Да Бини, благодаря ти за включването. И на мен и омръзна само да сгъвам, но имам още остатъчна болка м/у рамото и лакътя на дясната ръка и избягвам бутащи от 3 месеца. В тази тренировка за пръв път включих лежанка от много дълго време насам. Скоро!BiniBoeva wrote:Пробвала ли си Кърл и Арнолд преса? Пак го има движението от бицепсовото разгъване но има и избутване нагоре, което товари и раменете. Представлява нещо такова:Stringray wrote:Днес:
Бицепс: 5 х 5 @ 2 х 6
http://www.youtube.com/watch?v=bGW-Pn4guuE
Само че при варианта, който правим в СС дъмбелите се вдигат с прибрани лакти до раменете, после ръцете се разтварят в страни и дъмбелите се избутват нагоре като при раменна преса.
Дневник на Мария
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
It is a long way to the top if you wanna rock n'roll !
Не съм се отчитала 10 дена, но имах страшно много работа и за пръв път не успях да си вредя тренировките.
Така или иначе, напоследък тренирам 2 пъти седмично, смятам така и да остане.
Днес:
1.Клек: 4 х 45; 2 х 5*42.5; 2 х 5*40; 3 х 5*37,5; 2 х 5*35
Ренегатско: 5 х 5*12
Прасец: 10 х 15*24
Странични наведи: 5 х 10*12
Без почивка между сериите
2.Набиране надхват: 3*2,1,1,1
Лицеви:3 х 10
Храна:
6 жълтъка, 500 мл. костен бульон, 600 гр мляно месо - смес телешко и свинско, тиквички, броколи, 2 авокадо, карфиол, 50 гр. кокосово масло и 50 мл кокосово мляко.
Все още се храня без млечни и смятам, че така е по-добре.
Малко ъпдейт
Още малко
Така или иначе, напоследък тренирам 2 пъти седмично, смятам така и да остане.
Днес:
1.Клек: 4 х 45; 2 х 5*42.5; 2 х 5*40; 3 х 5*37,5; 2 х 5*35
Ренегатско: 5 х 5*12
Прасец: 10 х 15*24
Странични наведи: 5 х 10*12
Без почивка между сериите
2.Набиране надхват: 3*2,1,1,1
Лицеви:3 х 10
Храна:
6 жълтъка, 500 мл. костен бульон, 600 гр мляно месо - смес телешко и свинско, тиквички, броколи, 2 авокадо, карфиол, 50 гр. кокосово масло и 50 мл кокосово мляко.
Все още се храня без млечни и смятам, че така е по-добре.
Малко ъпдейт
Още малко
Днес:
Тренировка:
1.Тяга: 4 х 5* 55
бицепс: 4 х 6*2 х 6
2.Напади: 3 х 5*37,5; 2 х 5*35
ренегатско: 3 х 5*12
странични наведи: 5 х 10*12
3.Набиране надхват: 2, 1 1/2, 1, 1, 1
4.Коремно разгъване: 3 х 10*10
планк: 3*90
Храна: 6 жълтъка, аншоа, кисело зеле, свинско със спанак и тиквички, авокадо, кокосово масло, телешки костен бульон;

Тренировка:
1.Тяга: 4 х 5* 55
бицепс: 4 х 6*2 х 6
2.Напади: 3 х 5*37,5; 2 х 5*35
ренегатско: 3 х 5*12
странични наведи: 5 х 10*12
3.Набиране надхват: 2, 1 1/2, 1, 1, 1
4.Коремно разгъване: 3 х 10*10
планк: 3*90
Храна: 6 жълтъка, аншоа, кисело зеле, свинско със спанак и тиквички, авокадо, кокосово масло, телешки костен бульон;
10 дни почивка, която ми се отрази много добре.
Имах постоянни, леки алкохолни отклонения, но храненето ми е желязно.
Направих 3 месечен имунопротокол, който също ми се отрази великолепно.
Днес тренировка:
1. Тяга с прави крака: 5*7 @50
Ренегатско: 5*5@ 14
2. Напади: 3*5@ 37,5
Бицепс: 5*5@6
3. Коремно разгъване: 3*10@10
Планк :3*60
Храна: 4 жълтъка, авокадо, 200гр.стек, тиквички, агнешка наденица, салата.
Имах постоянни, леки алкохолни отклонения, но храненето ми е желязно.
Направих 3 месечен имунопротокол, който също ми се отрази великолепно.
Днес тренировка:
1. Тяга с прави крака: 5*7 @50
Ренегатско: 5*5@ 14
2. Напади: 3*5@ 37,5
Бицепс: 5*5@6
3. Коремно разгъване: 3*10@10
Планк :3*60
Храна: 4 жълтъка, авокадо, 200гр.стек, тиквички, агнешка наденица, салата.
- cremcaramel
- Ст. асистент

