отслабване след спиране на кърмене
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Абсолютно да. Мазнините по мен са ми проблема- по корема и бедрата
Най - добре изглеждаща (за себе си поне ) съм била на 45 - 46 кг. и затова се стремя към тях.
А относно дневния хранителен режим - той е всеки ден един и същ- закуска от яйце и 2 л.кисело мляко + кафе със сметана (30%); обяд- 2 яйца в тигана с малко масло , някакво месо към тях и домат (или краставица); и вечеря - пържола със салата/ риба или нещо друго (салатата ми е от броколи или зеле) Това е горе долу , между храненията понякога сурови ядки или някакво филе, или парче кашкавал/сирене. С 2 думи - стремя се към минимум въглехидрати
А относно дневния хранителен режим - той е всеки ден един и същ- закуска от яйце и 2 л.кисело мляко + кафе със сметана (30%); обяд- 2 яйца в тигана с малко масло , някакво месо към тях и домат (или краставица); и вечеря - пържола със салата/ риба или нещо друго (салатата ми е от броколи или зеле) Това е горе долу , между храненията понякога сурови ядки или някакво филе, или парче кашкавал/сирене. С 2 думи - стремя се към минимум въглехидрати
Сметана в кафето- 15 мл. , месото е на резени , нещо от порядъка на 40-50 гр., пържолата вечер- 200-250 гр, ядките - не повече от 50 гр. Кашкавала и сиренето не мога да кажа с точност , защото го режа на тънко и няма как да го изтегля, но примерно 20-30 гр. Салатата ми е стандартна - 250-300 гр. Не съм точна до стотни, но просто няма как всяка една хапка да претегля...
Моето преложение е да започнеш да си водиш хранителен дневниик в следващите няколко дни. Така и така пишеш по няколко пъти на ден 
Според мен горното меню (ако местото е достатъчно мазно) е около 1300-1400 кк. Ако ти стигат тези калории и нямаш "забежки" другото, което ти трябва е търпение. С допълнителни тренировки нещата стават по-бързо. Също споделям мнението, че ако замениш част от подкожните мазнини с мускули ще се харасваш и по-тежка
Според мен горното меню (ако местото е достатъчно мазно) е около 1300-1400 кк. Ако ти стигат тези калории и нямаш "забежки" другото, което ти трябва е търпение. С допълнителни тренировки нещата стават по-бързо. Също споделям мнението, че ако замениш част от подкожните мазнини с мускули ще се харасваш и по-тежка
Само човек способен на мисъл е способен на любов.
Felix qui nihil debet.
Felix qui nihil debet.