Това е яко! прави ми впечатление, че си по силен и издръжлив в дърпащите движения. при мен е обратно! но лицевите с пляскане са бая измарящи заради "самото пляскане".Noodle wrote: A2 набиране с тежест 3х3@52
Б2 лицеви с пляскане 25,20,18
Тренировъчен дневник
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Да прав си, дърпащите движения са ми по-силни. И на тренировките с Dymag мокрите кофи, раменните преси и пресите на шведската стена са ми най-трудни. Опитвам да бутам повече, но не винаги се получава - последната тренировка не ми се правеше тежко бутане, затова минах малко мързеливо с тия лицеви с пляскане 
Клуб АДРЕНАЛИН SUCK'S
В събота приятелката ми ме изненада много приятно(или поне беше чудесна идея, макар нещата да не се получиха както бе предвидено). Трябваше да ходим до Враца тя да се катери, но ме накара да спра на Витиня като каза че получавам закъснелия си подарък за рождения ден - скок с бънджи
Записах се към 11:45 и ми казаха че има 15тина човека преди мен и след около 2-3 часа съм аз. Да, ама не
. Кефихме се, гледахме другите хора и след 2,5 часа като питам колко хора има пред мен пак са 10, при положение че поне толкова бяха минали вече. Увериха ме че след около час и нещо съм аз. Този път следих кой минава и пак се появих нови хора пред мен. Един от двамата "организатори" даже каза: "Не ми се занимавам с бумащина, вие се разбирайте как ще се редувате" WTF!!! А за какво е там тоя
??? Появих се и някакви(явно познати), чиито ред изведнъж беше дошъл. С това чашата преля и си тръгнах. Ебах ги и несериозниците - никаква организация и явно пренебражение към клиента. Видях че предлагат и скокове с парашут и редица други яки....преживявания. Знам че ще скоча и с бънджи, и с парашут и ще пробвам редица други екстремни спортове, но със сигурност няма да е с хора от тоя клуб!!!
Клуб АДРЕНАЛИН SUCK'S
В събота приятелката ми ме изненада много приятно(или поне беше чудесна идея, макар нещата да не се получиха както бе предвидено). Трябваше да ходим до Враца тя да се катери, но ме накара да спра на Витиня като каза че получавам закъснелия си подарък за рождения ден - скок с бънджи
А1 натрупване по един пистолет на крак + кофа след всеки пистолет - от 1 до 5
А2 часовник с коремно - 1,2,3,4,4часовника и 3 коремни
10 кофи с повдигане на задника
10 коремни
8 кофи с повдигане на задника
8 часовника
6 кофи с повдигане на задника
6 коремни
Б1 лицеви само с ръце на земята, краката натискат стена - 5,5
Б2 експлозивни набирания(доколкото е възможно накрая
) - 5,5
всички кофи са на ъгъл
А2 часовник с коремно - 1,2,3,4,4часовника и 3 коремни
10 кофи с повдигане на задника
10 коремни
8 кофи с повдигане на задника
8 часовника
6 кофи с повдигане на задника
6 коремни
Б1 лицеви само с ръце на земята, краката натискат стена - 5,5
Б2 експлозивни набирания(доколкото е възможно накрая
всички кофи са на ъгъл
- Милко Георгиев
- Академик

Състезава се в клас Х4 и я кара един италианец - Пиерджорджо Бедини. Спечели на писта Дракон и след състезанието в Стара Загора на 13-14 Септември вече е шампион в класа си. Общо взето зрелищен автомобил, вади невероятен звук
, и според мен за сега е без конкуренция в класа си. На писта Дракон нито Косуорта, нито Ево-то(преди да се счупи) можеха да поддържат темпото на Бедини.
50 повдигане на торса с J-набиране(по 2-3сек почивка между повторенията)
28 или 30 (нз колко точно преброих
)лицеви на халки от обратен наклон
15 лицеви на халки от обратен наклон, но краката са по-ниско
10 лицеви на халки, тялото успоредно на земята
5 кофи на халките
10 набирания на широк хват 6 + 10 хоризонтални дърпания
20 лицеви от обратен наклон
10 набирания на широк хват 5 + 10 хоризонтални дърпания
20 лицеви от обратен наклон
5 скок + набиране
5 раменни преси на пъна
5 часовник + повдигане на краката на халките