В това трудно време имам нужда от много дисциплина, за да не забегна в емоционално ядене и само гледане на телевизия (това последното не е много възможно де, защото цял ден се грижа за 3 годишната си дъщеря

). Но все пак смятам тук да си пиша храната. Освен това от 4 седмици правя спорта от приложението и съм много много доволна. Та правя всеки ден спорт, гледам да ходя с малката колкото се може повече, както и да караме колело, тя много обича. Освен това взех да се къпя почти всеки ден в ледената рекичка в парка тук и в началото беше ужасно, но сега издържам 30сек под водата (до врата само, около 10 градуса). Иска ми се да стигна до 2-3 минути или повече. Само съня ми не е много добре, но детете все още се буди минимум 1 път и след това ми е трудно да заспивам отново. Но открих за себе си лентичките за нос, дето леко го отварят. Дишам много по-добре през нощта. Пробвах и да си залепвам устата, за да дишам само през носа, но спрях, не знам защо. Трябва пак да започна.
Имам нужда от контакт със сродни души. Много е трудно с детето, нямам време да работя много и ме е страх да не ме уволнят... На всички с работата не е на добре май... Надявам се по-скоро да можем всички малко да се завърнем кън някакво нормално ежедневие.
Прегръщам всички, които са в труден момент сега.
Всеки ден правя 16 часово гладуване, т.е. не закусвам и от вечерята до обяда имам 16 часа.
28.04
закуска: черно кафе
обяд: 70г наденица, 30г кашкавал, 2 яйца с пармезан и качествена шунка, домат
вечеря: 150г кайма с грах, отгоре пармезан, 100г леберкез, 30г пестил, 10 лешника с 10г 85% шоколад
1330 ккал
М : П : В %
67 : 23 : 10