Всъщност има-азiva_8503 wrote:Малко се отклонихте от темата, и в крайна сметка със или без млечни?
Немога да си представя какво остава без кис.мляко и сирене,бляк. Има ли някой,който да не яде никакви млечни?
Защо млечните?
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
абе вярно че се отклонихме от темата за млечните, ама и ти не четеш всичко. Всъщност темата е следната.iva_8503 wrote:Малко се отклонихте от темата, и в крайна сметка със или без млечни?
Немога да си представя какво остава без кис.мляко и сирене,бляк. Има ли някой,който да не яде никакви млечни?
"Мисли а не искай готови отговори".
Имаш информация, оцения критично и смама си решавай, това че аз или някой друг не ядем млечни не значи задължително че и ти не трябва да ядеш.
Всеки си решава сам.
Ето Жики си е решила че ще яде и това е.
Друг пък че няма.
Ти имаш силата и отговорността да решаваш за себе си. а след време вероятно и за децата си.
Избери природното е моят личен съвет или стой колкото можеш по-близко до него.
Но все пак това си е мое мнение. а аз не съм гуру.
Така че не всичко което казвам трябва да се приема като единствената истина, правило или закон.
аз само поразмътвам водата на "чистите истини" та да може после всеки сам да си я избистри за себе си.
Няма невъзможни неща. По мое сведение най дълго живелия човек е живял над 200 години и е пил и пушил до последния си ден.
Това означава ли че и аз и ти трябва да правим така?
А знаем ли колко би живял ако не бе пил и пушил?
Мистерии.
Дядо ми бог да го прости, пиеше редовно(мисля че бе алкохолик) и пушеше качак(цигари без филтър). На 90 години се разболя и му спряха и цигарите и алкохола. Състоянието му се влошаваше и вече всички го бяха отписали. Един ден когато се чувстваше много зле, той се примоли на баба ми (аз бях там)-"Така и така се е видяло че ще мра ами дай една цигара и една ракия да ударя за последно, поне с кеф да си отида." Баба ми го съжали и му даде. Човекът живна оправи се и живя още 3 години.
Хайде иди че обяснявай кое е добро и кое лошо.
"Всичко е относително!", както е казал Айнщайн.
Живота, тялото, здравето са си твои. Ти решаваш.
- Милко Георгиев
- Академик

- cremcaramel
- Ст. асистент

-
Галина Толкингтън (galya)
- Ст. асистент

PT от къде тази инфо, че има опиати?Ако ти се занимава да пишеш обясни малко по-подробно. А ако имаш и някой линк,пусни го, за да почетемPT wrote: Млечните водят и до як запек, не се усвояват добре и пречат на останалата храна д асе усвоява. съдържат опиати, затова и се пристрастяваме към тях, знам го от собствен опит.
Абе много негативи имат и малко позитиви.
По-добре без тях, нищо няма да ти стане, е ще поотслабнеш малко и ще минеш през криза на отказа, тъкмо ще се докоснеш до това което изпитват наркоманите като отказват наркотиците
-
Лазар Радков (Thai)
- изгонен.
-
Галина Толкингтън (galya)
- Ст. асистент

Триптофан? Или имаш предвид че слагат нещо допълнително?Tsefey wrote:PT от къде тази инфо, че има опиати?Ако ти се занимава да пишеш обясни малко по-подробно. А ако имаш и някой линк,пусни го, за да почетемPT wrote: Млечните водят и до як запек, не се усвояват добре и пречат на останалата храна д асе усвоява. съдържат опиати, затова и се пристрастяваме към тях, знам го от собствен опит.
Абе много негативи имат и малко позитиви.
По-добре без тях, нищо няма да ти стане, е ще поотслабнеш малко и ще минеш през криза на отказа, тъкмо ще се докоснеш до това което изпитват наркоманите като отказват наркотиците
- Милко Георгиев
- Академик

- Милко Георгиев
- Академик