Дневничето на медиа_на
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Много ви благодаря!
Всъщност аз съм тази , която ви се кефи най-много - на всичките.Веднъж някъде май бях писала, че не знам дали има сила,която да ме откаже от това хранене и тренировки.Благодарение на сайта (въпреки че много ми се иска да посетя студиото,но и това ще стане някой ден) и на всички,които са част от него станах това което съм в момента - а именно по-здрава(във всеки смисъл по-който може да се тълкува),по-щастлива,по-позитивна!
Всъщност аз съм тази , която ви се кефи най-много - на всичките.Веднъж някъде май бях писала, че не знам дали има сила,която да ме откаже от това хранене и тренировки.Благодарение на сайта (въпреки че много ми се иска да посетя студиото,но и това ще стане някой ден) и на всички,които са част от него станах това което съм в момента - а именно по-здрава(във всеки смисъл по-който може да се тълкува),по-щастлива,по-позитивна!
Имало едно време.......
-
freelancer_bg
- изгонен.
Тренировка:
клек с щанга 5х5х52,5
странична преса 5х5х12,5
КПП 5х5х7 плочки
бг клек с щанга 5х5х40
ФКТ 5х5х7,5
гребане машина 5х5х40
Днес тренировката беше чудесна, предвид факта че малкия беше с мен, но противно на очакванията ми много ме слушаше и даже му стана интересно.
Много се радвах, когато се мъчеше да прави упражненията заедно с мен и на всичкото отгоре през цялото време държеше 2 дънбелчета.Е, все още от "небесносините", ама .....
има време.
Храната:
до сега 5 яйца, около 200-250 г кайма (50/50 св.-тел.)
салата,зехтин
Лек ден на всички!
клек с щанга 5х5х52,5
странична преса 5х5х12,5
КПП 5х5х7 плочки
бг клек с щанга 5х5х40
ФКТ 5х5х7,5
гребане машина 5х5х40
Днес тренировката беше чудесна, предвид факта че малкия беше с мен, но противно на очакванията ми много ме слушаше и даже му стана интересно.
Храната:
до сега 5 яйца, около 200-250 г кайма (50/50 св.-тел.)
салата,зехтин
Лек ден на всички!
Имало едно време.......
Тренировка вчера
ренегатско 5х5х25
странична прса 5х5х12,5
бг клек - 5х5х30(2х15)
гребане машина - 5х5х40
тяга - 3х5х60
опит за сумо тяга - 1хняколко?х60;2х5х40 (май можех и още, ама мисля,че трябва да гледам още няколко пъти клипчето и да си изчистя техниката първо)
храна:яйца,масло,салата,св.филе с масло и лук,зехтин,маслини.....
Тренировка днес:
ренегатско с бутане -- 2х5х12,5 ; 3х5х10
плие - 5х5х35
КПП - 5х5х7 плочки
Добро утро - 5х5х35
Днес се чувствах уморена по време на тренировка.Исках да пробвам да ходя в залата 5 дни без прекъсване, ама не знам...ще видя утре как съм и ако не се чувствам добре ще си почина.
АААААА забравих, вчера една жена сама дойде при мен и ме помоли да и покажа бг клекчето.
Лек ден на всички!
ренегатско 5х5х25
странична прса 5х5х12,5
бг клек - 5х5х30(2х15)
гребане машина - 5х5х40
тяга - 3х5х60
опит за сумо тяга - 1хняколко?х60;2х5х40 (май можех и още, ама мисля,че трябва да гледам още няколко пъти клипчето и да си изчистя техниката първо)
храна:яйца,масло,салата,св.филе с масло и лук,зехтин,маслини.....
Тренировка днес:
ренегатско с бутане -- 2х5х12,5 ; 3х5х10
плие - 5х5х35
КПП - 5х5х7 плочки
Добро утро - 5х5х35
Днес се чувствах уморена по време на тренировка.Исках да пробвам да ходя в залата 5 дни без прекъсване, ама не знам...ще видя утре как съм и ако не се чувствам добре ще си почина.
АААААА забравих, вчера една жена сама дойде при мен и ме помоли да и покажа бг клекчето.
