TRIMSPA-какво мислите?
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Аз обаче не разбирам как таблетките ще ти помогнат да задържиш свалените килограми след това, което явно е проблема ти. Да не говорим, че самите таблетки според мен са пълна глупост, маркетинг хупла и като сложиш Ана-Никол Смит е картинката, просто не питай, а бягай надалеч.
Напиши наистина какво ядеш и какво спортуваш, за да може да ти бъде даден по-конкретен съвет.
Напиши наистина какво ядеш и какво спортуваш, за да може да ти бъде даден по-конкретен съвет.
На мен ми се струва, че организмът ти просто е привикнал към този режим (като борй калории и физическа активност имам предвид) и това, в съчетание с факта, че 56 кг за ръст 168 в никакъв случай не е наднормено тегло, причинява застоя. Прегледай темата на Галя за плато/застой. Пробвай нов вид физическа активност - например тренировка с тежести три пъти седмично и някакъв различен от досегашния вид кардио два пъти седмично. Опитай за една седмица да вдигнеш колкото можеш повече физическата си активност като същевременно хапваш и малко повече - да речем около 1,800-2,000. Целта ти през тази една седмица е да разклатиш статуквото, а не да сваляш. Ако можеш, продължавай да си пишеш менютата тук, за да се видят възможностите за оптимизация.
Успех!
Успех!
-
Лазар Радков (Thai)
- изгонен.
П.С. Сори за офф-а и извинения към момичето (което изглежда много разумно и трезвомислещо-браво!), което е пуснало темата... Просто не се стърпях. Докато си приготвях закуската, установих, че 70% от рекламните блокове се състоят от реклами на най-различни продукти и методи за редуциране на теглото. Не бях чувала и 1/4.