Нов дневник 02

Споделете вашите тренировки, менюта и резултати

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

Post Reply
cremcaramel
Ст. асистент
Ст. асистент

Нов дневник 02

Post by cremcaramel »

Привет, хора!

Реших, че е време и аз да се постегна малко.

По 'интуиция' от няколко седмици се храня с ~1500cal, днес прегледах форума и видях новата формула, и видях, че попадам там :) Само че днес вече умирам от глад. Може би не ядях достатъчно протеин, или не смятам нещо правилно...

Ще записвам храна и тренировки (макар че в момента правя нещо като четвърт тренировка два пъти месечно, за повече нямам време и сили, най-вече второто).
По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен
Low fat - low food
pa4080
Професор
Професор

Post by pa4080 »

Честит нов дневник, Ели. Очакваме записите :P
Само човек способен на мисъл е способен на любов.
Felix qui nihil debet.
cremcaramel
Ст. асистент
Ст. асистент

Post by cremcaramel »

Даже ги дочакахте, благодарение на бурите в Сидни, заради които самолета ми не излетя, иначе щяхте да чакате повече ;) :giggle:

Закуска - 3 яйца, към 25 грама сметана в кафето
Обяд и вечеря - 300гр свинско, 50гр масло, 30гр бри, 20гр чедар, 400гр ягоди, парче червена чушка, задушени броколи и карфиол
Low fat - low food
cremcaramel
Ст. асистент
Ст. асистент

Post by cremcaramel »

Няколко дни не бях вкъщи и се изхранвах с яйца (на закуска и обяд), и за вечеря каквото бог дал - прошуто, пушена сьомга, кебабчета (в един ливански рестрант, викат им кафта (демек кюфте), но бяха превъзходни кебапчета (п или б?!)) и тук таме някоя червена чушка. Бях много заета и смъкнах един килограм, въпреки почти липсата на движение.

Днес съм си вкъщи и освен закуската (яйца), кажи речи цял следобяд покрай гости привкусвам разни неща, предимно пушена риба, но покрай нея и неща като картофено кюфте, шоколад и ягоди :)
Low fat - low food
Petia
Студент
Студент

Post by Petia »

:) :) Здравей, cremcaramel :) Много се радвам да те видя отново! :) Тези дни си мислех за теб, покрай едно магнезиево олио, което си купих (понеже от твои постове за пръв път научих за тоя дзвер...). Случвало ли те се е, като се намажеш с такова олио, кожата да те сърби, да ти пари и дразни? Дали аз съм чувствителна, или олиото не е в час?

:) Наистина много се радвам, че се завръщаш :) Ще чета с интерес! :)
"Животът скрит е в дребните неща.
В жест най-обикновен, ала човешки..."
Д. Дамянов

iHerb - SQH573
cremcaramel
Ст. асистент
Ст. асистент

Post by cremcaramel »

Здравей, Петя!

Всъщност е нормално да те сърби. Не се сещам подробности, но при реакцията на въпросното вещество с кожата се отделя солна киселина :twisted: , или поне така твърдеше баща ми, който е химик :)

Мажи го по стъпалата от долната страна, там кожата е по-груба и не се усеща. ;)

Напоследък съм доста изморена и позанемарих логването и писането, но като че ли повечето сън и по-малкото тренировки ми се отразяват по-добре на тонуса и външния вид.

Което ме подсети, че пак е време за лягане :)

Лека нощ :)

Отивам да се мажа с магнезиево олио. :rock:
Low fat - low food
cremcaramel
Ст. асистент
Ст. асистент

Post by cremcaramel »

Тия дни покрай едно изследване на функцията нащитовидната жлеза ми измериха и метаболизма в покой и излезе нещо от сорта на 1700 кал.

Та като се има предвид, че едва не умрях от глад на 1500, мисля да ги вдигна и да видя какво ще стане.
Low fat - low food
Post Reply