Ай ся да се откажем от бирата ли - я ми вижбиренoто коремчеfiut wrote:Пия алкохол, но главно залагам на твърдия алкохол, а не въглехидратната бира. И така.
Резултати с ВМ-НВД
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
привет на всички!от няколко месеца се разхождам из този прекрасен форум и най-сетне реших и аз да споделя своите резултати от НВД. от 05.03.2007 се храня по този начин и ето какво съм постигнала:кг-минус 11.талия-минус 14см.бедра-минус 7см. сега съм 59 кг. при ръст 163 . чувствам се пълна с енергия.абе,страхотно се чувствам.спортувам единствено в домашни условия и катеря стълби.ходя много пеша.е,случва се понякога да прегреша с нещо дребно,сладолед например,но нямам проблеми.продължавам напред и всичко си идва на мястото.имам още за сваляне,но знам,че постоянството е ключът към успеха.усмихнат и прекрасен ден на всички ви. 
-
Галина Толкингтън (galya)
- Ст. асистент

здравейте
аз съм на този режим от края на март 2007. до сега съм -5кг, но имам още поне 10ина за сваляне. доволна съм
не го чувствам като диета, чувствам се добре !
но може би ще трябва да следя редовно този форум, защото мисля, че не съм спазвала всичко стриктно.
задължително ли е да се прави дневник с храненията ?
Задължителни неща - нямаhristina wrote:здравейтеаз съм на този режим от края на март 2007. до сега съм -5кг, но имам още поне 10ина за сваляне. доволна съм
не го чувствам като диета, чувствам се добре !
но може би ще трябва да следя редовно този форум, защото мисля, че не съм спазвала всичко стриктно.
"Ако искаш да имаш това, което никога не си имал, трябва да направиш това, което никога не си правил."
Да взема да посподеля:
1. Всички работещи на "моя" месарски щанд на пазара ме обичат;
2. По-добро общо физическо съсътояние, ако мога така да го нарека: имам повече енергия, изморявам се по-бавно и по-рядко, имам сили да "вилнея" почти неограничено, наспивам се по-бързо;
3. Общо подобрение съсътоянието на костата, кожата и ноктите;
4. Опити за "зарибяване" на околните: абсолютен провал.
5. Откривам осебващи ме вкуснотии.
1. Всички работещи на "моя" месарски щанд на пазара ме обичат;
2. По-добро общо физическо съсътояние, ако мога така да го нарека: имам повече енергия, изморявам се по-бавно и по-рядко, имам сили да "вилнея" почти неограничено, наспивам се по-бързо;
3. Общо подобрение съсътоянието на костата, кожата и ноктите;
4. Опити за "зарибяване" на околните: абсолютен провал.
5. Откривам осебващи ме вкуснотии.
29.11.2007 - 27 г, 182 см, тегло 70 кг.(за 7 месеца минус 11 кг)..повече не искам да свалям, защото изглеждам добре в огледалото, коремът е стопен, личат и коремните мускули...стремя се вече да увелича активното си тегло и намаляване % мазниниswim_fan wrote:на НВД от 25.04.2007
начално тегло 81 кг при ръст 182 см
сега 25.05.2007: тегло 75 кг
плуване 2 пъти в седмицата,....упражненията ми са само със собствено тегло...лицеви опори, коремни преси...правя и бицепсово сгъване с дъмбел, но не прекалявам със сериите....скоро мисля да започвам и кофички и набирания...наблизо има даскало с подходящи уреди
- lili_dance
- Ученик

това е най-мотивиеращото нещо,което съм чела
Last edited by lili_dance on Fri Apr 03, 2009 11:28, edited 1 time in total.
....
10.не само че стоя на 54,ям 1600примерно,ами съм и по-силна.практически спрях да се интересувам от вида си.което откри огромни потенциали за Дивотията
11.няма да изброявам точно кои от желаните ми дейности станаха достъпни-Планината.
12.сега осъзнавам,че съм сменила АЛПИЙСКИТЕ дисциплини с NORDIC ..
(див шус по стръмна ледена писта,с огромен риск от тежко падане/ослепителни снежни полета,слънце,и синьо небе,и аз си го опознавам крачка по крачка,спираш,просваш се по гръб и правиш снежни ангели в пуФкавото нещо;стигаш сам,където никой не може
13.вж.т.12
такива работи...смятам да бъда мега-грандоман тази година

10.не само че стоя на 54,ям 1600примерно,ами съм и по-силна.практически спрях да се интересувам от вида си.което откри огромни потенциали за Дивотията
11.няма да изброявам точно кои от желаните ми дейности станаха достъпни-Планината.
12.сега осъзнавам,че съм сменила АЛПИЙСКИТЕ дисциплини с NORDIC ..
(див шус по стръмна ледена писта,с огромен риск от тежко падане/ослепителни снежни полета,слънце,и синьо небе,и аз си го опознавам крачка по крачка,спираш,просваш се по гръб и правиш снежни ангели в пуФкавото нещо;стигаш сам,където никой не може
13.вж.т.12
такива работи...смятам да бъда мега-грандоман тази година