Nqkolko vaprosa za NVD

Хранителен режим за всеки желаещ здраве и дълголетие.<br>
<i>Известен и като Високо-Мазнинна Ниско-Въглехидратна Диета (ВМ-НВД)</i>

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

Post Reply
Ани Илиева
Ученик
Ученик

Post by Ани Илиева »

Здравей, Мария
Сърбай супата спокойно, картофите, които са се варили в бульона й изобщо няма да те натровят :) .
Кафето с чаена лъжичка мед и 50 мл прясно мляко също си е добре рано сутрин. Само трябва да калкулираш въглехидратите към общата сметка за деня (някъде приблизително 15 г мед са 10 г въглехидрати, 50 мл мляко е около 2,5 г, значи общо 12 г въглехидрати в сутрешното ти кафе).
:)
Viky
Ученик
Ученик

Re: Nqkolko vaprosa za NVD

Post by Viky »

mariya77 wrote:I vroriya mi vapros e takav.Obicham da si piivam kafence rano sutrin kato se sabudq no go pieh predimno sas zahar i malko prqsno mlqko.Moje li da zamenq zaharta sas med tai kato ne moga da go piq gorchivo a ne mi haresva s raznite mu tam podladiteli i moga li da prodaljavam da pribqvqm po malko prqsno mnqko,stava vapros za okolo 50 gr. mlqko.
Oshte vednaj blagodarq na otzovalite se i mnogo se radvam che vi ima .
Pozdravi Mariya :)
И аз преди не можех да пия горчиво кафе, но свикнах. Опитай и ти. В началото ще ти е много гадно, но ще видиш, че бързо ще привикнеш към горчивото кафе. На мен сега например със захар не ми харесва кафето. Това обаче не ми пречи от време на време да си пийвам 3 в 1 :oops:
patrisia
Ученик
Ученик

Re: Nqkolko vaprosa za NVD

Post by patrisia »

И аз преди си пиех кафето с 2 :oops: лъжички захар/за голяма чаша/,но отвикнах и дори сега ми е меко казано,странно на вкус,когато го подсладя.Иначе и аз от време на време пия от пакетчетата,Вики,но 2 в 1/3 в 1 ме кара да пия още повече :oops:
Post Reply