Днес
Лег 3х5@ 105+2х5@ 100
Напади 3х5@ 60+1х5@ 50
Вертикален скрипец 5х5@ 85
ФКТ 2х5@ 20
До края на годината тренировките ще са произволни и не много тежки,целящи предимно подобряване на техниката
Нещо съм тежък май и при набиранията не ми стига силата.Не мога примерно да докосна лоста с гърди,докота на скрипеца се получава доста добре,а и нещо набиранията ги усещам пове4е в ръцете отколкото в гърба
Вчера
Тяга 5@100,120,120,100
Side press 5х5@20
Опити за dragon flag-неуспешни.Появи се няква болка в гърба точно където свършва контакта с пейката.Значи изправям се и като почна да пускам се появявя болката
Вдигане на краката от вис 3х10
за тая болка в гърба, а стщо и дисконфорт в лактите - имам чувството, че като правех първи опити и при мен беше така ... при мен това упражнение изморява страшно много ръцете и повече от две серии май не съм правил или само веднъж - дваж ... първото изправяне иморява страшно много, за това можеш да започваш от вертикално положение, като преди това си се изправил на свещ:)
Само човек способен на мисъл е способен на любов. Felix qui nihil debet.
можеш да започваш от вертикално положение, като преди това си се изправил на свещSmile
тва нещо не го разбрах
Вчера
Гребане 5х5@90
Милитъри 2х5@75+2х5@70
Клек 5@100,110,110,100
Cable push pull 3х5@65+1х5@60
При Cable push pull ми е по-лесно,когато лявата ръка бута,нормално ли е това или просто дърпането е по тежката част на упражнението
1912 wrote:При Cable push pull ми е по-лесно,когато лявата ръка бута,нормално ли е това или просто дърпането е по тежката част на упражнението
И при други десняци лявата е по-силна на CPP. Това движение е сложно и не се изчершва само със силата на ръцета, а и със цялата координация и сила на пояса и цалото тяло. Бутането е по-трудната/критична част. Дърпането е само за стабилизация и дори понякога изостава като сила (лакътя не успява да се прубере до и зад тялото), но не пречи на самото упражнение.