Успоредка и Лост
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Аз на една от миналите тренировки пробвах на новите кофи в момента когато изпъваш краката да се разкрача. Това намалява рамото на лоста и позволява да задържиш повече в статичното положение. Друг вариант е, малко по-лесен може би,при новата кофа вместо да изпъваш и двата крака изпъваш единия крак, а другия остава свит. Същите прогресии ползвам и при фронт левера, предполагам че и при това, което си правил ще са приложими.
"Американските" таланти Йордан и Наско
http://www.youtube.com/watch?v=TO2ZS56M ... re=related
йееееееей, негрите са направили песен за нашите тренировки даже: http://www.youtube.com/watch?v=gGgvIekH ... re=related
може ли някой да ми препоръча качествени ръкавици за тренировки през зимата, че ми писна да си чопля мазолите... оказа се че голяма част от тия по магазините не стават за нищо, сигурно съм дал 200лв за 10 чифта и ядец
вчера ми препоръчаха да си взема плетени, щели да ми свършат идеална работа ама де да видиме! Гледам ги братята афроамериканци
в youtube използват някакви и то с пръсти, ама какъв им е случая нямам идея, а и не съм ги срещал по магазините..
айде поздрави и ако някой може да ми помогне доста женски чорапогащници ще са му благодарни

айде поздрави и ако някой може да ми помогне доста женски чорапогащници ще са му благодарни
с постоянство към прогрес!
направи каквото трябва, пък да става каквото ще!
"разликата м/у война и обикновеният човек, е че плебея приема всичко, като благословия или проклятие, а война като предизвикателство"!!!
"разликата м/у война и обикновеният човек, е че плебея приема всичко, като благословия или проклятие, а война като предизвикателство"!!!
- stareca uan
- Ст. асистент

абе те и от ония работническите зелените дето са с един пръст стават, стига да вършат работа и да няма мазоли 
с постоянство към прогрес!
- Милко Георгиев
- Академик

Имаме един камък, който си слагаме на врата (без примкаМилко Георгиев wrote:Открих едни набирания, от които имам мускулна на гърба и на гърдите![]()
![]()
Хващам тежест в стъпалата и прибирам коленете към гърдите
-
InLiesWeTrust
- Ученик

Не видях да е дискутирано,а ми е интересно.Установих че след като направя нормална тренировка до такава степен че мускулите ми да не позволяват по нататъшно продължаване на сериите,при смяна на вида упражнение /ако последното е било бутащо към дърпащо или обратното/ има доста добро възстановяване на силата.Така 30 минутната тренировка успях да я удължа на около 1 час, с подобно въртене на упражненията. За малкото дни от както го "открих" това,се забелязва значително подобрение в развитието на тялото,от предишния стил тренировка.
Като цяло съм повече от доволен от този спорт.За 2 месеца и нещо от както започнах,изградих учудваща маса и сила /разбира се от второто повече/ нещо което не успях да постигна за 6 месеца когато преоткривах фитнеса преди няколко години.
Като цяло съм повече от доволен от този спорт.За 2 месеца и нещо от както започнах,изградих учудваща маса и сила /разбира се от второто повече/ нещо което не успях да постигна за 6 месеца когато преоткривах фитнеса преди няколко години.
Да, определено от лостаджииските тренировки се повишава и масата (чиста!!) и силата. Все пак се изисква доста сила и опит за да си вдигаш тялото. Било то прости движения като кофи или по - трудни като кантарите и силово.
Моят съвет е да правиш супер серии. Редуване на дърпане - бутане. По време на бутането примерно дърпащите мускули почиват и обратното. Плюс това се получава по- добър приток на кръв. Разгледай в тази тема по- назад има описани много видове движения.
Ако пък успееш да намериш халки - ей това вече е най - якото.
Успех
Моят съвет е да правиш супер серии. Редуване на дърпане - бутане. По време на бутането примерно дърпащите мускули почиват и обратното. Плюс това се получава по- добър приток на кръв. Разгледай в тази тема по- назад има описани много видове движения.
Ако пък успееш да намериш халки - ей това вече е най - якото.
Успех
- stareca uan
- Ст. асистент