27.5 което за човек който не е правил това упражнение досега, направо си е постижение. Евала
Тренировъчен дневник
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Чуден ден беше днеска
цял ден сред готини хора, състезание, няколко лични рекорда и първото място
лично тегло: 83кг
тяга 170 - личен рекорд
военна преса 75 - изравнен личен рекорд
напади 115 - личен рекорд
набиране с тежест - 55 личен рекорд(за такова чисто изпълнение)
лицеви опори - 43
клек на един крак - 40(17+23) май толкова бяха
набирания - 18
L-седеж - 46сек
скок от място - 241cм
Много съм доволен от себе си. Сега няколко дена почивка и продълважам пак с тренировките.
тяга 170 - личен рекорд
лицеви опори - 43
набирания - 18
L-седеж - 46сек
скок от място - 241cм
Много съм доволен от себе си. Сега няколко дена почивка и продълважам пак с тренировките.
Last edited by Noodle on Sun Mar 22, 2009 20:51, edited 1 time in total.
- Милко Георгиев
- Академик

Това всикото не е ли нещо мормално за човек който следва клетъчна биологияNoodle wrote:Чуден ден беше днескацял ден сред готини хора, състезание, няколко лични рекорда и първото място
![]()
тяга 170 - личен рекорд
лицеви опори - 43
набирания - 18
L-седеж - 46сек
скок от място - 241cм
Само човек способен на мисъл е способен на любов.
Felix qui nihil debet.
Felix qui nihil debet.
Първия и последния път когато се качих на сноуборд, направих такива пируети по пистата, че направо хората ми дигаха оценки за ефектно пребиване
. Аз си имах една цака като тръгвах от горе винаги си набелязвах някой който ще го използвам като спирачно средство
И все пак накрая така жестоко се пребих че ми отиде рамото. Два месеца нямах никаква възможност да тренирам, така че имай едно на ум
И все пак накрая така жестоко се пребих че ми отиде рамото. Два месеца нямах никаква възможност да тренирам, така че имай едно на ум
Късно е вече за едно наум
За втори ден карах днес, вече мога да завивам.......горе долу.......без да падам много
Имах днес едно гадно падане и сега имам две навехнати китки 
Трудно ми е да свикна какво трябва да правя. Точно противоположното е на всичко, което съм правил досега. Пича дето ме учеше вика "Отпусни се, не се стягай" ама как като вече имам навици/инстинкти като не съм стабилен да стягам цялото тяло на макс
Най-тегаво ми е като трябва да карам на предния кант(към пръстите) - по-лесно ми е да изнасям тежестта към петите, ама към пръстите ми е адски неестествено.
Ама ме кефи. Да се пооправя и живот и здраве другата седмица пак
Трудно ми е да свикна какво трябва да правя. Точно противоположното е на всичко, което съм правил досега. Пича дето ме учеше вика "Отпусни се, не се стягай" ама как като вече имам навици/инстинкти като не съм стабилен да стягам цялото тяло на макс
Ама ме кефи. Да се пооправя и живот и здраве другата седмица пак
Сашо, ако правилно те разбирам, бих искал да ти кажа... Важното е да си дадеш сметка за някой неща. Например това, че ням смисъл да се бориш за изгубена кауза. Че подобна случка си е чисто и просто една травма, било то и емоционална и като всяка друга травма е нужна почивка и колкото по-скоро си я дадеш толкова по пълноценно ще се възстановиш. Също много важно е от цялата история да запазиш само добри чувства и хубави спомени, защото всичко останало не си заслужава да го пазиш. Да си дадеш сметка, че живота продължава и е безкрайно къс, за да губиш каквато и да е част от него в безсмислени спомени и анализ на отминали събития.
Да продължиш да се усмихваш и никога повече да не спираш да го правиш, защото смятам ти е ясно - когато изглеждаш здрав отвън, със сигурност си здрав от вътре, а положителното настроение привлича положителни емоции ... А също вероятно сега е времето да отделяш повече време на себе си и да правиш, каквото си искаш, без да се съобразяваш с никого, защото живота е прекалено къс и това време рано или късно, щеш или нещеш ще свърши
Да продължиш да се усмихваш и никога повече да не спираш да го правиш, защото смятам ти е ясно - когато изглеждаш здрав отвън, със сигурност си здрав от вътре, а положителното настроение привлича положителни емоции ... А също вероятно сега е времето да отделяш повече време на себе си и да правиш, каквото си искаш, без да се съобразяваш с никого, защото живота е прекалено къс и това време рано или късно, щеш или нещеш ще свърши
Само човек способен на мисъл е способен на любов.
Felix qui nihil debet.
Felix qui nihil debet.