sa-sha wrote:здравейте, имам следния въпрос: рибеното масло за какво се пие, каква функция има?
приятен и слънчев ден
1. Подобрява инсулиновата чувствителност
2. Митохондриите използват повече мазнини за енергия
3. Чисти кръвоносните съдове
Останалите над 1000 добрини които прави ще прочетете в статия по въпроса, готвим я.
И на косата, и на ноктите.
Намалила съм с 0,5 диоптъра на лявото око и с 0,25 на дясното, което не мога да си обясня по друг начин, освен с редовния прием на рибено масло.
Робът трябва да се стреми към свободата, а свободният - към съвършенството
Да добавя на функциите на мозъка.
Има изследвания, че омега киселените спомагат за концентрацията и подобрява състоянието при нервно-психични разтройства.
j'adorre wrote:Аз от Бьлгария си взех 3 опаковки на Phytopharma , понеже не можах да намеря Ескимо 3 по аптеките По 6 капсулки на ден от него достатъчни ли са?
Купи си Ultra Omega-3 на NOW.
Гадно е това. Едно време като нямаше друго и ние го взимахме.
30 перли дневно.
e_d_n_a wrote:Трябва ли да се правят паузи при пиенето на рибеното масло или да си го приемам постоянно?Забелязах,че откакто съм на НВД и го пия спя много по-добре/дали преди това съм била изнервена от гладуването:)).
Дени22 wrote:Ами в същност на шешенцето пише 3 пъти по 2, но това едва ли е достатъчно. Нищо ще ползвам това докато свърши, а до тогава ще хапвам повечко рибка Например довечера съм на пълнен шаран
Шаранът не е източник на омеги.
Изпий си дозата от един грам на ден, няма значение колко перли са.