И така ... Цял един месец и нещо мой личен треньор бе jihad4o. Под негово наблюдение и програма започнах тренировки - 3 пъти седмично с начално тегло около 91-92 кг. Мазнините ми ги измери едва на 2-рата седмица - 19.7%.
След средата на Април 2007 започнах самостоятелни тренировки на база наученото като спазвам (почти винаги) основното правило да правя по 5 повторения на всяко упражнение. Излишно е да казвам че още със стъпването си в залата минах на НВД.
Почвайки самостоятелно тренировки, всеки път сам си изготвях програмата за деня и всеки път на едни хвърчащи листчета. А те взеха да стават все повече и повече напъхани и намачкани в предния джоб на спортната ми раницата. Е днес реших да ги попрепиша и сложа тук в мой собствен дневник.
Преди да почна ... едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА jihad4o, Милко, Васко и Галя за всичко направили за мен до момента и за това че продължават да ме съветват и наглеждат когато не правя упражненията както трябва.
За мое най-голямо съжаление не съм запазил всички листчета и последно което имам налично е от 01.05.2007.