Тренировъчен дневник
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Днес:
напади 5@60кг,3х3@70кг,3@60кг
millitary press 3х4@60кг
45мин.
Нещо не мога да спя нормално от тия жеги и явно още бях уморен от тягата минали ден. Като цяло беше мързелива тренировка и не съм доволен.
П.С.
Предизвикаха ме на кофичка със 62кг. Е неможах. Миналата година можех.
Извод: трябва да се тренира повече
напади 5@60кг,3х3@70кг,3@60кг
millitary press 3х4@60кг
45мин.
Нещо не мога да спя нормално от тия жеги и явно още бях уморен от тягата минали ден. Като цяло беше мързелива тренировка и не съм доволен.
П.С.
Предизвикаха ме на кофичка със 62кг. Е неможах. Миналата година можех.
Извод: трябва да се тренира повече
Днес:
преден клек 3х5@80
набиране с тежест 5,5,4,3@32кг
кофички с тежест 3х5@32кг
40мин.
Никакво желание за тренировка нямах и затова малко по-леко днес. Миналата седмица се чувствах яко уморен, спя по 8-9 часа и все не съм се наспал и мисля сега да направя една седмица пълна почивка, пък после пак продължавам.
преден клек 3х5@80
набиране с тежест 5,5,4,3@32кг
кофички с тежест 3х5@32кг
40мин.
Никакво желание за тренировка нямах и затова малко по-леко днес. Миналата седмица се чувствах яко уморен, спя по 8-9 часа и все не съм се наспал и мисля сега да направя една седмица пълна почивка, пък после пак продължавам.
Днес малко разходка на Витоша. Не бях се качвал от години сигурно. Лошото беше че по средата на пътя почнаха да се появяват некви гадни крампи на пресата през известно време. Поне така си го обяснявам след като миналата седмица ни разкарват в най-големите жеги между 1 и 5 следобед по "практики". И след многото вода и малко ядене май не съм си наваксал на минерали и сега пия яко айрян със сол и зеленчуци, пък утре трябва да си взема и някакви витамини, че и следващата седмица пак баш в най-големите жеги трябва да се пътува по "практики".
Вчера тръгнах да правя тяга и още на втората загряваща серия(100кг) като ме скова кръста...Повисях малко за декомпресия и айде после към къщи.Да ама не - не можах да си карам колата, както и да седна боли и викам няма да рискувам, та идваха да ме прибират. После горещ душ и някакво кремче против схващания. Поотпусна ме малко, ама днес едвам се навеждам. Налага се принудителна почивка. И оттърсване негативната енергия.