туй не е точно така. налиташ на сладко защото имаш нужда от калорииDanny wrote:1. Имам страхотна слабост към всичко сладко и най-вече към шоколада. Опитвам се да се ограничавам, но има моменти, в които ми се разтреперват ръцете, ако не хапна нещо сладко. А от друга страна много си патя от тези сладки неща, защото това е нещо, от което много пълнея
и аз работя в офис. и аз си мислех, че около офиса няма подходящи места за ядене. обаче не било така. още първия месец ги обходих всички с проучвателна целDanny wrote:2. Другият ми проблем е как да се придържам към принципи на здравословно хранене в офиса. По време на работа не мога да се храня в ресторант, офисът не е много подходящо място да си нося храна от вкъщи и затова прибягвам до плодови млека, плодове, солети, в краен случай - готови супи. От всичко, което изчетох в сайта ви - всичко това е грешка.
да убиеш предразсъдъка за сладкото, като началоDanny wrote:По принцип се старая да се храня добре, редовно и в максимална степен здравословно, но страстта към сладкото наистина трудно я озаптявам, а има и обективни пречки - като работата в офис например. Какво бихте ме посъветвали?
да започнеш да папаш хубава храна
да планираш храната си
да изчетеш съветите в сайта
успех