коленете не минават пред пръстите на краката и да не ги свиваш навътре. дупето е назад, както при клек
Дневничето на медиа_на
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Правим лек ремонт вкъщи и не съм писала извесно време.Храната е добре, само сутрин ям по 1-2 ябълки (добре ми е).
Много съм горда обаче от последната си тренировка от четвъртък:
напад щанга - 3х5х40
ренегатско пейка - 3х5х22,5
МВР - 3х5х15
Клек - 3х5х60
стр.преса - 3х5х15
крака висилка - 3х10
тресалка - 10 мин.
Чувствах се супер силна тогава, беше ми голям кеф
.Сега трябва да задържа резултата.

Много съм горда обаче от последната си тренировка от четвъртък:
напад щанга - 3х5х40
МВР - 3х5х15
Клек - 3х5х60
стр.преса - 3х5х15
крака висилка - 3х10
тресалка - 10 мин.
Чувствах се супер силна тогава, беше ми голям кеф
Имало едно време.......
Тренировката днес:
напад - 3х5х45
ренегатско - 3х5х25
странична преса - 3х5х15
клек - 3х5х60
крака висилка - 3х10
МВР - дясна ръка -3х5х15; лява - 5,5,3,1 х 15
тресалка 10 мин.
Някъде между сериите имам 3 набирания подхват.
Няма да оставям МВР за последно,лявата ми ръка просто отказа някрая.След 3-те повторения реших да почина и да си направя оставащите 2, ама не стана
, едвам вдигнах веднъж.
Реших да кача нападите,мисля че можех и още, другия път ще видим..
напад - 3х5х45
ренегатско - 3х5х25
странична преса - 3х5х15
клек - 3х5х60
крака висилка - 3х10
МВР - дясна ръка -3х5х15; лява - 5,5,3,1 х 15
тресалка 10 мин.
Някъде между сериите имам 3 набирания подхват.
Няма да оставям МВР за последно,лявата ми ръка просто отказа някрая.След 3-те повторения реших да почина и да си направя оставащите 2, ама не стана
Реших да кача нападите,мисля че можех и още, другия път ще видим..
Имало едно време.......
- daniel.panev
- Асистент

Благодаря много!Знаех, че трябва да започвам с по-слабата ръка, ама не знаех, че трябва и с дясната да правя пак толкова повторения, колкото и с лявата.Още веднъж мерси!daniel.panev wrote:Един съвет - почвай упражненията с по-слабата ръка/крак и прави с по-силната толкова повторения, колкото си успяла да направиш с по-слабата.
Имало едно време.......
Трена на 19.10.:
КПП - 3х5х35
МВР - 3х5х15
клек - 2х5х62,5; 5х60
напад - 5х50; 5х47,5; 5х45
тресалка - 10 мин.
Вчера:
тяга - 5х3х80
(доста ми беше, щангата беше готова направена и реших да се пробвам, получи се ама в 5х3)
КПП - 3х5х40
крака висилка - 3х10
бг клек - 3х5х30 (бях забравила колко обичам това упражнение и определено го предпочитам пред нападите)
МВР - 3х5х15
стр.наклони - 3х5х27,5
Няма да правя тяга без ръкавички!!!!

КПП - 3х5х35
МВР - 3х5х15
клек - 2х5х62,5; 5х60
напад - 5х50; 5х47,5; 5х45
тресалка - 10 мин.
Вчера:
тяга - 5х3х80
КПП - 3х5х40
крака висилка - 3х10
бг клек - 3х5х30 (бях забравила колко обичам това упражнение и определено го предпочитам пред нападите)
МВР - 3х5х15
стр.наклони - 3х5х27,5
Няма да правя тяга без ръкавички!!!!
Имало едно време.......
Тренировка днес:
ренегатско - 3х5х22,5
клек - 3х5х55
КПП - 3х5х35
странична преса - 3х5х12,5
странични наклони - 3х5х25
МВР - 3х5 12,5
тресалка 10 мин.
Днес намалих работните кг, защото като че ли тези ми пасват идеално (е, някои са ми лекички).Тренировките от предните дни с по-тежките кг направо ме изпиваха.След трена като че ли добре, но малко по-късно започвах да се чувствам смазана,да не говорим че иначе повишения ми апетит направо удари тавана
, постоянно ми се ядеше
Затова ще задържа днешните тежести, а като ми е кеф ще правя повече серии.Мисля да се огранича до 2-3 пъти седмично тренировките с тежести и да вкарам още толкова кардио, че иначе нямам никакво движение.Ще се следя и ще напасвам!
Иначе днес ми е супер, чувствам се тонизирана!
ренегатско - 3х5х22,5
клек - 3х5х55
КПП - 3х5х35
странична преса - 3х5х12,5
странични наклони - 3х5х25
МВР - 3х5 12,5
тресалка 10 мин.
Днес намалих работните кг, защото като че ли тези ми пасват идеално (е, някои са ми лекички).Тренировките от предните дни с по-тежките кг направо ме изпиваха.След трена като че ли добре, но малко по-късно започвах да се чувствам смазана,да не говорим че иначе повишения ми апетит направо удари тавана
Иначе днес ми е супер, чувствам се тонизирана!
Имало едно време.......
Не съм писала скоро в дневника, ама редовно се навъртам да ви наблюдавам...
През последните седмици наблягах предимно на кардио (кроса вкъщи) или някакви домашни леки тренове, малкия беше болен, много повръщаше и само лежеше.Слава богу вече е добре, започна да се храни и да си играе пак както преди, от което следва и аз пак да започна да ходя в залата
(нямам търпение, за което).
Днес обаче се случи нещо много хубаво.От извесно време се мъчех да се свържа с ена жена, която приготвя домашни млечни и месни продукти.....и днес успях.Купих си кашкавалче (мммм>..), биволско сиренце, краве също, масълце и яйчица.Предложи ми да ми заколи и пиленце, но през малкото време докато бях там заколиха тринки(на което колене станах свидетел) и реших да го оставя за друг път.
Нахраних се добре (
), сега почивка и после трябва да ида до залата, да видим там каква ще я свърша след дълга почивка....
Лек уикенд!
През последните седмици наблягах предимно на кардио (кроса вкъщи) или някакви домашни леки тренове, малкия беше болен, много повръщаше и само лежеше.Слава богу вече е добре, започна да се храни и да си играе пак както преди, от което следва и аз пак да започна да ходя в залата
Днес обаче се случи нещо много хубаво.От извесно време се мъчех да се свържа с ена жена, която приготвя домашни млечни и месни продукти.....и днес успях.Купих си кашкавалче (мммм>..), биволско сиренце, краве също, масълце и яйчица.Предложи ми да ми заколи и пиленце, но през малкото време докато бях там заколиха тринки(на което колене станах свидетел) и реших да го оставя за друг път.
Нахраних се добре (
Лек уикенд!
Имало едно време.......