Благодаря за инфот, а сега ако ми кажеш и за врат....
Дневничето на медиа_на
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
- cremcaramel
- Ст. асистент

- Joss Stone
- Асистент

да, раждането на дете много помага за ранното ставане
и аз така. тия дни се чудих по тази тема. викам, че преди няколко години някой да ми беше казал, че ще ставам без врън-мрън по тъмно, щях шумно и напоително да се смея. обаче сега си скачам, една минута преди да забръмчи алармата. наистина се свиква.
и аз така. тия дни се чудих по тази тема. викам, че преди няколко години някой да ми беше казал, че ще ставам без врън-мрън по тъмно, щях шумно и напоително да се смея. обаче сега си скачам, една минута преди да забръмчи алармата. наистина се свиква.
Никога не е късно да бъдеш това, което би могъл да бъдеш.
- cremcaramel
- Ст. асистент

Великден мина , а сега идват другите празници.Рождените дни и на трима ни вкъщи са през май (започват от 1-ви) и то през една седмица, за капак и брат ми ще си дойде за малко от чужбина (не сме се виждали от 5 години на живо
) и изобщо месецът ще бъде оле мале от към пиене и ядене.Дано оцелеем...
От днес за малко пак съм само на месо и яйца с масло(без зеленчук).Миналата седмица задържах така няколко дни и ми беше супер.Първото и най-важно преливах от енергия, веднага ми се нормализира кръвното (по едно време бях свикнала да си ходя с 90/70)и водата от мен малко се поизточи и то с наличието на цикъл, абе...все хубави работи.Но най-хубавото е , че въпреки че си позволих курабийки, козунак и вино на Великден това по никакъв начин не ми се отрази.Мислих че поне коремчето пак ще се подуе, ама не... готино!!!!
От днес за малко пак съм само на месо и яйца с масло(без зеленчук).Миналата седмица задържах така няколко дни и ми беше супер.Първото и най-важно преливах от енергия, веднага ми се нормализира кръвното (по едно време бях свикнала да си ходя с 90/70)и водата от мен малко се поизточи и то с наличието на цикъл, абе...все хубави работи.Но най-хубавото е , че въпреки че си позволих курабийки, козунак и вино на Великден това по никакъв начин не ми се отрази.Мислих че поне коремчето пак ще се подуе, ама не... готино!!!!
Имало едно време.......
Преди малко ми се появи свободен половин час и реших да го оползотворя в залата, че не съм ходила от дълго време:
Клек - 3х5х65
Стр. преса - 3х5х15
ренегатско пейка - 3х5х20
крака висилка - 3х10
набиране подхват - 2х3
power clean - 3х5х30
ммммммм.... супер се получи, леко и тонизиращо, като че ли не ми е повлияла дългата почивка от тежестите.

Клек - 3х5х65
Стр. преса - 3х5х15
ренегатско пейка - 3х5х20
крака висилка - 3х10
набиране подхват - 2х3
power clean - 3х5х30
ммммммм.... супер се получи, леко и тонизиращо, като че ли не ми е повлияла дългата почивка от тежестите.
Имало едно време.......