TRIMSPA-какво мислите?

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

Post Reply
caramele
Ученик
Ученик

Post by caramele »

Сигурно няма да стане ама можеш ли да си пуснеш едно примерно меню от времето когато си била на ВМ-НВД? А въпроса със спортуването как стои? Иначе тези таблетки не съм ги чувала сори.... :roll:
no_bs
Ученик
Ученик

Post by no_bs »

Аз обаче не разбирам как таблетките ще ти помогнат да задържиш свалените килограми след това, което явно е проблема ти. Да не говорим, че самите таблетки според мен са пълна глупост, маркетинг хупла и като сложиш Ана-Никол Смит е картинката, просто не питай, а бягай надалеч.

Напиши наистина какво ядеш и какво спортуваш, за да може да ти бъде даден по-конкретен съвет. :)
no_bs
Ученик
Ученик

Post by no_bs »

На мен ми се струва, че организмът ти просто е привикнал към този режим (като борй калории и физическа активност имам предвид) и това, в съчетание с факта, че 56 кг за ръст 168 в никакъв случай не е наднормено тегло, причинява застоя. Прегледай темата на Галя за плато/застой. Пробвай нов вид физическа активност - например тренировка с тежести три пъти седмично и някакъв различен от досегашния вид кардио два пъти седмично. Опитай за една седмица да вдигнеш колкото можеш повече физическата си активност като същевременно хапваш и малко повече - да речем около 1,800-2,000. Целта ти през тази една седмица е да разклатиш статуквото, а не да сваляш. Ако можеш, продължавай да си пишеш менютата тук, за да се видят възможностите за оптимизация.

Успех! :)
Лазар Радков (Thai)
изгонен.

Post by Лазар Радков (Thai) »

повече ядене, още повече спорт и много секс :)

.. да знаете, че в случай, че бъдя обвинене за спамер - мога дасе аргументирам по всяка едан точка - особено по последната 8)
jojoly
изгонен.

Post by jojoly »

хаха! Thai, къртиш отвсякъде! :twisted:
caramele
Ученик
Ученик

Post by caramele »

Thai wrote:повече ядене, още повече спорт и много секс :)

.. да знаете, че в случай, че бъдя обвинене за спамер - мога дасе аргументирам по всяка едан точка - особено по последната 8)
Примерна програмка? 8)
Iv
Ученик
Ученик

Post by Iv »

:lol: Коя е следващата тема Сауна-слим, Анти-целулин...Коя? Че да се подготвим. Без подготовка зле се справяме. Нито за Вита-голд, нито за номер 14, нито за Тримспа...за нищо нищо не знаем... Неграмотници!!! Ще пробутват няк'ви ВМ-НВД тук и няк'ви тренировки, пък че и за цялото тяло, че пък и тежки, че пък ще обясняват за Правилното, постепенното и постоянното... Хайде поне днес да си подготвите домашното пък значииии! :P

П.С. Сори за офф-а и извинения към момичето (което изглежда много разумно и трезвомислещо-браво!), което е пуснало темата... Просто не се стърпях. Докато си приготвях закуската, установих, че 70% от рекламните блокове се състоят от реклами на най-различни продукти и методи за редуциране на теглото. Не бях чувала и 1/4. :shock: А след толкова реклама въпросите тук валят ли валят... :?
Post Reply