Резултати с ВМ-НВД
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
В месото няма. В млечните храни също (или са в пренебрежимо малко количество 1 - 2 %). В зеленчуците са по - скоро на фибри и не се усвояват като такива. Ако много имаш желание, не е проблем да не ядеш изобщо въглехидрати (или да са не повече от 10 грама на ден примерно).silvestri wrote:Няма такова нещо като безвъглехидратна диета
Въглехидрати има почти навсякъде-в зеленчуците,млечните храни,за някои други храни да не говорим
Имах предвид,че Примамама говореше за безвъглехидратна диета,а това е фикция.Колкото до месото, и в някои видове има въглехидрати,но те са под 1%.Разбира се,абсурдно е да се вземат под внимание вгл в месото и яйцата-там почти ги няма(все едно да се яде бял хляб заради белтъците в него,макар че има малко).Мисълта ми беше в трактовката-безвгл диета няма,дори човек да приема под 10гр,е на НВД,не на БВД.
Има:) В месото няма въглехидрати, в млечните ,яйцата и зеленчуците има. Ако ядеш само месо, тогава ще е безвъглехидратна диетата , но не е особенно приятно да се храниш така.
Ако се нуждаеш от поражението на друг,за да победиш,ти си зависим от страха сам да бъдеш победен.Победител,който се страхува,не е истински победител.
- Милко Георгиев
- Академик

-
Галина Толкингтън (galya)
- Ст. асистент

- Милко Георгиев
- Академик

Здравейте , не съм писала много отдавна , но преглеждам форума редовно . Включвам се по темата със следното съобщение : стартирах НВД с 63 кг.( 5 кг. в плюс от норалното ми тегло , вследствие на раждане ) при ръст 164 . В момента съм на 56 кг. , които си поддържам без никакво усилие повече от два месеца . Чувствам се чудесно , както и изглеждам ( простете че съм толкова нескромна , но е чудесно да се харесваш и да те харесват ). Пожелавам на всички дами моя успех и самочувствие . Не забравяйте и упражненията в къщи . Благодарности на Галето .
-
Галина Толкингтън (galya)
- Ст. асистент

Радвам се за теб:) Поздрави за упоритостта и успехите!!!valia wrote:Здравейте , не съм писала много отдавна , но преглеждам форума редовно . Включвам се по темата със следното съобщение : стартирах НВД с 63 кг.( 5 кг. в плюс от норалното ми тегло , вследствие на раждане ) при ръст 164 . В момента съм на 56 кг. , които си поддържам без никакво усилие повече от два месеца . Чувствам се чудесно , както и изглеждам ( простете че съм толкова нескромна , но е чудесно да се харесваш и да те харесват ). Пожелавам на всички дами моя успех и самочувствие . Не забравяйте и упражненията в къщи . Благодарности на Галето .
Я да споделя и аз, в тоз следобеден час, колко съм намаляла.
Много ми е кеф, че отслабвам приятно.
От 18.06 съм на ВМ НВД, като първите дни не бях много сигурна какво точно правя, но съблюдавах правилата. Все още нямам кантарче, но другата седмица ще замервам точните килограми на храната. Засега на око меря и колкото да ми е чудно, справям се. Слабея и се намалявам!
До днес, вече 14 дни, съм минус 4 кг и по сантиметър от разните му обиколки.
И ям мазнини, докарвам ги 1200 калории , за ужаст на близките ми. Хъхъхъ, само спортуването ми куца, пропуснах 1 седмица, ще стана съвсем плазмодий, но от днес пак гимнастирам и ползвам упражненията от сайта.
Много кеф. Кеф на бучки, както се казва.
Като постигна 60 кг, ще ви се обадя. Догодина навярно.
Много ми е кеф, че отслабвам приятно.
От 18.06 съм на ВМ НВД, като първите дни не бях много сигурна какво точно правя, но съблюдавах правилата. Все още нямам кантарче, но другата седмица ще замервам точните килограми на храната. Засега на око меря и колкото да ми е чудно, справям се. Слабея и се намалявам!
Много кеф. Кеф на бучки, както се казва.
Като постигна 60 кг, ще ви се обадя. Догодина навярно.
я и аз да споделя какво постигнах за 26 дни НВД+спорт и две не чак толкова сериозни прегрешения
възвърнах си старото тегло от БГ, даже с килограм отдолу. като цяло не са много свалените килограми-старт 153 паунда, финиш-146. но пък за сметка на това всичките ми панталони вече хлопат. % мазнини при старта не съм мерила, но сега са около 24. абе определено има още какво да се иска.
там, дето бях обещала да пусна ъпдейт за това, как ми действа протеиновия шейк-не ми се е отразил на килограмите. ама пък и аз не го пия много редовно-веднъж на 2-3 дни, когато не ми се яде на закуска.
сега съм решила да си дам няколко дневна въглехидратна почивка, която се изразява в плодове и кисело мляко. е, и на шоколада не му простих вчера, ама то нали имаше един виц 'от веднъж пе***ас не се става'
възвърнах си старото тегло от БГ, даже с килограм отдолу. като цяло не са много свалените килограми-старт 153 паунда, финиш-146. но пък за сметка на това всичките ми панталони вече хлопат. % мазнини при старта не съм мерила, но сега са около 24. абе определено има още какво да се иска.
там, дето бях обещала да пусна ъпдейт за това, как ми действа протеиновия шейк-не ми се е отразил на килограмите. ама пък и аз не го пия много редовно-веднъж на 2-3 дни, когато не ми се яде на закуска.
сега съм решила да си дам няколко дневна въглехидратна почивка, която се изразява в плодове и кисело мляко. е, и на шоколада не му простих вчера, ама то нали имаше един виц 'от веднъж пе***ас не се става'