по принцип съм страшно недоверчив и мнителен спрямо различните разновидности на продукти предлагани като билкови цярове и лечебни комбинации.
преди повече от 5 години на ехографско изследване ми бяха открили 5мм камък в левия бъбрек и пясък в десния. предложиха ми операция.
един уролог ми препоръча CYSTON който се продава във всички аптеки. макар и поредната билкова измислица се оказа след /2 месеца прием/ на повторен ехограф че бъбреците ми са абсолютно чисти и така до ден днешен. препоръчвам го на всички с подобни проблеми.
камъни и пясък в бъбреците
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
GEORGIO, Да го беше казал по-рано
На мен ми се наложи да пия някакви царевични коси и отвари от китайски и други билки с неустановен произход, от което се опиках направо - ужас беше:)
Ако се нуждаеш от поражението на друг,за да победиш,ти си зависим от страха сам да бъдеш победен.Победител,който се страхува,не е истински победител.
-
Галина Толкингтън (galya)
- Ст. асистент

Re: камъни и пясък в бъбреците
Tюх. Много неприятно. Аз имах 1 см в левия бъбрек, който 1 година по-късно беше се стопил. Цистон пих покрай един цистит преди години и много ми помогна. Мен много ме съмняват подобни неща, но ето че помага.