снимка от миналите Spider Games
Бавен и стабилен прогрес
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
- Милко Георгиев
- Академик

- Милко Георгиев
- Академик

- Милко Георгиев
- Академик

- Милко Георгиев
- Академик

Странична (Милко) преса [email protected] кг лост с всяка от ръцете.
Преди няколко месеца с зор вдигах 33 кг и учудващо без трениране на това движение съм си върнал сила.
Лично тегло: 73.5 кг
Сума 7 гънки: 26 мм (рекорд!)
Мазнини: 4.4%
Преди няколко месеца с зор вдигах 33 кг и учудващо без трениране на това движение съм си върнал сила.
Лично тегло: 73.5 кг
Сума 7 гънки: 26 мм (рекорд!)
Мазнини: 4.4%
Кондиционен треньор
- Милко Георгиев
- Академик

Сума от 7 гънки: 24.9 мм !!!
Единствената ми гънка над 5 мм е на гърба
От месец, от време на време, започнах да ходя на стадиона, за да се забавлявам с лека атлетика. Тренирам дълъг скок под ръководството на Мария Димитрова (сериозен състезател на троен скок), която определено е в час. Пада много смях
На стадиона паднах 3:2 спринта от Васко Наумов на дистанции от сорта на 50-60 метра. Предстои да определя коя дисциплина е най-подходяща за мен - 200 или 400 метра. Стотачката е за яки копелета
А може 800, 1500 
Вчера беше първия ми таекуондо спаринг от над 10 години. Като на забавен кадър съм
в двата смисъла на думата забавен
Митко Михайлов (сериозен състезател по таекуондо) е перфектен и ме пази и в същото време ми прави точки. С негова помощ ще изровя и лъсна уменията си от преди години.
Започнах да клякам. Важни са тези неща и за мен, не само за другите
Правим си състезания по набиране с треньорите в Сапйдъра. Мъжете трябва да се засрамим, защото с нас се състезава и Мария Димитрова, която макар и жена - завършва обикновено трета, а ние сме повече от 3-ма
Тя има за задача скоро да я снимам как прави 15 перфектни набирания! А! И да ви се оплача нещо, тя има коефициент на атлетичност (Muscularity Index) 23, а моят е 21
Професионален атлет братче!
Единствената ми гънка над 5 мм е на гърба
От месец, от време на време, започнах да ходя на стадиона, за да се забавлявам с лека атлетика. Тренирам дълъг скок под ръководството на Мария Димитрова (сериозен състезател на троен скок), която определено е в час. Пада много смях
На стадиона паднах 3:2 спринта от Васко Наумов на дистанции от сорта на 50-60 метра. Предстои да определя коя дисциплина е най-подходяща за мен - 200 или 400 метра. Стотачката е за яки копелета
Вчера беше първия ми таекуондо спаринг от над 10 години. Като на забавен кадър съм
Започнах да клякам. Важни са тези неща и за мен, не само за другите
Правим си състезания по набиране с треньорите в Сапйдъра. Мъжете трябва да се засрамим, защото с нас се състезава и Мария Димитрова, която макар и жена - завършва обикновено трета, а ние сме повече от 3-ма
Кондиционен треньор
- Милко Георгиев
- Академик

- Милко Георгиев
- Академик

- Милко Георгиев
- Академик

Надхват, разбира сеjojoly wrote:какъв хват?
не че за теб сигурно има значение де, ама на мен ми е интересно.
http://www.youtube.com/watch?v=cGluMXhZygg
Следващия път ще снимам като направя 27
Кондиционен треньор
- Милко Георгиев
- Академик

Засилката?jojoly wrote:Милко, чудя се само каква роля играе засилката? т.е. човек все пак след един определен момент (да кажем след първото набиране) печели някаква инерция и това, поне аз така си мисля де, може би малко улеснява нещата.
пробвал ли си да правиш същите набирания, но с бавни и контролирани спускания (до долу естествено). ще се радвам да споделиш опит, ако си пробвал разликата..
Да, бавното изпълнение изисква повече енергия и съответно води до по-ранна умора. Но при набирания без люлеене не може да има инерция, която да помага. Единствено може да говорим за лека плиометрия при рязката смяна на посоката долу. Когато се цели бройка - прави се с минимален разход на енергия.
Кондиционен треньор
- Милко Георгиев
- Академик

- Милко Георгиев
- Академик

- Милко Георгиев
- Академик

113 клека на един крак, сума от двата ляв 64 и десен 49.
Десния ми е по-силен и явно може да направи към 80, ако не беше изморено тялото от клековете на левия.
Преди 3 години рекордът ми беше 60 клека. Тогава бях във форма. Днес не съм във форма, не съм тренирал клек на един крак и виж ти какво нещо. Явно правилното трениране е сериозна инвестиция за бъдещето.
Десния ми е по-силен и явно може да направи към 80, ако не беше изморено тялото от клековете на левия.
Преди 3 години рекордът ми беше 60 клека. Тогава бях във форма. Днес не съм във форма, не съм тренирал клек на един крак и виж ти какво нещо. Явно правилното трениране е сериозна инвестиция за бъдещето.
Кондиционен треньор
- Милко Георгиев
- Академик

Skin folds sum: 24.6 mm рекорд
TBM: 73.5 kg
LBM: 70.5 kg
Fat: 3.0 kg (4.1% рекорд)
Промяна в храненето ми е, че вече почти не ям млечни - сирене/кашкавал.
От 2-3 години не ям кисело мляко, защото на пазара вече няма истинско.
От 7 години не пия прясно мляко.
Всеки ден ям сланина, защото маслото и то ми е съмнително на пазара и го намалих.
Свинско и яйца - всеки ден.
Само черния дроб ми липсва напоследък.
TBM: 73.5 kg
LBM: 70.5 kg
Fat: 3.0 kg (4.1% рекорд)
Промяна в храненето ми е, че вече почти не ям млечни - сирене/кашкавал.
От 2-3 години не ям кисело мляко, защото на пазара вече няма истинско.
От 7 години не пия прясно мляко.
Всеки ден ям сланина, защото маслото и то ми е съмнително на пазара и го намалих.
Свинско и яйца - всеки ден.
Само черния дроб ми липсва напоследък.
Last edited by Милко Георгиев on Wed Apr 08, 2009 23:00, edited 4 times in total.
Кондиционен треньор