Резултати с ВМ-НВД
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
и аз съм вече почти човек. От старт на 30.03.05 със 77кг при ръст 163, сега след 3 месеца съм 12кг отдолу, като с ръка на сърце си признавам че 2 пъти месечно се намахвам със всичко забранено на НВД /шоколад, сладолед, картофи, оризи/. Спорта ми е само коремни преси сутрин и сума часове трамбоване с количката по улиците. Живи - здрави да са модераторите 
Здравейте приятели
Да се похваля - днес кантарът показа 52кг! В края на миналата година на моменти надвишавах 62кг, не мога да повярвам, че съм свалила 10кг. Остава ми може би още малко до идеалното тегло (при ръст 162см), но и така става, все пак съм на 16год с надежда да порасна още 1-2см
. След 2дни заминавам на море и мисля там да продължавам с НВД, но не толкова стриктно де (все пак ще съм на почивка
)
Като се върна ще се съсредоточа върху спорта за да изчистя неприятните сланинки (които си седят и нямат намерение да се разкарат сами
) по ханша и бедрата.
Поздрави и весело лято
!
Да се похваля - днес кантарът показа 52кг! В края на миналата година на моменти надвишавах 62кг, не мога да повярвам, че съм свалила 10кг. Остава ми може би още малко до идеалното тегло (при ръст 162см), но и така става, все пак съм на 16год с надежда да порасна още 1-2см
Като се върна ще се съсредоточа върху спорта за да изчистя неприятните сланинки (които си седят и нямат намерение да се разкарат сами
Поздрави и весело лято
-
Галина Толкингтън (galya)
- Ст. асистент

Re: Резултати с ВМ-НВД
От време на време нищо не е фатално, важно е какво се случва по принцип.
Аз с мои лични резултати още не мога да се похваля, има прогрес, но недостатъчно. Ще похваля друг човек на ВМ-НВД. Става въпрос за 62 г. мъж от семейство на диабетици, който като се запознахме преди около 2 г. тежеше около 130 кг при ръст 168 см, имаше много високо кръвно, холестерол и захар около 12
Ядеше като разпран! Всичко! И постоянно се готвеше да умира! Понеже е голям инат, реших да го предизвикам, че не може да се самоконтролира и да се храни "така и така"... Инатът си е инат и вече две години спазва НВД. Разбира се не брои калории и не смята съотношения, но понеже вече живее на село и се движи много, храни се с домашно отгледани продукти, не е фатално и резултатите му го доказват. Първите 6 мес. беше голяма мъка. Но си е струвало. Сега е около 80 кг, зимата малко повече. Много жизнен, работи тежък физ. труд, предимно на открито. Холестеролът е ок, кръвното не се знае, защото още взима лекарства по докторско предписание, кръвната захар е свалена до 6
И въобще си е супер. Казва, че и пред двете си тежки операции, които е преживял (частично отстранен пикочен мехур и белодробна интервенция), не е бил толкова добре и енергичен. Гледа си животни, има си градинка... Просто супер! Системата работи. И понеже става въпрос за свекър ми, който смяташе, че съм цербер, който не му дава да яде сладолед, а сега ме боготвори, аз съм много щастлива за него и горда, че имаше волята...
Желая си подобен успех (съответен на моите цели, разбира се). Желая го и на вас!
Желая си подобен успех (съответен на моите цели, разбира се). Желая го и на вас!
-
- Ст. асистент

Да е жив и здрав! Браво!Iv wrote:Аз с мои лични резултати още не мога да се похваля, има прогрес, но недостатъчно. Ще похваля друг човек на ВМ-НВД. Става въпрос за 62 г. мъж от семейство на диабетици, който като се запознахме преди около 2 г. тежеше около 130 кг при ръст 168 см, имаше много високо кръвно, холестерол и захар около 12Ядеше като разпран! Всичко! И постоянно се готвеше да умира! Понеже е голям инат, реших да го предизвикам, че не може да се самоконтролира и да се храни "така и така"... Инатът си е инат и вече две години спазва НВД. Разбира се не брои калории и не смята съотношения, но понеже вече живее на село и се движи много, храни се с домашно отгледани продукти, не е фатално и резултатите му го доказват. Първите 6 мес. беше голяма мъка. Но си е струвало. Сега е около 80 кг, зимата малко повече. Много жизнен, работи тежък физ. труд, предимно на открито. Холестеролът е ок, кръвното не се знае, защото още взима лекарства по докторско предписание, кръвната захар е свалена до 6
И въобще си е супер. Казва, че и пред двете си тежки операции, които е преживял (частично отстранен пикочен мехур и белодробна интервенция), не е бил толкова добре и енергичен. Гледа си животни, има си градинка... Просто супер! Системата работи. И понеже става въпрос за свекър ми, който смяташе, че съм цербер, който не му дава да яде сладолед, а сега ме боготвори, аз съм много щастлива за него и горда, че имаше волята...
-
- Ст. асистент

:)
както всеки е тръгнал да се хвали,доиде и моят ред:).само от 5 дни сам на НВД,но рзултарът е на лице,свалих 2 кг,надявам се да сваля о6те 2 и да ги запазя ,разбира се.са6то така си ре6их и проблема с подутото корем4е:)сега е глади4ко,правя упражения за него,но като,4е ли преди мускул4етата пов4е си ли4аха,пове4е ли трябва да го натоварвам или това е от о6те неиз4истините мазнинки отгоре?
кажете ,какво да си хапвам тези дни,6тото трагвам на пат,доста безсанни но6ти 6те има,дано да мога си спазвам режма.кажте не6то по-достъно.аз си мисля да си взема от дома6ноте бадемки и орех4ета:)приемам предложеня:)
кажете ,какво да си хапвам тези дни,6тото трагвам на пат,доста безсанни но6ти 6те има,дано да мога си спазвам режма.кажте не6то по-достъно.аз си мисля да си взема от дома6ноте бадемки и орех4ета:)приемам предложеня:)