Хранителен дневник за корекции
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Хранителен дневник за корекции
За мен 35,162см 65 кг. Според формулите наМилко съм с 10% мазнини,преса и вени има ,тренировки волни със собствено тегло . Разполагам с лост ,дъмбели, гума с боен чук. Тренирам когато има време денят ми е много активен и с тежка работа.
Храна вм-нвд с леко завишени въглихидрати в натоварен и тренировъчен ден, като калории в тренировъчен ден +20% и -20% в почивен товае ротация по leangains.
Храна домашна ,живея на село яйца и сланина и месо свинско,пилешко.
Храна за днес : 60гр. масло , 60гр сирене,12яйца , 350гр мазно свинско 120гр овесени ядки 2 лъжици мед,едно яйце ми е около 90гр малко бъркат сметките,незнам как да го смятам-калории около 2500
Днес натоварем ден с тренировка- набирания,кофички,бой с чук върху гума,лицеви опори и след това тежка работа.
Храня се 3 пъти на ден в осем часов процорец като въглихидрати в отделно ядене, не ми е проблем 1000 + калории в едно хранене
Храна вм-нвд с леко завишени въглихидрати в натоварен и тренировъчен ден, като калории в тренировъчен ден +20% и -20% в почивен товае ротация по leangains.
Храна домашна ,живея на село яйца и сланина и месо свинско,пилешко.
Храна за днес : 60гр. масло , 60гр сирене,12яйца , 350гр мазно свинско 120гр овесени ядки 2 лъжици мед,едно яйце ми е около 90гр малко бъркат сметките,незнам как да го смятам-калории около 2500
Днес натоварем ден с тренировка- набирания,кофички,бой с чук върху гума,лицеви опори и след това тежка работа.
Храня се 3 пъти на ден в осем часов процорец като въглихидрати в отделно ядене, не ми е проблем 1000 + калории в едно хранене
- rubus_idaeus
- Доцент

Храна за днес:300 свински врат
600гр. яйца-7 бр
30 гр сланина
100гр сметана
100гр маслини
2 кафета
50гр масло
Да изчистя максимално %подкожни мазнини,бих казъл ,че изгледам добре. Искам просто да съм изчистен с добре оформено тяло. До преди 1г 6 месеца бях лоена топка обичащ да со хапвам и пийвам . Не тренирам кой знае колко но нещата се получават 1г. карах по leangains и доста изчистих така. Храня се от2-3 пъти дневно след 13h до 20h сутрин не ми се яде карм го на нулеви калории.
Снимки незнам как да кача от телефона не се получава[/code][/list]
600гр. яйца-7 бр
30 гр сланина
100гр сметана
100гр маслини
2 кафета
50гр масло
Да изчистя максимално %подкожни мазнини,бих казъл ,че изгледам добре. Искам просто да съм изчистен с добре оформено тяло. До преди 1г 6 месеца бях лоена топка обичащ да со хапвам и пийвам . Не тренирам кой знае колко но нещата се получават 1г. карах по leangains и доста изчистих така. Храня се от2-3 пъти дневно след 13h до 20h сутрин не ми се яде карм го на нулеви калории.
Снимки незнам как да кача от телефона не се получава[/code][/list]
С оглед на целите ти, аз бих направил експеримент, в който за няколко седмици заменям овеса с еквивалентно, като калории, количество яйца. Един от принципите във ВМ-НВД е този, че съотношението М/Б/В се спазва както на фона на целия ден, така и на фона на отделните хранения.
Относно последния ти въпрос, напиши в тази търсачка "Spider Sport" и виж какво ще излезе.
Относно последния ти въпрос, напиши в тази търсачка "Spider Sport" и виж какво ще излезе.
Само човек способен на мисъл е способен на любов.
Felix qui nihil debet.
Felix qui nihil debet.
Днес тежък ден с тренировка и зареждащ или по скоро омазващ ден. Сутринта се мерих 64.4 кг гръб 106 см, талия 75,бедро 54, ханш 86.
Тренировка 5х5 набирания,лицеви на юмрук под различен ъгъл и с гира,напади,клекове и още 1-2 упражнения. Почивам 30сек. м/у серии 1мин. м\у упрсжнения.
Храна - 300гр мчляно месо,350,скумрия,250яйца и 170-200гр. въглен.
Да се надявам ,че ще е от последните.
Тренировка 5х5 набирания,лицеви на юмрук под различен ъгъл и с гира,напади,клекове и още 1-2 упражнения. Почивам 30сек. м/у серии 1мин. м\у упрсжнения.
Храна - 300гр мчляно месо,350,скумрия,250яйца и 170-200гр. въглен.
Да се надявам ,че ще е от последните.