Тренировъчен дневник

Споделете вашите тренировки, менюта и резултати

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

mmx
Асистент
Асистент

Post by mmx »

Aко точноста ти е с 2.5 индекс това значи, че си започнал стамината с
27.5 което за човек който не е правил това упражнение досега, направо си е постижение. Евала :D
Noodle
Професор
Професор

Post by Noodle »

Мерси :) ФКТ започнах да правя редовно от има няма два месеца.
Noodle
Професор
Професор

Post by Noodle »

напади - стандартна стамина при теоритичен макс 100
КПП - стандартна стамина при теоритичен макс 87,5 - последните три серии по 4 повторения
Noodle
Професор
Професор

Post by Noodle »

военна преса - стандартна стамина при теоритичен макс 70кг
клек - стандартна стамина при теоритичен макс 125кг
ренегатско гребане 5,3,3@35
Noodle
Професор
Професор

Post by Noodle »

Чуден ден беше днеска :) цял ден сред готини хора, състезание, няколко лични рекорда и първото място :D

лично тегло: 83кг
тяга 170 - личен рекорд
военна преса 75 - изравнен личен рекорд
напади 115 - личен рекорд
набиране с тежест - 55 личен рекорд(за такова чисто изпълнение)
лицеви опори - 43
клек на един крак - 40(17+23) май толкова бяха
набирания - 18
L-седеж - 46сек
скок от място - 241cм

Много съм доволен от себе си. Сега няколко дена почивка и продълважам пак с тренировките.
Last edited by Noodle on Sun Mar 22, 2009 20:51, edited 1 time in total.
Милко Георгиев
Академик
Академик

Post by Милко Георгиев »

Браво Сашо! 8)

Re: 241см

Кондиционен треньор
pa4080
Професор
Професор

Post by pa4080 »

Noodle wrote:Чуден ден беше днеска :) цял ден сред готини хора, състезание, няколко лични рекорда и първото място :D

лично тегло: 83кг
тяга 170 - личен рекорд
военна преса 75 - изравнен личен рекорд
напади 115 - личен рекорд
набиране с тежест - 55 личен рекорд(за такова чисто изпълнение)
лицеви опори - 43
клек на един крак - 40(17+23) май толкова бяха
набирания - 18
L-седеж - 46сек
скок от място - 241cм

Много съм доволен от себе си. Сега няколко дена почивка и продълважам пак с тренировките.
Това всикото не е ли нещо мормално за човек който следва клетъчна биология :wink:
Само човек способен на мисъл е способен на любов.
Felix qui nihil debet.
Noodle
Професор
Професор

Post by Noodle »

Дано стане нормално някога :lol:

Утре за пръв път ще карам сноуборд :) Нямам търпение вече :)
Noodle
Професор
Професор

Post by Noodle »

Размазах се :) Като за първи ден научих много, утре продължавам.
mmx
Асистент
Асистент

Post by mmx »

Първия и последния път когато се качих на сноуборд, направих такива пируети по пистата, че направо хората ми дигаха оценки за ефектно пребиване :lol: . Аз си имах една цака като тръгвах от горе винаги си набелязвах някой който ще го използвам като спирачно средство :D
И все пак накрая така жестоко се пребих че ми отиде рамото. Два месеца нямах никаква възможност да тренирам, така че имай едно на ум :roll:
Noodle
Професор
Професор

Post by Noodle »

Късно е вече за едно наум :lol: За втори ден карах днес, вече мога да завивам.......горе долу.......без да падам много :lol: Имах днес едно гадно падане и сега имам две навехнати китки :evil:
Трудно ми е да свикна какво трябва да правя. Точно противоположното е на всичко, което съм правил досега. Пича дето ме учеше вика "Отпусни се, не се стягай" ама как като вече имам навици/инстинкти като не съм стабилен да стягам цялото тяло на макс :lol: Най-тегаво ми е като трябва да карам на предния кант(към пръстите) - по-лесно ми е да изнасям тежестта към петите, ама към пръстите ми е адски неестествено.
Ама ме кефи. Да се пооправя и живот и здраве другата седмица пак :D
Noodle
Професор
Професор

Post by Noodle »

Корекция на статуса - две сериозно навехнати/изкълчени китки. Сигурно до края седмицата ще почивам. Днес сутринта едвам си отворих сметаната :lol:

И за мое съжаление Пачо се оказва много прав:
"Единствената причина която, може да раздели двама влюбение е единият или двамата да не са влюбени" :(
pa4080
Професор
Професор

Post by pa4080 »

Сашо, ако правилно те разбирам, бих искал да ти кажа... Важното е да си дадеш сметка за някой неща. Например това, че ням смисъл да се бориш за изгубена кауза. Че подобна случка си е чисто и просто една травма, било то и емоционална и като всяка друга травма е нужна почивка и колкото по-скоро си я дадеш толкова по пълноценно ще се възстановиш. Също много важно е от цялата история да запазиш само добри чувства и хубави спомени, защото всичко останало не си заслужава да го пазиш. Да си дадеш сметка, че живота продължава и е безкрайно къс, за да губиш каквато и да е част от него в безсмислени спомени и анализ на отминали събития.
Да продължиш да се усмихваш и никога повече да не спираш да го правиш, защото смятам ти е ясно - когато изглеждаш здрав отвън, със сигурност си здрав от вътре, а положителното настроение привлича положителни емоции ... А също вероятно сега е времето да отделяш повече време на себе си и да правиш, каквото си искаш, без да се съобразяваш с никого, защото живота е прекалено къс и това време рано или късно, щеш или нещеш ще свърши :D
Само човек способен на мисъл е способен на любов.
Felix qui nihil debet.
Noodle
Професор
Професор

Post by Noodle »

След последния ми разговор с нея стигнах почти до същите изводи. Надявах се, че ще мога да оправя нещата, но стана ясно, че няма да се получи. Със сигурност ще ми останат само хубави спомени, защото мога да кажа че това бяха най-хубавите три години от живота ми досега.
Живота продължава :D
Noodle
Професор
Професор

Post by Noodle »

Днес Милко ми измери мазнините - 8%. Честно казано очаквах да са малко повече, около 9,5-10% и съм доволен, но имам още да свалям.
Post Reply