Успоредка и Лост

Споделете вашите тренировки, менюта и резултати

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

buhalta
Ученик
Ученик

Post by buhalta »

И аз така,но какво от това!По- добре според мен е хармония-сила-издръжливост.Особено в тази тема мисля,че това е идеята.
Vance G
Ученик
Ученик

Post by Vance G »

изтрито
Last edited by Vance G on Wed Apr 30, 2008 07:28, edited 1 time in total.
leech
изгонен.

Post by leech »

Vance G wrote:идеята тука като гледам май е да се изтъкне тренирането със собствено тегло като "по-добрата тренировка".
Грешиш.
Dymag
Доцент
Доцент

Post by Dymag »

Нищо не се изтъква, когато се посочва колко е натоварването при клек на един крак - просто се посочва, колко е. Това е идеята :wink: Уравнението няма в предвид разликите в механизма на изпълнението при една и при две опорни точки, както и разпределението на тежестта по тялото извън краката. Тя е равнозначна само като избутана от краката тежест. Ако говорим само за трудност, мисля че с една опорна точка е по-трудно.
The_unique, тренираме понеделник и петък в 142-ро, зад поликлиниката на Дойран, а в сряда в 36-то. Тренираме от 19:00 часа. Заповядай, ако мога, ще ти дам моето мнение, но да знаеш, че по-принцип, залам много повече на постоянството в спорта, в дългосрочен аспект, от колкото на "спортните хитринки".
the_unique
изгонен.

Post by the_unique »

Мерси за инфото:)Ще се пробвам да се измъкна някой път по рано от офиса и да намина. Поздрави :)
stareca uan
Ст. асистент
Ст. асистент

Post by stareca uan »

Най новата ми измишльотина се нарича три в едно :D -заставаш в J на лоста въртиш часовник ляво ,дясно;въртиш коремно;L стоеж на лоста задържане няколко секунди и пак часовник коремно Lстоеж -докато капнеш.Бих казал пресата и гърба се размазват тотално.Вкарай и едни пистолети и малко лицеви на една ръка и тренировката готова :lol: ..Поздрави
Vance G
Ученик
Ученик

Post by Vance G »

яко набиране: с едната ръка се държиш за лоста, а с другата за опорната тръба отстрани и натегаш все едно се набираш на една ръка!
Dymag
Доцент
Доцент

Post by Dymag »

А моите най-нови измишльотини са, 1-во - J-набиране с повдигане на торса, ама само с единият крак в J, а другия изправен напред и 2-ро - ... май squad press се наричаше - клек, лицева, клек, скок, ама после коремно :lol: Яко въздух искат. Задъхващите динамични съчетания с колкото се може повече "тяло" и мен много започнаха да ме привличат.
stareca uan
Ст. асистент
Ст. асистент

Post by stareca uan »

Тази сутрин мокро свежо,страхотно ..след две кафета

съчетание;силово за качване на лоста-10кофи предни;обръщам се надолу с главата 10 надолуглави набирания :D заставам в набрано положениеL,въртене на краката ляво дясно,слизане от лоста оправяне на дишането,след това -бърпита и така редуване.За има няма петнедесетина минути се получава идеално натоварване ,правих и други работи ,но те бяха пълнеж.А и едно друго дето е яко -коремно под лоста-краката ти се мушкат м/у лоста и тялото прави се бавно и товари страхотно всяко мускулче на трупа..Поздрави
stareca uan
Ст. асистент
Ст. асистент

Post by stareca uan »

Днес след вчершно оливане с пиене/алкохол/ и ядене /основно печено агне/ ми е едно шантаво и неадекватно,но си направих сутрешната тренировка;
20Lнабирания тесен надхват
50 мокри кофи предни-не можах да ги направя на един път ,стана със слизане за малко :D
катерене на върлина само на ръце
50мокри кофи задни-пак със слизане
20J набирания в подхват
20 мокри кофи с гмуркане
катерене на върлина
15 мокри кофи с гмуркане
20 набирания обратна кофа
после експериментирах някой работи,примерно едно набиране на успоредката ,качване ,една кофа и така редуване ,усетих натоварването основно в пресата както и силно задъхване...Поздрави
alfa
Студент
Студент

Post by alfa »

stareca uan, понеже знам, че влизаш в тук със сигурност, пускам едни филми, които може да са ти интересни, за експедиции и лов на полюсите.
"90 degrees south - With Scott to the Antarctic " - http://www.kolibka.com
Английски филм за Робърт Скот. Уникален е, тъй като е от 1933 год. с преки участници от експедицията му, които говорят. Възстановен е и е добро качество. Кадрите и снимките са документални за хода на самата експедиция. Нямат субтитри.
Има два филма за Ъренест Шекълтън - "IMAX - Shackleton's Antarctic Adventure" и "Shackleton's Voyage Of Endurance". Те са нови, единият е с Кенет Брана-художествен, другият не съм го гледал, на IMAX, те правят нелоши филми, малко излишно пресилени и драматизирани за този вид документално-игрално кино. С Кенет Брана си е точно по историята и е интересен. Другото, което е интерсно е "Nanook of the North" за ескимосите от Бафиновите острови, част от Арктическия архипелаг, канадска земя в наши дни - лов, оцеляване, живот....Също документален и прилично стар, от 1922 год. Доста автентични филми за нещата. Даваш заглавията на търсене и готово, не се иска регистрация, направо ги сваляш. Поздрави.
KEYBOARD WARRIOR
stareca uan
Ст. асистент
Ст. асистент

Post by stareca uan »

Alfa,нещо не правя както трябва,не мога да ги намеря,къде точно са, в научно популярни ли и в кой раздел ,на търсачката не ми дава резултат..много ти благодаря...Поздрави
leech
изгонен.

Post by leech »

В търсачката напиши просто "Scott", "Shackleton" и "Nanook"

И аз ги тегля вече.

поздрави
stareca uan
Ст. асистент
Ст. асистент

Post by stareca uan »

Да ,всичко е наред,тегля ги ,даже си намерих един филм за ген.Къстър дето отдавна го търся.
Тренировката тая сутрин'
силовокоремно ;кантар на успоредка
часовници-кофи дъга L с рязко разтваряне на краката над рамената на успоредката;
редуване до скапване,накрая малко обикновенн набирания и кофи с бавно темпо

Аlfa, чел ли си Шаламов и неговите ''Колимски разкази''-има интересни неща свързани с безграничната човешка издържливост и дух..Поздрави
alfa
Студент
Студент

Post by alfa »

Не съм го чел, както и тези на Джек Лондон, за които става въпрос в една друга тема. Днес ще ходя да търся определен подарък /албум/ за рожден ден на един от инструкторите ми и като мина през Славейков и една, две книжарници ще проверя за тази, за която казваш на Шаламов и другата на Лондон, "Хора на бездната" и ще кажа дали я има. Столичата библиотека също е на Славейков, така че може и там да се отбия да видя. Ще ги прочета близките седмици. Поздрави.
KEYBOARD WARRIOR
Post Reply