Промяна и последни 3 кг.
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Аз се подувам предимно от въглехидрати /най-вече от плодове/ или от дадена комбинация храни.marsn wrote:при мен подуване се получава от млечни. а в твоето меню има доста от тях.
Вчера още, като изядох ябълката ми стана тежко, че ме държа и чак до днес сутринта.
Явно плодове трябва само сутрин да ям.
Гале, а знаеш ли някой хубави лекарства които мога да му купя от Сащ и да му ги пратя? Ако имаш нещо познато сподели
. Отидох да проверя за някакви хапове но са безброй и нямам ни най малка идея какво да му купя и дали да му купувам. Както сама си се убедила всичко е тук е "висококачествено" и който и продукт да погледнеш той е най-добрия.
-
Галина Толкингтън (galya)
- Ст. асистент

Само рибено масло, засега не се сещам друго. Карлсън е най доброто.Silur wrote:Гале, а знаеш ли някой хубави лекарства които мога да му купя от Сащ и да му ги пратя? Ако имаш нещо познато сподели. Отидох да проверя за някакви хапове но са безброй и нямам ни най малка идея какво да му купя и дали да му купувам. Както сама си се убедила всичко е тук е "висококачествено" и който и продукт да погледнеш той е най-добрия.
- aerobic*maniac
- Ученик

-
- Ст. асистент

- Ани Илиева
- Ученик

-
- Ст. асистент

Ще започна да си пиша пак менютата, за да има контрол
Вчера:
8.00 - 50 гр. сирене, 1/3 краставица, 2 ч.л. сметана
- 50 гр. кашкавал, 1 морков, 50 гр. сурови бадеми /всичко през целия ден по малко/
18.30 - 4 ч.л. сметана, 2 парчета пилешко роле, домат, 1/2 краставица, зехтин, парче сирене
21.00 - парче сирене
Рибено масло.
3 л. вода.
Голямо ядене на сирене. Мога всеки ден млечни да ям /то май и го правя/.
До скоро ми се повдигаше от месо, но го спрях малко и се оправих. Усещам се, че го ям насила.
Вчера:
8.00 - 50 гр. сирене, 1/3 краставица, 2 ч.л. сметана
- 50 гр. кашкавал, 1 морков, 50 гр. сурови бадеми /всичко през целия ден по малко/
18.30 - 4 ч.л. сметана, 2 парчета пилешко роле, домат, 1/2 краставица, зехтин, парче сирене
21.00 - парче сирене
Рибено масло.
3 л. вода.
Голямо ядене на сирене. Мога всеки ден млечни да ям /то май и го правя/.
До скоро ми се повдигаше от месо, но го спрях малко и се оправих. Усещам се, че го ям насила.