Резултати със Spider Stamina

Трениране с тежести (щанги, гири, дъмбели, пудовки), ластици, свободно тегло с цел подобряване на физическата подготовка и представянето в различни видове спорт.

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

Post Reply
FarSeer
Ученик
Ученик

Post by FarSeer »

СТРАШНО съм доволна! :D никога преди не ми се беше случвало с дадена програма да постигна такъв огромен напредък за толкова кратко време. просто разликата е огромна както във визуално, така и в силово оношение, така че от мен имате едно огромно БЛАГОДАРЯ :D
като силова промяна скока изглежда доста голям (около 10-15 кг), но причината за това е, че никога не бях правила тяга и клекове преди това, та гледах в началото да не се изхвърлям много докато ми посвикнат гръба и краката.
в момента(с тези тежести правя 5 повотрения):
тяга: 40кг+лоста (не знам колко е)
клек:56 пак +лоста
милитари преса:25
набирания(ей тва ми е най-голямата гордост):около 2 повторения с лично тегло (65кг) :D иначе 5 ги правя с около 55.
и за гърди използвам 2 дъмбела по 15 кг.
Jaho
Асистент
Асистент

Post by Jaho »

Поздравления.

Сега относно набиранията. Щом можеш с лично тегло, зарежи машините (там не се нарича набиране, пулдаун) и почни да се набираш на лост.
FarSeer
Ученик
Ученик

Post by FarSeer »

много бих искала да си направя всичките серии с лично тегло, но за съжаление все още не мога. за това използвам онази машина, на която се се набираш, но под коленете има една помощна степенка, която е свързана с допълнителна тежест. рядко използвам скрипеца.
като сваля още някое кило и позаякна още малко, живот и здраве директно се прехвърлям на лоста :wink:
Post Reply