Ами всъщност е автоимунен протокол, но понякога не внимавам какво пиша.cremcaramel wrote:Какьв е този имунопротокол?
През цялото време на ВМНВХ се чувствах чудесно, но продължавах на периоди, да се обривам около брадичката, по шията и раменете с отвратително акне. Първоначално си мислех ,че това е свързано с месечният ми цикъл, по-късно открих и други зависимости.
Прочетох доста книги и блогове и стигнах до извода, че с автоимунен протокол може да се реши и моят проблем.
Автоимунният протокол се прилага при автоимунни заболявания като Хашимото, Псориазис, Екзема, Крон, Селиак, Кавазаки, Ревматоиден артрит, Витилиго и още много други.
Всъщност целта е да се намалят възпаленията като се изчисти чревната флора, чрез правилно хранене поне за 30 дни. След това внимателно може, евентуално да се захраниш с проблемните храни.
Един вид ВМНВХ , но без млечни( включително и масло и ГХИ), никакви ядки, семки и храни от групата на nightshades, махнах белтъците на яйцата и досега ям само жълтъците.
При мен резултатът е впечатляващ. Първите две седмици продължаваха да ми се образуват пъпки на същите места, след това видимо започнаха да изчезват и да завяхват много бързо.
Продължавам да се храня без млечни, пробвах ядки, малко плодове и алкохол и не мога да повярвам, че не реагирах, ама изобщо!
Препоръчвам горещо на тези с подобни проблеми!
- cremcaramel
- Ст. асистент

Кремка, нямам автоимунно заболяване, но реших че щом действа на хората с такива, би трябвало да подейства и на мен. Така и стана!
Жълтъците ги ям предимно варени, като си правя микс от тях и авокадо, също така си приготвям и омлет, но е доста трудно да отделя всичкия белтък.
Енергията ми си е същата (супер), но чрез този режим свалих и последните мазнини и съм много щастлива, защото сравнение с миналата година на същите килограми сега съм по- релефна
и почти нямам целулит. Просто тялото ми се прекомпозира и изглежда различно.
Rennie благодаря!
При мен със сигурност големият проблем бяха млечните. И за акнето и за последните останали мазнини. Също така подозирам и доматите. Много ги обичам, но прекалявах с тях, а те са от групата на Nightshades, в която са и картофите, патладжанът, всички видове чушки и годжи берито.
От ядки винаги съм си знаела, че се обривам, както и от какаото и цитрусовите плодове. Затова вече не пия вит. С.
Беше ми трудно в началото, защото се наложи да си готвя отделно, за децата с ГХИ, за себе си с кокосово масло. Бях много стриктна повече от два месеца и може би затова резултатът е толкова видим. Не съм броила никакви калории. Просто си планувах какво ще ям предварително, за да имам все пак някакво разнообразие.
Преди бях свикнала да си готвя всичко със сметана, масло, Пармезан, и въобще различни сирена. Сутрин често си правех кисело мляко с боровинки и ядки, сега понякога си разбивам кокосова сметана с разни берита.
Така свикнах да се храня по този начин и го намирам за много подходящ за себе си.
Вече нищо не ми липсва и ми е много лесно без изкушения!
Ако ви интересува по-подробно съм насреща за въпроси.
Жълтъците ги ям предимно варени, като си правя микс от тях и авокадо, също така си приготвям и омлет, но е доста трудно да отделя всичкия белтък.
Енергията ми си е същата (супер), но чрез този режим свалих и последните мазнини и съм много щастлива, защото сравнение с миналата година на същите килограми сега съм по- релефна
Rennie благодаря!
При мен със сигурност големият проблем бяха млечните. И за акнето и за последните останали мазнини. Също така подозирам и доматите. Много ги обичам, но прекалявах с тях, а те са от групата на Nightshades, в която са и картофите, патладжанът, всички видове чушки и годжи берито.
От ядки винаги съм си знаела, че се обривам, както и от какаото и цитрусовите плодове. Затова вече не пия вит. С.
Беше ми трудно в началото, защото се наложи да си готвя отделно, за децата с ГХИ, за себе си с кокосово масло. Бях много стриктна повече от два месеца и може би затова резултатът е толкова видим. Не съм броила никакви калории. Просто си планувах какво ще ям предварително, за да имам все пак някакво разнообразие.
Преди бях свикнала да си готвя всичко със сметана, масло, Пармезан, и въобще различни сирена. Сутрин често си правех кисело мляко с боровинки и ядки, сега понякога си разбивам кокосова сметана с разни берита.
Така свикнах да се храня по този начин и го намирам за много подходящ за себе си.
Вече нищо не ми липсва и ми е много лесно без изкушения!
Ако ви интересува по-подробно съм насреща за въпроси.
- cremcaramel
- Ст. асистент