Лек ден на всички!
Имало едно време.......
Тази сутрин се чувствам чудесно и затова пак отидох в залата.
ренегатско пейка - 5х5х20 кг
бг клек - 5х5х30
странична преса - 5х5х12,5
м.тяга - 2х5х60 ; 3х5 62,5
бях в супер настроение и почувствах, че мога да вдигна тежестта, така и направих
като се върнах от залата, за закуска излапах 2 купички варени воденички, като към булъончето прибавих малко масълце, сол и черно пипиерче....мммммм....бях забравила колко е вкусно.....даже ми стана леко тежичко
Лек ден на всички!
ренегатско пейка - 5х5х20 кг
бг клек - 5х5х30
странична преса - 5х5х12,5
м.тяга - 2х5х60 ; 3х5 62,5
като се върнах от залата, за закуска излапах 2 купички варени воденички, като към булъончето прибавих малко масълце, сол и черно пипиерче....мммммм....бях забравила колко е вкусно.....даже ми стана леко тежичко
Лек ден на всички!
Имало едно време.......
В петък вечер и вчера пълен провал с храната
, то не беше излизане, рождени дни...
В петък нямаше тренировка.Вчера беше в домашни условия - 3 кръга
3х5 лицеви
3х10 тръстери
3х5 едно упражнение за страничната линия
10 мин.кростренажор, монотонно
Днес тренировката:
м.тяга - 5х5х62,5
КПП - 5х5х7 плочки
напад с дъмбели - 5х5х30
ренегатско с бутане - 5х5х10
Относно тягата усещам, че мога да вдигна и още, но не знам....да продължа още малко на тези кг....ще видим.
Яденето ми до сега е ...около 200 г много препечено св.контра филе (еми малко го изтървах
) и въпреки маслото и салата ми беше толкова трудно да го прекарам, че имах чувтвото, че изхабих повече калории докато дъвчех, отколкото приех с цялата храна...
Но...упоритото си е упорито..
Лек ден!
В петък нямаше тренировка.Вчера беше в домашни условия - 3 кръга
3х5 лицеви
3х10 тръстери
3х5 едно упражнение за страничната линия
10 мин.кростренажор, монотонно
Днес тренировката:
м.тяга - 5х5х62,5
КПП - 5х5х7 плочки
напад с дъмбели - 5х5х30
ренегатско с бутане - 5х5х10
Относно тягата усещам, че мога да вдигна и още, но не знам....да продължа още малко на тези кг....ще видим.
Яденето ми до сега е ...около 200 г много препечено св.контра филе (еми малко го изтървах
Но...упоритото си е упорито..
Лек ден!
Имало едно време.......
Тренировката днес е вкъщи,времето е ужасно и не рискувам да се качвам в колата.
кръгова тренировка:
лицеви опори - 7,7,6
windmill -6,6,6 като държах по 3кг гиричка и двете ръце
повдигане на ръцете встрани с гирички
после 40 мин кростренажор - монотонно, ама така ми се бягаше, на 5 степен (от 8 ), гледах да не падам под 15 км/ч.Всъщност интервалното не ми е много присърце,особено като ми е нервно, както днес.Рядко имам настроение за него.
след кроса - още 2х10 windmill, без почивка, само колкото да сменя ръцете.
Тъпо е да си затворен цял ден вкъщи, днес не съм и на работа, а и излизане засега не се очертава.
Лек снежен ден на всички!
кръгова тренировка:
лицеви опори - 7,7,6
windmill -6,6,6 като държах по 3кг гиричка и двете ръце
повдигане на ръцете встрани с гирички
после 40 мин кростренажор - монотонно, ама така ми се бягаше, на 5 степен (от 8 ), гледах да не падам под 15 км/ч.Всъщност интервалното не ми е много присърце,особено като ми е нервно, както днес.Рядко имам настроение за него.
след кроса - още 2х10 windmill, без почивка, само колкото да сменя ръцете.
Тъпо е да си затворен цял ден вкъщи, днес не съм и на работа, а и излизане засега не се очертава.
Лек снежен ден на всички!
Имало едно време.......
- Joss Stone
- Асистент