камъни и пясък в бъбреците

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

Post Reply
GEORGIO
изгонен.

камъни и пясък в бъбреците

Post by GEORGIO »

по принцип съм страшно недоверчив и мнителен спрямо различните разновидности на продукти предлагани като билкови цярове и лечебни комбинации.
преди повече от 5 години на ехографско изследване ми бяха открили 5мм камък в левия бъбрек и пясък в десния. предложиха ми операция.
един уролог ми препоръча CYSTON който се продава във всички аптеки. макар и поредната билкова измислица се оказа след /2 месеца прием/ на повторен ехограф че бъбреците ми са абсолютно чисти и така до ден днешен. препоръчвам го на всички с подобни проблеми.
vanesa
Ученик
Ученик

Post by vanesa »

И аз се изчистих с него, обаче за съжаление явно бъбреците ми са склонни към образуване на такива гадости и периодично се чиста. :evil:
Snow
Ученик
Ученик

Post by Snow »

GEORGIO, Да го беше казал по-рано :) На мен ми се наложи да пия някакви царевични коси и отвари от китайски и други билки с неустановен произход, от което се опиках направо - ужас беше:)
Ако се нуждаеш от поражението на друг,за да победиш,ти си зависим от страха сам да бъдеш победен.Победител,който се страхува,не е истински победител.
Галина Толкингтън (galya)
Ст. асистент
Ст. асистент

Re: камъни и пясък в бъбреците

Post by Галина Толкингтън (galya) »

Tюх. Много неприятно. Аз имах 1 см в левия бъбрек, който 1 година по-късно беше се стопил. Цистон пих покрай един цистит преди години и много ми помогна. Мен много ме съмняват подобни неща, но ето че помага.
vanesa
Ученик
Ученик

Post by vanesa »

Botev_PD_1912 wrote:mi hora pie se Bira,taka izlizat po-lesno kamunite v bubrecite!
ЕД да ама трябва да е хмелова бира,а не няква спиртосана, като повечето тука.
Post Reply