Интересно! Ще взема да го пробвам. Напоследьк от млечни пия само мляко в кафето, но виж чушки и патладван много обичам. Домати не особено.Бях чела и че и зеления боб е от тях?
Аз обичам кокосови неща, по едно време даже си нагьвах кокосово масло направо от буркана. Ще ми напишеш ли няколко заглавия, които си чела?
Аз обичам кокосови неща, по едно време даже си нагьвах кокосово масло направо от буркана. Ще ми напишеш ли няколко заглавия, които си чела?
По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен
Low fat - low food
Low fat - low food
При мен, дори и млякото в кафето пречеше, а чушки и патладжан ядях почти всеки ден на работа. Зелен боб готвя веднъж в годината.cremcaramel wrote:Интересно! Ще взема да го пробвам. Напоследьк от млечни пия само мляко в кафето, но виж чушки и патладван много обичам. Домати не особено.Бях чела и че и зеления боб е от тях?
Кокосовото масло и аз го кусам от буркана, по две суп.л. на ден.Правя си капучино с кокосово мляко и канела. Тук има много готин creamed coconut. Твърд е на консистенция, аз си го режа или чупя на парченца като шоколад.
Пия fermented cod liver oil и nutritional yeast. Нищо друго.
Най добрите книги, които прочетох са Skintervention guide на Liz Wolfe
И The Autoimmune Paleo Plan (A Revolutionary Protocol To Rapidly Decrease Inflammation and Balance Your Immune System) by Anne Angelone.
Също така следя много блогове по темата, тях ги пускам на лични.
Мия се вече само с вода, два пъти в седмицата със сода и вечер почиствам лицето си по този начин:
http://www.theoilcleansingmethod.com/
Ако преди 20 г. някой ми беше казал да не се чегъртам ежедневно с какви ли не препарати и че всичко всъщност е много просто и лесно за изпълнение, сега нямаше да съм на дупки и с друго самочувствие.
- cremcaramel
- Ст. асистент

Аз от няколко години (всьщност доста станаха, като се позамисля) си мия лицето само с вода, а ако има грим да се маха, го махам с памуче, напоено с някакво масло.
Благоадря много за информацията, още днес спирам млякото и чушките. Имам някаква ушно неразположение, което ме мотивира да го изчистя без антибиотици... Ще чета.
Благоадря много за информацията, още днес спирам млякото и чушките. Имам някаква ушно неразположение, което ме мотивира да го изчистя без антибиотици... Ще чета.
Low fat - low food
Low fat - low food
Супер!cremcaramel wrote:Аз от няколко години (всьщност доста станаха, като се позамисля) си мия лицето само с вода, а ако има грим да се маха, го махам с памуче, напоено с някакво масло.
Надявам се при теб да подейства още по-бързо!
Всички около мен си мислят, че като съм махнала толкова много храни от менюто си, не остава почти нищо, с което да се храня.
Всъщност изобщо не е така ще видиш. Така или иначе при нашето хранене, основните и най-важни храни си остават същите. Месо, яйца и риба присъстват ежедневно в менюто ми.
Ограничила съм само зеленчуците, но пак има разнообразние- тиквички, краставица, целина, броколи, зеле, спанак, марули, репички, гъби, карфиол. Тук има хиляди различни видове зеле. Пия много костен булъон(2-3 чаши на ден), ям 1-2 авокадо дневно. Обожавам бекон и той също присъства ежедневно в менюто ми.
- cremcaramel
- Ст. асистент

Звучи като да си живееш доста добре
Аз не мога да намеря хубав бекон. Даже и така наречения без нитрати/нитрити пак нещо ми се отразява кофти и не знам. Но свинските ребра добре ми се отразяват 
Ти как реши да ядеш жьлтьците на яйцата?
Вземаш ли пробиотик?
Ти как реши да ядеш жьлтьците на яйцата?
Вземаш ли пробиотик?
Low fat - low food
Low fat - low food