Дневничето на медиа_на

Споделете вашите тренировки, менюта и резултати

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Ето ме отново с отчет за днес:
ренегатско 5х5х25 кг
добро утро 5х5х30 кг
бг клек 5х5х 30 кг(2х15)
странична преса 5х5х12,5 кг
гребане 5х5х35 кг
м.тяга 5х5х50 кг

Храната:
цял ден 4(ако не се лъжа) ябълки,вечеря -голяма зелена салата със зехтин и 10 големи маслини, над 200г кайма 50/50 телешко и свинско с 2 яйца или по-точно 1 , че второто не можах да го изям, стана ми тежко

От вчера експериментирам с тази диета .....как се казваше......цял ден плодове или нищо, вечер салата и протеин и мазно :giggle: , та да видим до къде ще изкарам.Иска ми се за Нова Година да съм в перфектна форма :oops: :rolf: .Честно казано не съм много запозната с този режим, ама ей сега ще се поразровя малко, да видя за к'во точно ставаше въпрос.

ААААА и благодаря за похвалите относно упражненията :rolf:

Лека вечер на всички!
Имало едно време.......
cremcaramel
Ст. асистент
Ст. асистент

Post by cremcaramel »

Аз бях пробвала да се храня така, ама нещо не ми се отрази много добре (не можех вечер да ям достатъчно). Освен това не е казано, че трябва да са плодове, може да са и зеленчуци...

Според мен ако ще е глад по-добре едно малко по-рестриктивно нормално ВМ-НВ хранене....
По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен
Low fat - low food
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Благодаря за съветите, следя се и в момента, в който усетя че нещата тръгват на зле, ще престана, но за сега не мога да го твърдя, даже напротив, като че ли се чувствам по-лекичка :lol:
Днес:
ренегатско пейка 5х5х20 кг
клек с щанга 5х5х50 кг
КПП - 4х5х6 плочки и 1х5х5плочки (така и не разбрах колко кг са)
полу легнала лежанка - 5х5х30 кг
плие 1х5х27,5 кг; 4х5х32,5 кг
саксонски наклони 5х5х15 кг
През деня мнооооого ходене пеш

Храната:Цял ден на 2 портокала, а вечерята като снощи + 2-3 ребърца на скара.Малко вода за днес 1,200-300 л, но вечерта още не е приключила, поне още 0,5л мисля да изпия. Скоро може да пратя снимки.

Лека вечер на всички!
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Тренировка днес:

ренегатско 5х5х25кг
клек с щанга 5х5х50кг
странична преса 1х5х12,5; 1х5х15; 3х5х12,5кг
гребане 5х5х40кг (машина)
бг клек 5х5х30кг
добро утро 3х5х40 кг(много са ми)

храна: до сега 3 яйца с масло, запланувано за по-късно св.дроб с масло и св.кайма(не съм решила още как да си я направя).само да подчертая че зарязах "онова" с плодовете, защото храната взе да не ми стига, а и ми омръзна :lol:

Но да ви разкажа днес какво ми се случи:Правя си аз упражненията а един господин ме наблюдава известно време.И така докато бях на пресата той ме заговори, каза ми че не вярва инструкторите във фитнеса да са ми направили тази програма.Оказа се че човекът се занимава със спорт (не разбрах точно с какво, но каза, че е тренирал предимно жени)и че винаги им обяснявал за многоставните упражнения и т.н.., но те не искали и да чуят и вярвали само на фитнес инструкторчетата по залите и се блъскали с химия.Похвали ме за упражненията :lol: , каза да внимавам с кръста и след това ми вика:абе в София има едно студио,където изпълняват точно такива упражнения, имат и сайт - Спайдърспорт.Тук отвърнах, че черпя инфото си именно от там, а той каза: "Браво - те са много умни и правят нещата правилно"
Целият този разговор много повдигна духа ми, най-накрая и аз да намеря някой , който да не ми препоръчва нЕкви си добавки и 2-3-килограмови гирички и храна с 0% мазнини :P

Ей ама каква съм и аз Честита Коледа на всички и весело посрещане на новата година! Лек ден! :rolf:
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Днес без тренировка.
Храната - 3 яйца с масло за закуска, шопска салата за обяд (без подправки, защото я ядох на заведение, а попринцип извън вкъщи не използвам никакви подправки , освен сол);за вечеря - 100+ гр.св.кайма с 2 яйца, зелена салата,зехтин и 10-на+ маслини(големи)

Утре рано сутринта планирам тренировка, ама да видим дали ще се получи , че и много рано трябва да съм в офиса, работа бол по случай края на годината :P

Айде лека на всички! :lol:
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

:oops: :oops: :oops: Така.....снощи до 1:30ч.работих, за да свърша малко от днешната работа и да имам повече време за фитнес, а тя каква стана..... :oops: така сладко се успах сутринта.... с 2 часа :oops: :oops: :oops:
Няма занчение, приключихме с работата за тази година и утре сутрин ще наваксам с тренировките.....да завършим достойно годината :lol:

Храната днес: кайма свинска с 2 яйца за закуска, обяд - св.дроб с масло, 2 домата, лук, маслини.За вечеря съм замислила шопска салата със свинско на сач, ама първо ще чакам да огладнея.Нещо май настивам и никак не ми се яде.

Лека вечер на всички!
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Първо, Честита Нова Година!Всички да сте живи и здрави и много щастливи!

