Защо млечните?
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
- cremcaramel
- Ст. асистент

На мен сусама и тахана от него ми горчи. По принцип е по-добре да се яде суров сусам защото е по-малко обработен. Но защо изобщо да ям нещо което ми горчи????
Като мазнини той се включва в НВХ, но не е задължителен и без него няма да си счупиш таза утре ако паднеш от леглото докато се мяташ насън измъчвана от кошмари в които китайците са измислили ново биологично оръжие което унищожава всички млечни и таханоподобни субстанции и с което смята да завладеят света след като скелетите на американците и европейците се изпотрошат като клечки без незаменимите им източници на калций.

Като мазнини той се включва в НВХ, но не е задължителен и без него няма да си счупиш таза утре ако паднеш от леглото докато се мяташ насън измъчвана от кошмари в които китайците са измислили ново биологично оръжие което унищожава всички млечни и таханоподобни субстанции и с което смята да завладеят света след като скелетите на американците и европейците се изпотрошат като клечки без незаменимите им източници на калций.
уф четох менюъла, приложих веднъж, обаче тъпата патка забраи една точка ... пък и не ми е ясно как става това с тапинга като техника и кво тапваш 7 пъти и няма значение колко пъти си казал фразата или ...
нямам подобрение никфо, а и нещо почвам да се разболявам
You give me everything
But everything is not enough ...
But everything is not enough ...
- cremcaramel
- Ст. асистент

Не се отказвай! Съсредоточи се, не мисли как веднага трябва да станат чудеса, просто се вслушай в тялото си.holly wrote:уф четох менюъла, приложих веднъж, обаче тъпата патка забраи една точка ... пък и не ми е ясно как става това с тапинга като техника и кво тапваш 7 пъти и няма значение колко пъти си казал фразата или ...
- poisonchoice
- Ученик

OFFTOPIC: PT, чудесни мнения даваш, аз лично споделям напълно това, което казваш ти. Проблемът е, че както вече споменаха други преди мен, ние-съвременните хора, сме жертви на цивилизацията, на стремежите и целите* на тези преди нас. Приемам, че днешните заболявания (в седствие от "неприродните", обработени храни) са развили медицината...
* не, че нашите предци са искали ние да живеем нездравословно-просто еволюция на човешкия мозък (месото си го купуваш от магазина, напр. защото там го продават наготово, няма да ходиш да си го ловиш, я!)
А следващите поколения ще бъдат и по-зле в това отношение от нас...докато човечеството съществува, то ще се развива и всички ще сме жертви на това развитие.....
С две думи: природата ще умира, докато ние се развиваме и тъй като всичко, създадено от човека е несъвършено, дори и да осъзнаваме, че унищожаваме всичко истинско, МОЖЕМ САМО ДА СЪЗДАДЕМ НЕЩО ИЗКУСТВЕНО, КОЕТО НАПОДОБЯВА ПРИРОДА.....
* не, че нашите предци са искали ние да живеем нездравословно-просто еволюция на човешкия мозък (месото си го купуваш от магазина, напр. защото там го продават наготово, няма да ходиш да си го ловиш, я!)
А следващите поколения ще бъдат и по-зле в това отношение от нас...докато човечеството съществува, то ще се развива и всички ще сме жертви на това развитие.....
С две думи: природата ще умира, докато ние се развиваме и тъй като всичко, създадено от човека е несъвършено, дори и да осъзнаваме, че унищожаваме всичко истинско, МОЖЕМ САМО ДА СЪЗДАДЕМ НЕЩО ИЗКУСТВЕНО, КОЕТО НАПОДОБЯВА ПРИРОДА.....
Живко, бъркаш ги малко щатите, приятелче.
за да качваш маса не са ти нужни чак толкова много белтъчини. Да, те са скъпи, но пък ако ядеш повече от нужното (грам, грам и половина на килограм тегло) те или се изхвърлят или се преработват до глюкоза. В млякото което ядеш не е ясно точно какво има, колко вода, колко нишесте(ако е кисело мляко) и колко е чисто от хормони (естрогени, които дават на кравите за да дават повече мляко, и които ти спъват мускулния растеж и ти увеличават мазнините, да не говорим за разрушителният ефект върху здравето ти). Аз говоря за здравословно хранене а всички тук ми се струва, че се тормозят много повече за това как изглеждат , а не за това как се чувстват и до колко функционират оптимално. Знам за мног яки хора с прекрасни тела , които като минат 40-те се превръщат в развалини. Така че уточни си приоритетите. Колкото по-рано го сториш, толкова по-дълго и добре ще живееш.
"ЗДРАВЕТО НЕ Е ВСИЧКО, НО БЕЗ ЗДРАВЕ ВСИКО ДРУГО ГУБИ СМИСЪЛ."
А колкото до калориите и то евтини- сланината е много евтина и пълна с калории.
"ЗДРАВЕТО НЕ Е ВСИЧКО, НО БЕЗ ЗДРАВЕ ВСИКО ДРУГО ГУБИ СМИСЪЛ."
А колкото до калориите и то евтини- сланината е много евтина и пълна с калории.
ПТ - защо мислиш че 1-1,5г протеин стигат. лично за мен под 2 г е просто покана за катаболизъм.(свивам се и ако калориите ми са в повече просто трупам мазнини. докато на повече протеин и дозирани калории се получава един нацепващ и твърд мускул). в мускула структурната единица е протеина а не мазнината. дори в биомеханиката на мускула пак протеина има ключова роля(грубо казано). ако съм подплатен с мазнини ще съм енергичен, но ако нямам протеин скоро мускулът няма да може да компенсира. вярно че според изследванията от 1,46г протеин нагоре не се усоява(все пак излседванията са едно реалността не винаги същото), а всеки който е пробвал знае формулата - повече протеин повече мускули. не мисля че дори и 3г са кой знае колко много. по добре да се подсигуриш с повече протеин отколкото да се окаже че си в минус. минус зависим от количество качество и т.н.