Тренировка днес:
ренегатско 5х5х25кг
клек с щанга 5х5х50кг
странична преса 1х5х12,5; 1х5х15; 3х5х12,5кг
гребане 5х5х40кг (машина)
бг клек 5х5х30кг
добро утро 3х5х40 кг(много са ми)
храна: до сега 3 яйца с масло, запланувано за по-късно св.дроб с масло и св.кайма(не съм решила още как да си я направя).само да подчертая че зарязах "онова" с плодовете, защото храната взе да не ми стига, а и ми омръзна
Но да ви разкажа днес какво ми се случи:Правя си аз упражненията а един господин ме наблюдава известно време.И така докато бях на пресата той ме заговори, каза ми че не вярва инструкторите във фитнеса да са ми направили тази програма.Оказа се че човекът се занимава със спорт (не разбрах точно с какво, но каза, че е тренирал предимно жени)и че винаги им обяснявал за многоставните упражнения и т.н.., но те не искали и да чуят и вярвали само на фитнес инструкторчетата по залите и се блъскали с химия.Похвали ме за упражненията

, каза да внимавам с кръста и след това ми вика:абе в София има едно студио,където изпълняват точно такива упражнения, имат и сайт - Спайдърспорт.Тук отвърнах, че черпя инфото си именно от там, а той каза: "Браво - те са много умни и правят нещата правилно"
Целият този разговор много повдигна духа ми, най-накрая и аз да намеря някой , който да не ми препоръчва нЕкви си добавки и 2-3-килограмови гирички и храна с 0% мазнини
Ей ама каква съм и аз Честита Коледа на всички и весело посрещане на новата година! Лек ден!

Имало едно време.......