Ммм аз обожавам яйца За щастие не ми се е случвало да се обривам, въпреки че през лятото се е случвало да изядам и по 7 на ден (нали кават, че през лятото заради горещините е най-опасно да се ядат подобни неща в огромни количества заради по-голямата опасност от натравяне) Хмм не че ми е ясно защо това в скобите да е вярно ... може би някой знае повече по въпроса и ще потвърди казаното или ще го отхвърли...?
В анкетата избрах 4 яйца, въпреки че напоследък се случва да са по-малко.
Здравейте, между другото
Everything has its beauty, but not everyone sees it.
Uinen wrote:Ммм аз обожавам яйца За щастие не ми се е случвало да се обривам, въпреки че през лятото се е случвало да изядам и по 7 на ден (нали кават, че през лятото заради горещините е най-опасно да се ядат подобни неща в огромни количества заради по-голямата опасност от натравяне) Хмм не че ми е ясно защо това в скобите да е вярно ... може би някой знае повече по въпроса и ще потвърди казаното или ще го отхвърли...?
В анкетата избрах 4 яйца, въпреки че напоследък се случва да са по-малко.
Здравейте, между другото
Просто лятото нещата се развалят много по-бързо...вероятно това е останало като мит от времето, в което хората не са разполагали с хладилници?....Просто предположение
Здравей между другото
Всички трудности, които не ме убиват ме правят по-силен!
Уххх, как ви завиждаммм...обожавам яйца във всичките им варианти, но на третото получавам много симпатична пъпка на лицето. Затова гласувах 2, иначе с удоволствие бих яла и по 10. А дали освен пъпки могат да се появят и по-неприятни "ефекти" при по-голяма доза?1?!