Успоредка и Лост

Споделете вашите тренировки, менюта и резултати

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

Noodle
Професор
Професор

Post by Noodle »

Аз на една от миналите тренировки пробвах на новите кофи в момента когато изпъваш краката да се разкрача. Това намалява рамото на лоста и позволява да задържиш повече в статичното положение. Друг вариант е, малко по-лесен може би,при новата кофа вместо да изпъваш и двата крака изпъваш единия крак, а другия остава свит. Същите прогресии ползвам и при фронт левера, предполагам че и при това, което си правил ще са приложими.
Dymag
Доцент
Доцент

Post by Dymag »

"Американските" таланти Йордан и Наско :lol: http://www.youtube.com/watch?v=TO2ZS56M ... re=related
Vance G
Ученик
Ученик

Post by Vance G »

йееееееей, негрите са направили песен за нашите тренировки даже: http://www.youtube.com/watch?v=gGgvIekH ... re=related
empyros
Ученик
Ученик

Post by empyros »

може ли някой да ми препоръча качествени ръкавици за тренировки през зимата, че ми писна да си чопля мазолите... оказа се че голяма част от тия по магазините не стават за нищо, сигурно съм дал 200лв за 10 чифта и ядец :evil: вчера ми препоръчаха да си взема плетени, щели да ми свършат идеална работа ама де да видиме! Гледам ги братята афроамериканци :lol: в youtube използват някакви и то с пръсти, ама какъв им е случая нямам идея, а и не съм ги срещал по магазините..
айде поздрави и ако някой може да ми помогне доста женски чорапогащници ще са му благодарни 8) :D
с постоянство към прогрес!
направи каквото трябва, пък да става каквото ще!
"разликата м/у война и обикновеният човек, е че плебея приема всичко, като благословия или проклятие, а война като предизвикателство"!!!
stareca uan
Ст. асистент
Ст. асистент

Post by stareca uan »

Отиди в Мосю Бриколаж на щанда с работните ръкавици и си избери ..има всякакви видове ,евтини са и вършат работа...Поздрави
Noodle
Професор
Професор

Post by Noodle »

Почти цялата група дето тренираме заедно ползваме от най-обикновенните градинарски ръкавици. На Красно село в железариите са по левче. "Гъзарските" :lol: дето са по 2лв са лепкави :lol:
empyros
Ученик
Ученик

Post by empyros »

абе те и от ония работническите зелените дето са с един пръст стават, стига да вършат работа и да няма мазоли :lol:
с постоянство към прогрес!
направи каквото трябва, пък да става каквото ще!
"разликата м/у война и обикновеният човек, е че плебея приема всичко, като благословия или проклятие, а война като предизвикателство"!!!
Vance G
Ученик
Ученик

Post by Vance G »

аз ползвам Sporter за 12 лв. - от 2 години съм с тях и не са мръднали
Милко Георгиев
Академик
Академик

Post by Милко Георгиев »

Открих едни набирания, от които имам мускулна на гърба и на гърдите :shock: :)
Хващам тежест в стъпалата и прибирам коленете към гърдите :twisted:

Кондиционен треньор
Vance G
Ученик
Ученик

Post by Vance G »

Милко, нищо не си открил. Такива набирания съм правил още преди да минеш на НВД.
Dymag
Доцент
Доцент

Post by Dymag »

Милко Георгиев wrote:Открих едни набирания, от които имам мускулна на гърба и на гърдите :shock: :)
Хващам тежест в стъпалата и прибирам коленете към гърдите :twisted:
Имаме един камък, който си слагаме на врата (без примка :lol: ) и правим хиперестензии. Петъка ще се пробвам да го захвана някакси със стъпалата и ще ги пробвам ... може да хвана мускулна и на вътрешната част на бедрата от стискането на камъка :roll:
pa4080
Професор
Професор

Post by pa4080 »

stareca uan wrote:Отиди в Мосю Бриколаж на щанда с работните ръкавици и си избери ..има всякакви видове ,евтини са и вършат работа...Поздрави
аз съм взел едни от плат и кожа на дланите за 3.60лв и са много добри :D
Само човек способен на мисъл е способен на любов.
Felix qui nihil debet.
InLiesWeTrust
Ученик
Ученик

Post by InLiesWeTrust »

Не видях да е дискутирано,а ми е интересно.Установих че след като направя нормална тренировка до такава степен че мускулите ми да не позволяват по нататъшно продължаване на сериите,при смяна на вида упражнение /ако последното е било бутащо към дърпащо или обратното/ има доста добро възстановяване на силата.Така 30 минутната тренировка успях да я удължа на около 1 час, с подобно въртене на упражненията. За малкото дни от както го "открих" това,се забелязва значително подобрение в развитието на тялото,от предишния стил тренировка.

Като цяло съм повече от доволен от този спорт.За 2 месеца и нещо от както започнах,изградих учудваща маса и сила /разбира се от второто повече/ нещо което не успях да постигна за 6 месеца когато преоткривах фитнеса преди няколко години.
Van
изгонен.

Post by Van »

Да, определено от лостаджииските тренировки се повишава и масата (чиста!!) и силата. Все пак се изисква доста сила и опит за да си вдигаш тялото. Било то прости движения като кофи или по - трудни като кантарите и силово.

Моят съвет е да правиш супер серии. Редуване на дърпане - бутане. По време на бутането примерно дърпащите мускули почиват и обратното. Плюс това се получава по- добър приток на кръв. Разгледай в тази тема по- назад има описани много видове движения.

Ако пък успееш да намериш халки - ей това вече е най - якото.

Успех ;)
stareca uan
Ст. асистент
Ст. асистент

Post by stareca uan »

Още по-добра интензивност се получава когато освен бутане -дърпане всяко у-е се прави и различно..примерно наб.зад врат-предни кофи
L-наб.- задни кофи ;J наб.- комбинирани кофи ,така почти не се почива м/у серийте и за двайсетина мин. се получава добро натоварване ...Поздрави
Post Reply