80 суинга@24кг(смяна на ръцете през 10)
10 L-набирания
10 лицеви с пляскане
20 clean&press@24(10с лява ръка/10 с дясна)
10 L-набирания
10 лицеви с пляскане
А1 напади: 5,3,3,2@85
А2 кофи: 7,6,5,5@42
Б1 пистолети(с диск 5кг за баланс): 4,4,4,3
Б2 набирания с тежест(надхват): 3,3,3@42 5@32
повдигане на краката от вис: 8,8
Тренировка с Dymag
Имаше flying ass, повдигане на торса от вис с различни на ширина хватове, махове, раменни на шведската стена с опора на краката на маса за тенис, коремни, пак махове и имаше и други неща, които ги забравих вече Даже реда на изброените не съм сигурен вече такъв ли беше
Вчера малко мързелива тренировка:
суинг 30,20,17@32
гребане на машина 3х8@70
dragon flag 5,5
Днес пак тренировка с Dymag
силово+коремно, нови кофи, коремно, нови кофи, набирания на широк/тесен успореден хват, комбинирани кофи, пружина, обратен кантар,кантар, кофи на права тръба, часовник
clean&press с 32кг пудовка; 3,3+5 clean-а, 8 clean-а
пистолети: 3х5 (с 5кг диск за противотежест)
кофи: 8,8,5@32кг + 15,12 без допълнителна тежест
повдигане на краката от вис: 8,8
Днес мислех пак да ходя да тренирам с Dymag, обаче чаках 30мин рейс, който така и не дойде и остана варианта за тренировка вкъщи:
10 L-набирания
40 clean&press с пудовка - смяна на ръцете на 10 повторения
17 набирания
40 лицеви
40 суинга - смяна на ръцете на 10 повторения
В последно време се чудя защо по дяволите 32кг пудовката в залата тежи толкова? И тъй като от скоро имам кантар и вкъщи реших да премеря пудовката вкъщи - 16кг, а не 24. Много съм зле И сега разглеждам из форума и установявам, че след като съм си купил пудовката не съм я ползвал няколко месеца и явно съм забравил колко тежи Начи тия дни трябва да си редактирам дневника
Noodle wrote:
В последно време се чудя защо по дяволите 32кг пудовката в залата тежи толкова? И тъй като от скоро имам кантар и вкъщи реших да премеря пудовката вкъщи - 16кг, а не 24. Много съм зле И сега разглеждам из форума и установявам, че след като съм си купил пудовката не съм я ползвал няколко месеца и явно съм забравил колко тежи Начи тия дни трябва да си редактирам дневника
Начи тия дни трябва да си редактирам мнението си за теб
Вчера пак тренировка с Dymag
опити за хоризонтално силово, набирания с различна широчина и успореден хват(от 6 до 2), от новите кофи, натрупвания на коремно и комбинирани кофи, часовник и изправяне до свещ(не съм сигурен така ли се казва ). Май имаше и още нещо, ама не си спомням. От опитите за хоризонталното силово днес цял ден съм схванат