Тренировъчен дневник
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
В четвъртък тренировка с Dymag, ама вече забравих движенията и бройките 
Днес:
започнах с доста от движенията от Magnificent mobility
напади 4,4,3@90 4,4@80
А1 вдигане от лег с дъмбели 10,9,8@35 (нямаше по големи)
А2 набиране с тежест 2,2,2@52кг първите две серии с надхват, последната с подхват
25 суинг-а
dragon flag 5,5 възможно най-бавно изпълнение
Започвам да правя повече упражнения за гъвкавост и достигане пълна амплитуда на доста движения, защото съм много скован. Повече отколкото предполагах.
Някой да знае откъде мога да си намеря ластици подходящи за band walks?
Днес:
започнах с доста от движенията от Magnificent mobility
напади 4,4,3@90 4,4@80
А1 вдигане от лег с дъмбели 10,9,8@35 (нямаше по големи)
А2 набиране с тежест 2,2,2@52кг първите две серии с надхват, последната с подхват
25 суинг-а
dragon flag 5,5 възможно най-бавно изпълнение
Започвам да правя повече упражнения за гъвкавост и достигане пълна амплитуда на доста движения, защото съм много скован. Повече отколкото предполагах.
Някой да знае откъде мога да си намеря ластици подходящи за band walks?
Скоро си търсех нещо и на няколко места видях ластици в сайтовете.
Макар, че не точно за band walks. Виж ето тук - http://toshevsport.com/eshop/product_in ... ucts_id=70 На другите места са идентични и може би ще трябва да се приспособи по някакъв начин, което никак не е трудно, стига да е подходящ ластика. Поздрави.
Макар, че не точно за band walks. Виж ето тук - http://toshevsport.com/eshop/product_in ... ucts_id=70 На другите места са идентични и може би ще трябва да се приспособи по някакъв начин, което никак не е трудно, стига да е подходящ ластика. Поздрави.
А1 15, 10 коремни
А2 13, 10 раменни преси на шведската стена с крака на тенис масата на най-долното стъпало
8 набирания с пляскане
8 раменни преси на шведската стена с крака на тенис масата на най-долното стъпало
8 ексползивни набирания с промяна широчината на хвата
8 раменни преси на шведската стена с крака на тенис масата на най-долното стъпало
Б1 4,4 неравномерни набирания с дърпане повече към едната ръка
Б2 12,10 предни/задни кофи
В1 8,7,6 набиране до гърди
В2 12,10,8 предни/нормални/предни кофи
едно странно упражнение дето ми е трудно да го обясня
висене на една тръба и ходене по нея само с ръце без краката да допират тръбата - нещо такова 
10ина кофи
часовник
махове
обратни кофи
бутане за трицепс
2 коремни едвам едвам
а идеята беше да са 5
5 раменни преси на шведската стена с крака на тенис масата на най-долното стъпало
Бахти тренировката се получи
А2 13, 10 раменни преси на шведската стена с крака на тенис масата на най-долното стъпало
8 набирания с пляскане
8 ексползивни набирания с промяна широчината на хвата
Б1 4,4 неравномерни набирания с дърпане повече към едната ръка
Б2 12,10 предни/задни кофи
В1 8,7,6 набиране до гърди
В2 12,10,8 предни/нормални/предни кофи
едно странно упражнение дето ми е трудно да го обясня
10ина кофи
часовник
махове
обратни кофи
бутане за трицепс
2 коремни едвам едвам
5 раменни преси на шведската стена с крака на тенис масата на най-долното стъпало
Бахти тренировката се получи
Моренцето беше от типа "да види гъз път и път гъз"
до Камен бряг. Поне там беше много яко - отдавна не бях ходил на толкова красиво и спокойно място. A aко бях и катерач сигурно щеше да ми хараса още повече
Тренировката от днес:
А1 stepups 8@38, 8,6,6@48
А2 странична преса 5,4,4,3@30кг
Б1 БГ клек 8,8@40
Б2 набирания с пляскане 8,8
dragonflag 5,5,5
Тренировката от днес:
А1 stepups 8@38, 8,6,6@48
А2 странична преса 5,4,4,3@30кг
Б1 БГ клек 8,8@40
Б2 набирания с пляскане 8,8
dragonflag 5,5,5
Аз качвам детето "на конче" (15-16 кг) и тръгваме към този паметникjojoly wrote:как си закачаш 32кг. на step ups?