Дневничето на медиа_на

Споделете вашите тренировки, менюта и резултати

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

cremcaramel
Ст. асистент
Ст. асистент

Post by cremcaramel »

Ау, много хубаво това за пиленцата (и сиренцата :))Спомних си как едно време и ние си колехме пиленца. Аз бях малка и държах винаги да присъствам. И никога не ми е било неприятно, даже напротив. Бон апети! :rock:
По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен
Low fat - low food
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

cremcaramel wrote:Ау, много хубаво това за пиленцата (и сиренцата :))Спомних си как едно време и ние си колехме пиленца. Аз бях малка и държах винаги да присъствам. И никога не ми е било неприятно, даже напротив. Бон апети! :rock:
На мен пък ми става нещо в първия момент, когато ставам свидетел на колене на някакви животни и в първия момент отказвам да ги ям (точно за това и отказах да си купя онзи ден), но после (слава Богу :lol: ) ми минава.... :oops:

Иначе всички продукти са много вкусни, особено масълцето... :P
Имало едно време.......
daniel.panev
Асистент
Асистент

Post by daniel.panev »

media_na wrote:На мен пък ми става нещо в първия момент, когато ставам свидетел на колене на някакви животни и в първия момент отказвам да ги ям
Драматизираш :giggle:
Straight
Студент
Студент

Post by Straight »

няма нищо по вкусно от топла кървава свинска рибица/от току що заклано прасе/ печена на жар. може с малко червено винце и черен пипер.
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Така и не се научих да ям алангле, за съжаление.....малко кръв да се покаже и оставям храната. [ss_loathing_2]

:)
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Тренировка вчера;

Клек - 3х5х55
МВР - 3х5х12,5
КПП - 3х5х35
ренегатско - 3х5х22,5
стр. преса - 3х5х12,5
суинг - 3х10х12,5
тресалка 10 мин.
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Брей колко надалече ми отишъл дневника, ама аз наистина не пиша напоследък.
Като цяло трена върви - от няколко дни правя 3/3 но вдигнах тежестите мъничко, храната е по-скоро добре отколкото зле, ама се старая максимално :lol:

Днес не ми хареса тягата, но явно не ми беше ден за нея.Клекчето е добре, вървя към 65, ренегадското е вече 25, странична преса вече затвърдени 15 и .....така... :muscle: :D

Лека вечер на всички!
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Днес в залата: правя си аз странична преса с 15 кг, а един индивид ме пита от къде съм научила тези упражнения....аз само се усмихнах и тъкмо да кажа нещо и той ми вика.."трябва много да внимаваш, че такава травма ще си докараш, с това завъртане (или нещо такова)."
Тренирала съм била с големи тежести, а упражненията ми били едва ли не странни и опасни... :lol: :giggle: :giggle: :giggle:
Тук не се сдържах и направо се изхилих и помолих да не влизаме в спор, а всеки да си тренира както си знае.Въпросния човек беше висок, но с корема на Дядо Коледа и БЕЗ поне един добре оформен мускул (поне това, което се виждаше :oops: )...клякаше с 60 кг ( а аз с 65 :lol: )....
Та се питам как се справяте с подобни типове.Не ми се беше случвало.До сега съм получавала само похвали за тренировките си и се чудя този ПЪК от 'ДЕ сЪ взе??? :rolf: :rolf: :rolf:
Имало едно време.......
OldGreg
Студент
Студент

Post by OldGreg »

Хора всякакви, няма никакъв смисъл да се "справяш" с него.
I do 5x5 with my 1RM.
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

OldGreg wrote:Хора всякакви, няма никакъв смисъл да се "справяш" с него.
Това е така , спор няма.

Просто се чудя как има хора, които ходят из залата и дават разни съвети, БЕЗ да са им искани такива... :speechless:
Имало едно време.......
Straight
Студент
Студент

Post by Straight »

колкото и да е тъжно повечето хора са завистливи и тесногръди. мене ме спукват от акъл. ще си повредиш коленете, кръста, гърба нз какво нз що. почнеш ли да ставаш по-добър от някой първата им работа да те върнат отбратно. като за начало с думи. аз просто кимам, казвам "добре" и повече не разговарям.
само да трябва да внимаваш пожене понякога има хора които се опитват наистина да помогнат и да те предпазят ако имаш грешна техника примерно. уви тази категория са голяма рядкост.
cremcaramel
Ст. асистент
Ст. асистент

Post by cremcaramel »

Медиана, явно не гледаш лошо :)

На мен никой никога не ми е давал съвети, само веднъж един си глътна граматиката като ме видя да правя ФКТ (инструктор беше), просто го видях как се опули, беше като на филм. Но никога не са се доближавали или разговаряли.

Веднъж един друг, пак инструктор, ме пита това упражнение за какво е (правех тяга). Само се засмях (най-искрено при това) и нищо не намерих смисъл да казвам :)
По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен
Low fat - low food
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Straight wrote:само да трябва да внимаваш пожене понякога има хора които се опитват наистина да помогнат и да те предпазят ако имаш грешна техника примерно. уви тази категория са голяма рядкост.
Надали този беше от "добрите" , предвид факта, че изобщо не беше виждал упражненията и искрено ги смяташе за опасни.....чак си вярваше ... :giggle: :giggle:
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

cremcaramel wrote:Медиана, явно не гледаш лошо :)

)
Явно....трябва да се науча.. :lol:
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Честита Нова Година и от мен!

Да се включа и аз след извесно отсъствие от дневника си.
Не съм тренирала от началото на миналата седмица, чувствам се НЕ много добре след празничните фиести и прекалено многото храна и алкохол, на всичкото отгоре ме е налегнала някаква настинка, ама стига толкова. [ss_pompous_1]
Тази сутрин покарах малко крос + няколко домашни упражнения, а утре стартирам отново тренировките в залата...

Започвам и отново да пиша храната, за контрол.

Днес:

закуска: нямаше
12 ч.: пил.бут с гарнитура от домати и краставици
15 ч.: 3 яйца с масло
19ч. : зелена салата с риба тон, домати и зехтин
по-късно ако огладнея сигурно ще хапна някое яйчице.

Днес най-накрая чух по новините да казват за епидемията от Хепатит А в нашия град,интересно, защото ние тук знаем от последните дни на миналата година.... :evil: дано ни се размине..., че не знам..

Лека вечер!
Имало едно време.......
Post Reply