Начин за увеличаване на ръста?
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
няма такъв филм - увеличаване на ръста! това е генетически предопределено за теб самия. това колко ще бъдеш висок няма да повлияеш чрез разтягане или некви шантави упражнения. най много да си прецакаш нещо от разпъване и подобни. вдигането на тежести няма да ти спре растежа. ако искаш по висок ръст иди на луната за 5 години и там благодарение на по малката гравитация може и да стане

Приятел, личи си, че си мотивиран човек.
Само едно мога да те посъветвам: не се съсредоточавай, върху нещата, върху които нямаш контрол - като ръста ти или други обстоятелства, независещи от теб. Продължавай да тренираш, продължавай да развиваш и другите си качества и мисли за нещата, които твоята воля може да подчини.
Наистина високият ръст е плюс, но ако развиеш другите си качества, какво значение ще има колко си висок? Ал Пачино да не е 190?
Поздрави
Само едно мога да те посъветвам: не се съсредоточавай, върху нещата, върху които нямаш контрол - като ръста ти или други обстоятелства, независещи от теб. Продължавай да тренираш, продължавай да развиваш и другите си качества и мисли за нещата, които твоята воля може да подчини.
Наистина високият ръст е плюс, но ако развиеш другите си качества, какво значение ще има колко си висок? Ал Пачино да не е 190?
Поздрави
- Милко Георгиев
- Академик

Ниските баскетболисти не ги дават по телевизията, защото обикновено играят в 5-та дивизия. А защо не са пораснали от баскета ... кофти късмет
Баща ми е бил състезател по баскет, а е по-нисък от чичо ми.
Арнолд е вдигал доста тежко от самото начало на заниманията си.
Не си пълнете главите със щуротии, а тренирайте
Баща ми е бил състезател по баскет, а е по-нисък от чичо ми.
Арнолд е вдигал доста тежко от самото начало на заниманията си.
Не си пълнете главите със щуротии, а тренирайте
Кондиционен треньор
ама то проблема е, че точно тази работа не можеш да я промениш, дори и да се 'хабиш' с тежести. ще порастнеш, колкото ти е 'писано'. има една поговорка- 'примири се с нещата, които не могат да се променят и променяй тези, които могат'. от там нататък си тренирай каквото ти е кеф, ако ще и да е баскетбол. 
- Милко Георгиев
- Академик

Пич, 172 см е съвсем нормален ръст. Не си пълни главата с глупости.MaxPayne wrote:Милко имам към теб личен въпрос. Колко си висок?
Доста от проблемите идват от неувереност, а не от недостатъци.
Аз съм висок 185 см, по-висок съм от баща ми и майка ми и не съм играл баскетбол и т.н. за целта. Висок съм колкото чичо ми и бащата на майка ми. Гените са дълбока работа, не се променят лесно - с 2-3 сезона баскет.
Last edited by Милко Георгиев on Thu Dec 29, 2005 23:59, edited 1 time in total.
Кондиционен треньор