питане за крака

Трениране с тежести (щанги, гири, дъмбели, пудовки), ластици, свободно тегло с цел подобряване на физическата подготовка и представянето в различни видове спорт.

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

Post Reply
Милко Георгиев
Академик
Академик

Re: питане за крака

Post by Милко Георгиев »

aerobic*maniac wrote:Аз много, ама много се извинявам, че пълня форума, но обещах на една приятелка, че ще ви попитам вас:)
От известно време само за вас говоря и тя вече е готова да се довери на съветите ви без дори да е влизала тук, но спокойно това няма да продължи още дълго:)
Та въпроса е следният: 170см; 61-62кг. Харесва си се и играе редовно аеробика - 3 пъти седмично. Стегната си е, но иска да намали обиколката на бедрата и дупето. Те са и стегнати, но се притеснява, като ходи на фитнес да не и се развият тези мускули повече. Иска да ги стопи. Аз и казах да прави повече повторения с по-малка тежест (от моите скромни познания:)), но тя иска да се увери. Я моля ви дайте идея за тренировка за крака подходяща за тези цели или линк.
Пак се извинявам....вече ме е срам :oops:
1. Точно обратното - малко повторения (5), малко серии (3-5), тежест за 6 повторения.
2. Умерен калориен недостиг.
Това е решението.
Упраженения - клек, тяга, напади. Както и за горна част - преси (милитари, странична), набирания.

Кондиционен треньор
Post Reply