Дневничето на медиа_на

Споделете вашите тренировки, менюта и резултати

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Събота:

Клек - КС 70 кг

странична преса - 3х3х17,5
ренегатско пейка - 3х3х25

МВР - КС - 17,5 кг

пътечка няколко минутки

неделя

почивка

Днес:

крос вкъщи и много разходки из града... :D
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Вторник:

Напади - КС - 55 кг

МВР - КС - 17,5

пътечка

Днес: (сряда)

почивка
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

И така...
ето ме отново :D известно време имах проблеми с компютъра, после с нета, ама вече всичко трябва да е ок. :lol:

Иначе тренировките ми си вървят, храната е горе долу добре.
Продължавам упорито със стамините (констант), не знам защо се влюбих в тази програма :lol:

Днес трена:

клек - КС - 71,25 кг :muscle:
МВР - КС - 17,5 кг

След тренировката ходих на масаж, после си полегнах и изобщо.....днес се чувствам превъзходно, изцяло на релакс, отдавана си бях замислила такъв ден, добре че се събраха повече почивни дни и успях да го реализирам. :star:

Храната ми е малко малко днес , ама нищо, ако огладнея по-късно ще наваксам... :lol: :rolf:

Лека вечер!
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

След малкото храна вчера , днес упорито наваксах - даже прекалих.Явно съм прекалила и със солта (или не знам), ама не мога да спра да пия вода.Постоянно съм жадна.Коремът мивече се бландика :lol: , а пак ми се пие...Иначе като качество е добре.
Тренировка няма днес.
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

След седмица по4ивка , днес отново влезнах в залата.(съжалявам за 4-ките вместо буква, ама на този компютър нещо се е скапалао коп4ето)

Трена днес:

МВР - КС - 17,5 кг, като 2-те и едини4ките ги направих с 20 кг... :party: :muscle: :muscle: :muscle: , беше много бавно, много трудно за секунда даже ми се затрепера малко ръката, ама успях :rock: .

Клек - КС - 72,5 кг. - и тук малко вдигнах работните килограми.Мисля 4е се полу4и добре. :star:

пътека 20 мин.ходене - отрази ми се добре след клека.
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Тренировката днес:

клек - 72,5 кг - 3,4,3
МВР - 2х3х20 кг; 1х5х17,5
ренегастко пейка - 1х3 27,5; 2х4х25 кг
напади - 3х3х57,5
странична преса - 17,5 кг - 5,3,3

малко пътечка за разпускане.

Днес реших да не правя стамини, чувствах се добре и реших да се натоваря в повечко...особено след почивката събота и неделя, като сложим че и храната беше меко казано изтървана в тези дни.... :speechless: .Отново се стягам... :muscle:
Имало едно време.......
Joss Stone
Асистент
Асистент

Post by Joss Stone »

комплексирам се като ти гледам тежестите! :rock: :bow:
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

:bow:
Имало едно време.......
goldy24
Ученик
Ученик

Post by goldy24 »

Аз също! :muscle: :clap: :bow:
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Положението от към храната ми е много много лошо.....не знам какво се случва, май съм изпаднала в една такава летаргия... (или не знам там как да го нарека), ям от всичко и по много.....ХЕЛП!!!! УЖАС!

:speechless: :speechless: :speechless:
Имало едно време.......
Joss Stone
Асистент
Асистент

Post by Joss Stone »

Стягай се и разкарай крапа!
Аз така от нерви и стрес един месец си видях сметката с глупости и в момента съм болна за пръв път от незнам колко време и съм направо за бой.
Ти си супер силна и яката работа и едно ядене ли ще ти се опре! :rock:
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

От една страна си мисля че наистина е от стрес и други подобни, имам много работа, всяка вечер съм заета след работа(ходя на един курс), лягам късно , ставам рано, не ми стига съня, от друга страна си мисля че и голените тежести ме карат повече да се нахвърлям на храната..... и изобщоооооо де да знам... :thinking:
Още някой друг ден се очертава да съм по-натоварена в работа...

И междудругото тия дни по-често си меря кръвното (не се чувтсвам особено добре) или е ниско (някъде 90/60), или са ми близки границите (110/90), гледам да пия доста вода и не ограничавам солта...е и цикъл има на хоризонта....
Абе.....дано да е някакъв отминаващ вече период.... [ss_hide_1] :speechless:
Имало едно време.......
орион
Студент
Студент

Post by орион »

стресът, като премине определени граници, причинява подобно неразумно отношение към себе си. като има повече стрес в работата, препоръчително е да се намалят тренировките - всичко опира до пренагряване на психиката. започва да се бунтува и иска да се приспи. затова почва да реве за гадна храна, за да се предпази чрез приспиване. това е моята теория, проверена на практика върху мене си. и аз си го докарвам често. последствията са гадни, много гадни - неразположение, разболяване, не си си в кожата, а от това по-лошо няма.
Никога не е късно да бъдеш това, което би могъл да бъдеш.
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Последните 2-3- дни мога да кажа, че нещата около мен се пооправят.Стегнах се, храната е добре като качество , но количества не гледам (за сега).единствено остава проблема с кръвното.Само заради него като че ли не се чувствам добре, вие ми се свят и постоянно ми се прилягва.Днес беше 100/70.

Иначе вчера и днес ходих до залата, но само за тонизиращи тренове:

Вчера:

клек - 3х5х65
ренегатско - 3х5х22,5
стр. преса - 3х5х15
10 мин.пътечка

Днес:

напади - 3х5х50
МВР - 3х5х15
гребане на машина - 5х35; 2х5х40

храната ми общо взето се състои от яйца, масло,пиле,врат,уши,дробчета, воденички, салати, зехтин,маслини.Снощи бях на РД и изпих не повече от 50 мл ракия (даже е много).

И да ви попитам ....какво ще кажете за пробиотиците.Колебая се дали да си взема да пия някакви за известно време?
Имало едно време.......
орион
Студент
Студент

Post by орион »

а с каква цел са ти пробиотиците? имаш ли някакъв дискомфорт в корема? принципно, най-добър пробиотик май е истинското кисело мляко. ако нямаш достъп до такова - чувала бях, че го има на хапчета, на бг бактерията, която си е с доказани добри качества.
Никога не е късно да бъдеш това, което би могъл да бъдеш.
Post Reply