Минавам днес на бърз отчет, докато не съм забравила:
тренировка вчера:

ренегадско пейка 5х5х20
м.тяга 5х5х50
напад щанга 2х5х30;3х5х35
странична преса 5х15;4х5х12,5
КПП - 5х5х?6 плочки
саксони 5х5х15 в ръка

тренировка днес ,много кратка, само за раздвижване след снощи :wink:

ренегатско 3х5х25
плие 3х5х32,5
лежанка 3х5х30
бг клек 3х5х30
гребане машина 3х5х40

Лека вечер на всички и бързо възстановяване след снощи :lol:
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

КПП - 5х5х7 плочки
Клек - 5х5х50
ренегатско 5х5х25
странична преса 5х5х12,5
напад с дъмбели 5х5х30 (2х15)
гребане машина 5х5х40

Лек ден!
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Днес няма да ходя в залата, ама имах нужда от леко раздвижване и затова си направих 5х5 лицеви опори и 5х5 супермен със задържане броейки от 1 до 5.

Добре ми се отрази :oops:

Ей сега отивам да хапна някое яйце с масълце, ама ще наблегна на мслото, че ми минават мисли за нещо сладичко, поради незнайно каква причина.За обяд имам кюфтета а вечерята не съм я измислила още.
Храната вчера беше що годе добре.
закуска - 3 яйца с масло
обяд 1 кисело мляко, шопска салата с много маслини
вечеря маруля с много зехтин и маслини, 2 кюфтета (50/50 свинско/телешко), около 50 гр.свинска пържола

Лек ден!
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Добро утро-2х5х30 ; 3х5х35
Военна преса - 5х5х30 (тежичко ми беше)
плие - 5х5х32,5
ренегатско пейка - 5х5х20
бг клек - 5х5х30 (2х15)
МВР-5х5х10
супермен- 5х5

закуска 1 кисело мляко и 3 яйца с масло
после изобщо не знам какво ше ям, в хладилника ми вече остана само салатата :lol: , днес ще се пазари :P
Довечера сме на имен ден, дано не му изтърва края :oops:

Лек ден на всички и весел празник на именниците!
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

м. тяга - 1х5х50 кг ; 4х5х55
странична преса - 5х5х12,5
ренегатско 5х5х25
напад щанга - 5х5х35
лежанка - 1х5х30; 4х5х32,5
супермен 5х5

Днес за първи път ме заговори инструктора в залата, дойде при мен и каза, че от известно време ме наблюдава и му е чудно защо тенирам тежко.Пита дали спортувам нещо и с какво точно се занимавам.Отговорих му , че го правя , защото ми харесва и защото искам да съм силна и енергична.Зачуди се, направи една такава физиономия.....и каза...добре(май това беше, само го смъмри под мустак :giggle: )
Чувствах се ....странно, покрай мен имаше поне 15 мъже в залата днес.По едно време доидоха 2 мадами, направиха по някоя коремна и изчезнаха.Странно защо им е толкова странна Правилната (за мен) тренировка :angel: Всъщност....все тая...

Лек ден на всички! 8)
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

KПП - 5х5х7 плочки
клек щанга - 5х5х50
странична преса - 5х5х12,5
гребане машина - 5х5х40
бг клек - 5х5х30
добро утро - 5х5х35

храната за сега 1 к.мляко, 3 яйца с масло
имам св.дроб и котлети за по късно.

Лек ден!
Имало едно време.......
Dezzi
Ученик
Ученик

Post by Dezzi »

media_na wrote:
Днес за първи път ме заговори инструктора в залата, дойде при мен и каза, че от известно време ме наблюдава и му е чудно защо тенирам тежко.Пита дали спортувам нещо и с какво точно се занимавам.Отговорих му , че го правя , защото ми харесва и защото искам да съм силна и енергична.Зачуди се, направи една такава физиономия.....и каза...добре(май това беше, само го смъмри под мустак :giggle: )
Чувствах се ....странно, покрай мен имаше поне 15 мъже в залата днес.По едно време доидоха 2 мадами, направиха по някоя коремна и изчезнаха.Странно защо им е толкова странна Правилната (за мен) тренировка :angel: Всъщност....все тая...

Лек ден на всички! 8)
И аз все още им се връзвам...и редовно ми се задават въпроси от сорта, няма ли да ти пораснат краката и дупето от толкова тежко...как може да има инструктори, които все още да качват милите новобранци по разни машини и да им слагат от 10-15кг. като адуктори и абдуктори и тинтири минтири. За мен такъв инструктор спокойно може да си скъса дипломата (ако има такава)!
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Да, Dezzi, и аз се чудя.Веднъж една позната на инструктора (още докато ходих в стария фитнес, не където съм сега) попита: "това момиче какво прави, не са ли много тежки тези упражнения?" а той отвърна: "Ааа, тя прави базовите упражнения"
Интересно след като това са основните , защо не ги препоръчват на всички, нали първио се гради основата и после всичко останало....???? :roll:
Имало едно време.......
Dezzi
Ученик
Ученик

Post by Dezzi »

Няма да им обръщаме внимание. Аз отслабнах само от тежко, а има хора, които още недоумяват как може да съм толкова слаба , а да вдигам толкова тежко...уморих се до обяснявам, че съм слаба точно затова защото не си играя с тежестите!
Post Reply