Отне ми доста време да се ровя, да чета и има още много........но откакто започнах да се храня ВМ-НВД се чувствам преизпълнена с енергия.
Накратко за мен, 25 г., 170 см, син на 3 г.
Историята:След бременността много бързо си върнах кг, благодарение на кросчето и велото вкъщи.Любител съм на кардиото, но от скоро тренировките с тежести надделяват.До миналата година бях с почти перфектни мерки +-2 см.Януари 2008 г обаче отказах цигарите.Първият месец безразборно хранене ми донесе няколко кг.След това започнах да се ограничавам, наблягах на зеленчуци, плодове, месо, яйца.Кг обаче бавно и славно се качваха и така до +10-на кг и +10 см на обиколки.От тогава (като спрях цигарите) започна да ме мъчи и няк'во ужасно акне по лицето.Ходих на дерматолог, правих си хормонални изследвания - нищо, но акнето - факт за съжаление.
Юни месец правих една диета, май й викат безвъглехидратна.Яде се месо , яйца и заленчуци, без млечни, вкл.и масло и заквасена сметана.След 24 дни бях - 2,5 кг, -2 см гърди,-3 см ханш, -4 см талия,стегнат бицепс + 2см.След като приключи тази диета започнах ВМ-НВД и мога да кажа, че се чувствам далеч по-добре и храната ми е по-разнообразна.
Цялата диета бе съчетана с фитнес,но тренировките по препоръка на инструкторите в салона, обаче беше достаоттегчаваща, на машини.От 10-на започнах да тренирам със свободни тежести (взаимствах най-вече от дневника на Рени)Беше ми трудно с упражненията, защото не им знаех имената, но с търсачките горе долу ми се поизясниха
Менюта ще пусна утре, че не са в мен.Сега имам само тренировки.
08.07.
лицеви 10,8,10 на коляно
набирания (на машина още не мога без) 4-5
кофички на пейка 3х10
Милко преса (дано я правя правилно, днес помолих да ме наблюдават, но инструктора каза, че за 1 път вижда такова упражнение) 3х10 с 7,5 кг (на ръка)
крака от висилка 3х10
саксонски наклони 3х10
ренегатско 4х10 с 10 кг.
плие 3х20кг
бг клек по10 на крак с 7,5 кг
суинг 3х20
10.07
лицеви, набирания кофички (бройки като предния ден), наклони с гира 3х 10 на всяка страна,коремни преси с гира от наклон 3х15,плие с 20кг, напади с дъмбели по 12,5 кг, мъртва тяга с 30 кг, суинг 4х20
11.07
КПП (не съм сигурна точно дали е това), повдигане на дъмбели на страни 3х 10 с 3 кг., Милко преса с 7,5 кг, ренегатско 4х10 с 10 кг, крака от висилка 3х10, клек с дъмбели 4х10 с по 12,5 кг в ръка, мъртва тяга 4х10 - 30 кг, 20 мин крос на 2 степен (нямах сили за интервално)
и днес 13.07
за рамене повдигане на дъмбели настрани 3х10 с 5 кг.Милко преса по 4 пъти с 10 кг
Само тези имам записани.
Утрешната тренировка - ще видим.
МалИИ много дълго стана