Какво да правя с майка ми?
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Темата е пораженческа изначално.
така е и го осъзнавам
в това отношение има доверие на лекарите, защото били учили с години именно за това
после, тя е доста авторитарна личност
когато почна да говоря по темата, независимо по какъв начин я подхващам, ме прекъсва с раздразнение още в началото
после се сърди с дни
ако имаше поне един лекар в БГ, който да и обясни защо греши с тези статини щеше да има ефект
но след като спорих и със зет ми по темата (млад лекар) надежда не виждам
има вариант да я взема при нас и така аз да контролирам как се храни
но не ми се иска да стига до там
с нейния характер се живее трудно и конфликтите са неизбежни
както и да е
аз ще продължа да я "облъчвам"
надявам се количеството инфо да даде промяна в качеството с времето
благодаря ви
така е и го осъзнавам
в това отношение има доверие на лекарите, защото били учили с години именно за това
после, тя е доста авторитарна личност
когато почна да говоря по темата, независимо по какъв начин я подхващам, ме прекъсва с раздразнение още в началото
после се сърди с дни
ако имаше поне един лекар в БГ, който да и обясни защо греши с тези статини щеше да има ефект
но след като спорих и със зет ми по темата (млад лекар) надежда не виждам
има вариант да я взема при нас и така аз да контролирам как се храни
но не ми се иска да стига до там
с нейния характер се живее трудно и конфликтите са неизбежни
както и да е
аз ще продължа да я "облъчвам"
надявам се количеството инфо да даде промяна в качеството с времето
благодаря ви
е, има развитие
но много лошо
майка е в болница вече втора седмица
първо в Инфекциозна уж заради продължителна диария
сега в Пета Градска, в очакване на операция за рак на дебелото черво
нещата са сериозни и прогнозите не са добри
уж лекарите там били добри хирурзи
но за мен са касапи
защото знаят само да режат, а не да помогнат да не се стига до рязане
както и да е
дано вашите близки излязат по-разумни
но много лошо
майка е в болница вече втора седмица
първо в Инфекциозна уж заради продължителна диария
сега в Пета Градска, в очакване на операция за рак на дебелото черво
нещата са сериозни и прогнозите не са добри
уж лекарите там били добри хирурзи
но за мен са касапи
защото знаят само да режат, а не да помогнат да не се стига до рязане
както и да е
дано вашите близки излязат по-разумни
-
freelancer_bg
- изгонен.
- cremcaramel
- Ст. асистент

- Joss Stone
- Асистент

Freja наистина ти съчувствам и се надявам да се оправите и да няма повече проблеми.
Истината е, че повечето хора са склонни да не възприемат новите неща, дори и просто да ги обмислят даже, тъй като страха от неизвестното и новото е по-силен от всичко друго, още повече когато авторитетите в лицето на докторите казват - прави това, не прави онова.
Колкото до диагнозата рак - да така я лекуват и всички викат не яж мазно, не яж месо........ Вероятно пълното вегетарианство и суровоядство също има своя положителен ефект върху такава диагноза - нямам представа, но според мен ВМ-НВД не бива да се отхвърля с лека ръка, даже напротив.
Въпросът е човек да има вярата, че ще се излекува и да разбере, че именно в храната се крие разковничето. Оттам всичко е въпрос на избор. Важното е да не се отхвърлят варианти без обмисляне.
Опитай се да я убедиш като наблегнеш да тънката струна и просто да й кажеш да го направи заради теб, ако не заради себе си.
Истината е, че повечето хора са склонни да не възприемат новите неща, дори и просто да ги обмислят даже, тъй като страха от неизвестното и новото е по-силен от всичко друго, още повече когато авторитетите в лицето на докторите казват - прави това, не прави онова.
Колкото до диагнозата рак - да така я лекуват и всички викат не яж мазно, не яж месо........ Вероятно пълното вегетарианство и суровоядство също има своя положителен ефект върху такава диагноза - нямам представа, но според мен ВМ-НВД не бива да се отхвърля с лека ръка, даже напротив.
Въпросът е човек да има вярата, че ще се излекува и да разбере, че именно в храната се крие разковничето. Оттам всичко е въпрос на избор. Важното е да не се отхвърлят варианти без обмисляне.
Опитай се да я убедиш като наблегнеш да тънката струна и просто да й кажеш да го направи заради теб, ако не заради себе си.
- cremcaramel
- Ст. асистент