Успоредка и Лост
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Ти не си чужд бре - от нашите си бешеVance G wrote:то и аз!
След предпоследната тренировка в петък, тия две серии по 15 коремни, сложени на никъде в тренировката и в съчетание с другите работи (коремни, силови, махове от комбинираните, двата вида кантари, повдигане с J, нови кофи), така ми бяха размазали талията, че ми беше като изкълчена до вчера (вторник). Така ми беше и като си тествах максимума на коремни преди време. Иначе мускулната беше в преса, рамо, трапец и трицепс. Слаба в долната половина на гърба, но по цялата му ширина.
В понеделник, малка бройка (215 повторения + 10 часовник), но без бързи изпълнения, някои със спиране в горно и долно положение.
10 набирания обратна кофа, 10 набирания зад врат, и двете със спиране в долно и горно положение
20 кофи на една тръба зад тяло
10 набиране обратна кофа, 10 набиране с подхват, и двете със спиране в долно и горно положение
20 кофи на една тръба пред тяло
Натрупване от 1 до 10 набирания с изреждане на всякакви ширини успоредни хватове (55)
Натрупване от 1 до 10 кофи (55)
10 набиране обратна кофа
15 трицепсово бутане на ниска тръба, със спиране в долно и горно положение
10 в посока часовник.
Имам мускулна на бицепс, предмишница, слаба с перки и трицепс.
- stareca uan
- Ст. асистент

Вчера правих 40 минути стълби,доста са стръмнички,около стотина метра дълги ,качване бегом ,слизане ,контролирах пулса; по-време на слизането се възстановява дишането и пак нагоре..един приятел го нарича у-ето на Сизиф
понякога го правя и с раница с тежест -предизвиква обилно потене и приятно парене в мускулите на краката .Накрая се изкачвам до една площадка и там се довършвам с бърпита 15-ки &набиране зад врат 20-ки,само че на сфера/от тия дето ги има по парковете.Понеже лоста е заоблен и натоварването е различно..могат да се правят интересни у-я на нея...Поздрави
пичове, измислих алтернатива на leg press (мое и да е измислено от друг вече ама нема значка). подпирате се на гладка стена (наи-добре полиран гардероб) така че гърба и задника да са плътно прилепени а краката са изнесени малко по-напред, за да може да направите пълен клек до долу и после бутате и така докога ви е кеф. it works!
Благодаря ти за похвалата. Просто не спирай да правиш "нещото" и всичко с времето ще си дойде на мястото. Спорта учи на спорт най-добре!
Лошото време ни прати "на ъгъла" за няколко поредни тренировки - на лостовете е кал и вода, а на ъгъла е асфалт. Няма лошо - малко повече разнообразие. Няма какво да описвам тренировките. Препоръчвам обаче на всеки да пробва няколко серийки кофи на прав ъгъл от някакви тръби, с лице към ъгъла.
Лошото време ни прати "на ъгъла" за няколко поредни тренировки - на лостовете е кал и вода, а на ъгъла е асфалт. Няма лошо - малко повече разнообразие. Няма какво да описвам тренировките. Препоръчвам обаче на всеки да пробва няколко серийки кофи на прав ъгъл от някакви тръби, с лице към ъгъла.
- stareca uan
- Ст. асистент

В залата дето ходя да се боря има един успореден лост..прилича на успоредка сложена на високо и е леко V образен,абе нещо м/у успоредка и V образен лост..хващам се на него,така че китките ми са извъртени навътре и правя силови -получава се набиране-прехвърляне -кофичка ,много е яко ..комбинирам го с обръщане.. малиии страшно..
..Поздрави
- stareca uan
- Ст. асистент

- stareca uan
- Ст. асистент

Днес;
10 коремни с пускане на тялото отпред
20 мокри кофи със смяна на 5 предни и задни
10 J-коремно
10 мокри кофи комбинирани-20 бутания10 маха
часовник коремно
20 мокри кофи със смяна на 5
10 коремни с пускане на тялото зад лоста
10 мокри кофи комбинирани
20 J набирания
20 J кофи
катерене по върлина
10 кофи с гмуркане
10 тесен прониран хват наб. със задържане в горно положение
10L кофи
J -свещ на успоредката с наб.10
кантар на успоредка 10
кръгово наб. тесен подхват10
10 мокри кофи задни
още 10 кръгово наб.
10 нормални кофи със зад, в горно и долно положение
Поздрави
10 коремни с пускане на тялото отпред
20 мокри кофи със смяна на 5 предни и задни
10 J-коремно
10 мокри кофи комбинирани-20 бутания10 маха
часовник коремно
20 мокри кофи със смяна на 5
10 коремни с пускане на тялото зад лоста
10 мокри кофи комбинирани
20 J набирания
20 J кофи
катерене по върлина
10 кофи с гмуркане
10 тесен прониран хват наб. със задържане в горно положение
10L кофи
J -свещ на успоредката с наб.10
кантар на успоредка 10
кръгово наб. тесен подхват10
10 мокри кофи задни
още 10 кръгово наб.
10 нормални кофи със зад, в горно и долно положение
Поздрави
Напоследък заради лошо време или ангажименти тренирах в различно време, час и място, даже пропуснах 1 тренировка. Много „ъгли” правихме, докато беше дъждовно. В понеделник, в същия дух, бях на кръчма до десет и нещо вечерта и отидох да тренирам към единадесет, ял и пил. Между другото, в единадесет часа през нощта, на лостовете имаше точно 10 спортуващи човека. Луди хора
В сряда, с 20-ка на крак пистолет-набиране след 2 серии скокове с набиране, най-после успях да си докарам мускулна на задната част на бедрата, но пак е по-слаба от колкото в предната, страничната, вътрешната (правихме и въртене на L, което ме удря и там) и задника.
От 21-ви, две седмици, съм в Приморско. Веднага се сещам, че там имаше една успоредка, хоризонтална стълба и лостове, в една горичка, пълна с много зли и хапещи мухи. Вероятно ще ги храня редовно докато съм там. По-зли мухи от тези в Приморско никъде не съм срещал – пускаха ми кръв чак, като ме ухапят.
От 21-ви, две седмици, съм в Приморско. Веднага се сещам, че там имаше една успоредка, хоризонтална стълба и лостове, в една горичка, пълна с много зли и хапещи мухи. Вероятно ще ги храня редовно докато съм там. По-зли мухи от тези в Приморско никъде не съм срещал – пускаха ми кръв чак, като ме ухапят.
- stareca uan
- Ст. асистент

http://www.youtube.com/watch?v=GoHkojnf ... re=related
ей това почнах да правя и още L-кръгово набиране
Е че точно това е моето хоризонтално силово, ако продължиш събирането, като повдигнеш малко торса. Който не го може го изпълнява като тоя и постепенно включва и повдигане на торса, докато не постигне хоризонтално силово - това е идеята.stareca uan wrote:http://www.youtube.com/watch?v=GoHkojnf ... re=related
- stareca uan
- Ст. асистент

Тия стълби дето ги качвам, по приятелски съвет турих в раницата торба цимент-25кг и отидох към 3 часа в жегата -нагоре надолу ,без тичане то и не е възможно ,защото наклона е голям...за час откриваш доста нови неща за себе си
Alfa пробвай го ,запълва времето когато ти е мъчно за планинските преходи
...Поздрави