pa4080 wrote:Успех![]()
Дневник на Мария
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Охо, месец без писателстване....
Аз си тренирам, но нямах много време да пиша.
Днес:
1. Клек: 3 х 6@ 35
Странична преса: 3 х 6@ 10
2. Добро утро: 3 х 6@ 32,5
Кърл и Арнолд : 3 х 6@ 2 х 6
3. Военна преса: 3 х 5@ 20
Суинг :3 х 10@ 16
Храна: Свински наденички, 3 яйца. За вечеря съомга, авокадо, салата.
Аз си тренирам, но нямах много време да пиша.
Днес:
1. Клек: 3 х 6@ 35
Странична преса: 3 х 6@ 10
2. Добро утро: 3 х 6@ 32,5
Кърл и Арнолд : 3 х 6@ 2 х 6
3. Военна преса: 3 х 5@ 20
Суинг :3 х 10@ 16
Храна: Свински наденички, 3 яйца. За вечеря съомга, авокадо, салата.
It is a long way to the top if you wanna rock n'roll !
Тази вечер извадихме прашлясалата боксова круша, закачихме я на двора и започваме.
Пиша в множествено число , защото съпружеското тяло най-накрая се предаде и завърна в клуба.
Той е много трениран, бивш ватерполист. Храни се като нас, но с третирането му беше трудно.
Е, вече го спечелих за каузата.
Следва семейна тренировка и вечеря.

Пиша в множествено число , защото съпружеското тяло най-накрая се предаде и завърна в клуба.
Той е много трениран, бивш ватерполист. Храни се като нас, но с третирането му беше трудно.
Е, вече го спечелих за каузата.
Следва семейна тренировка и вечеря.
Здрасти, здрасти, mis_Valmis_val wrote:Здравей,Stringray!
Записвам се в темата ти,с удоволстое ще я следя!
Обещавам да се записвам редовно
Днес ходихме да купим сандали на малкия, че утре пътува за Бг и що да видя
Боксови ръкавици.
Днес супер, 1 часова тренировка в градината. Малко ми куца техниката на киковете, но всяко нещо с времето си.
Манджата е цяло печено пиле с масло. Салата с авокадо, черита и краставица.
До скоро.
Вчера:
Около 15 минути кикбокс в градината.
После заваля и тренирах у дома:
Кръгова:
1. Бърпи с лицева 3 х 10
2. Клек : 3 х 10 с два дъмпела по 12.5 кг.
3. Страничен планк с движение нагоре 3 х 10
4. Глутеус мост с един крак на стол 3 х 10
И за финал :
60 бр клек с подскок.
Днес кикбокс клас с тренъор с 4 титли.
Храната ми е чиста, все още без млечни. Някой плод от време на време
Около 15 минути кикбокс в градината.
После заваля и тренирах у дома:
Кръгова:
1. Бърпи с лицева 3 х 10
2. Клек : 3 х 10 с два дъмпела по 12.5 кг.
3. Страничен планк с движение нагоре 3 х 10
4. Глутеус мост с един крак на стол 3 х 10
И за финал :
60 бр клек с подскок.
Днес кикбокс клас с тренъор с 4 титли.
Храната ми е чиста, все още без млечни. Някой плод от време на време
Дублиран пост 
Last edited by Stringray on Wed Jul 31, 2013 01:00, edited 1 time in total.
Днес:
Тренировка:
1. 35 мин. Кикбокс в градината. В почивките 8 х 10 клек с подскок.
2. 3 х 10 лицеви, редувани с 3 х 10 коремни разгъвания с топка.
Храна:
Микс от печено свинско, пилешко, тиквички, сладък картоф и много масло. Салата краставици и проядох домати собствено производство. Малко боровинки и ягоди.
Тренировка:
1. 35 мин. Кикбокс в градината. В почивките 8 х 10 клек с подскок.
2. 3 х 10 лицеви, редувани с 3 х 10 коремни разгъвания с топка.
Храна:
Микс от печено свинско, пилешко, тиквички, сладък картоф и много масло. Салата краставици и проядох домати собствено производство. Малко боровинки и ягоди.
В началото пиех вит. С и омега 3.mis_val wrote:Stringray,от както спазваш режима пила ли си и пиеш ли някакви добавки и ако да,то какви?
Сега пия само кафе преди тренировка ( с яйце или кокосово масло)
Всеки ден, обаче пия поне две чаши костен булъон. Ежедневно се храня с качествено месо, яйца , поне една супена лъжица кокосово масло, 1 авокадо и зеленолистни.
Лично аз смятам, че с това хранене нямам нужда от прием на добавки.
Ще ми е интересно мнението на всички компетентни.
Сега застъпвам dinner shift. До скоро
Благодаря ти,Stringray!
Принципно и аз съм на твоето мнение,но аз имах здравословни проблеми,които ме "доведоха" до този режим на хранене и имам малко проблеми с косопада,та в тази връзка питах,иска ми се като че ли да пия някаква добавка да забързам възстановяването,но гледам и да не се нахвърлям към такива,че не съм много "за" добавянето им ,ако няма нужда.Проблема е в това,че ми е трудно да се ориентирам имам ли нужда или не,но ще чета и мисля по въпроса,дано някой по-наясно да се изкаже по въпроса с добавките
Принципно и аз съм на твоето мнение,но аз имах здравословни проблеми,които ме "доведоха" до този режим на хранене и имам малко проблеми с косопада,та в тази връзка питах,иска ми се като че ли да пия някаква добавка да забързам възстановяването,но гледам и да не се нахвърлям към такива,че не съм много "за" добавянето им ,ако няма нужда.Проблема е в това,че ми е трудно да се ориентирам имам ли нужда или не,но ще чета и мисля по въпроса,дано някой по-наясно да се изкаже по въпроса с добавките
Предполагам, че проблемът ти е хормонален. Ако е така, те съветвам да махнеш млечнитеи да започнеш да пиеш силен костен булъон всеки ден. Няма по-добро от него за кожата, косата и костите. Също можеш да си приготвяш разни десерти със желатин , но истински животински, качествен.mis_val wrote:Благодаря ти,Stringray!
Съдържанието на колаген в костния булъон и желатина, ги прави суперфууд n1 за мен. Изключителни резултати за около 4 месеца. Хормоните ми така се наместиха, ча косата ми се накъдри ( без майтап). Никога не съм имала толкова гъста и красива коса и кожа без пъпки!
Но не правя никакви компромиси с храненето си и съм сигурна, че асо аз мога, всеки може да има поне същия успех.
Stringray
Бульон пия,но не съм от най-редовните
,ще гледам да поправя това.Аз избягвам млечните,но хапвам все още определени видове направени по определен начин,няма да изпадам в подробности.Веднага щом "унищожа" и последните останки на млечни продукти в къщи ще спра да купувам и ще ги спра напълно.А когато се качи цената на домата и патладжана
ще започна на 100% протокола,който си писала за автоимунните заболявания,да знаеш че тази информация за мен дойде в точното време
И да,определено имах проблеми с хормоните,макар и не доказано с изследване,но благодарение на режима нещата малко по малко си идват на мястото
Бульон пия,но не съм от най-редовните
И да,определено имах проблеми с хормоните,макар и не доказано с изследване,но благодарение на режима нещата малко по малко си идват на мястото