Масажът представлява дозиран механичен натиск върху определена част на тялото с помощта на ръцете на масажиста или чрез апаратура.

В залите на Spider Sport се извършват различни видове масажи: 

  • Класически
  • Лечебен
  • Дълбокотъканен
  • Релаксиращ
  • Спортен
  • Антицелулитен

Масажът има благоприятно действие върху мускулите, подобрява се кръвообръщението, подобрява се тонусът на мускулите и се получава цялостна релаксация на организма. Стимулира се имунната система.

Класическият масаж е подходящ при обща скованост на тялото и при профилактика.

Лечебният масаж се различава от класическия с това, че при него се набляга повече на проблемните зони и решаването на конкретния мускулен проблем. При даден проблем мускулатурата реагира като повишава мускулния тонус и се получава спазъм на мускулатурата.

Дълбокотъканният масаж е масаж, при който се използват по-силен натиск, с което се повлияват по-дълбоките слоеве мускули и се получава по-голяма релаксация. По-силовият масаж обикновено води до по-голям ефект и отпускане на мускулатурата. Разбира се, натискът трябва да бъде съобразен с всеки клиент и да е индивидуален спрямо целта на масажа.

Релаксиращият масаж цели да облекчи и намали стреса, като главно се използват по-леки похвати за релаксация на централната нервна система.

Спортният масаж цели да разнесе отпадните продукти и да се постигне бързо възстановяване на мускулите след натоварването им или да се подготвят мускулите за предстоящото натоварване. Намалява се рискът от спортни травми.

Антицелулитният масаж цели да премахне целулита. Стимулира се кръвообръщението и се постига дрениращо действие. Повлиява се обмяната на веществата и така се разграждат подкожните мазнини. Кожата изглежда по-гладка и стегната. Антицелулитният масаж трябва да се комбинира с увеличен прием на вода, упражнения и правилно хранене за по-добри резултати. Препоръчва се да се направи курс от 10 масажа.

Цени

УслугаВремеЦена
Масаж 30 мин.30 мин.40 лв.
Масаж 60 мин.60 мин.65 лв.
Масаж 90 мин.90 мин.90 лв.

Запишете час сега Свържете се с нас