесни и засега остават така. Занапред ще следваме принципа на разумното развитие и всичко в тази посока е възможно. Например, може да има кофички вместо лицеви.

Кондиционен треньор
GEORGIO
изгонен.

Post by GEORGIO »

как ме е яд че не участвах! изтървах историята........!
Locked