Дневник Assia1307
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Дневник Assia1307
19.09.2017
4 яйца, доматена супа, орехи 50гр, сьомга на скара 200гр, домат 200гр, зехтин 1с.л. , 50гр кашкавал
Добавки: fish oil , CLA 1250 3бр , L-tyrosine 3бг (на NOW за щитовидната)
Грешка: 2 чаши бяло вино
Тренировка:
странична преса 3 х 5 @9кг
ренегатско 3 х 5 @7.5кг
скрипец 3 х 5 @30кг
ходещи напади 3 х 12крачки @ 8 кг
hip trust 4 х 5 @50kg
военна преса 3 х 5 @20кг
упражнения за корем ( 2-3 вида) 4 серии по 10 - 15 повторения без тежести.
Отварям нов дневник, старият ми е изтрит ( както и много информация, която сега не намирам във форума)
Цел: изчистване на мазнини и регулиране на хормони, регулиране на функция на щитовидна жлеза. На 32год. 163, 69 кг ( цел: 58), сила, издръжливост, да се науча да се набирам,
тренирам от 6 години , до скоро по тъпата схема с по 20-25 повторения и много кардио, ужас...и здравословното фитнес хранене, което не ми понася!!! Връщам се на истината!!
Хранила съм се ВМНВД и преди в продължение на години, тренирала съм в SS с Мария. Скоро ще ходя да си измеря мазнините.
Моля да ме поправяте където бъркам
20.09.2017
Храна: 4 яйца, 200гр сьомга, домат 200гр, 200гр свинско , 2 люти чушки сурови
Тренировка: по-късно, ще правя другите базови да видя там как съм с килограмите и колко ми е паднала силата
мъртва тяга, клек, МВР. FCT, CPP , и малко интервално кардио
4 яйца, доматена супа, орехи 50гр, сьомга на скара 200гр, домат 200гр, зехтин 1с.л. , 50гр кашкавал
Добавки: fish oil , CLA 1250 3бр , L-tyrosine 3бг (на NOW за щитовидната)
Грешка: 2 чаши бяло вино
Тренировка:
странична преса 3 х 5 @9кг
ренегатско 3 х 5 @7.5кг
скрипец 3 х 5 @30кг
ходещи напади 3 х 12крачки @ 8 кг
hip trust 4 х 5 @50kg
военна преса 3 х 5 @20кг
упражнения за корем ( 2-3 вида) 4 серии по 10 - 15 повторения без тежести.
Отварям нов дневник, старият ми е изтрит ( както и много информация, която сега не намирам във форума)
Цел: изчистване на мазнини и регулиране на хормони, регулиране на функция на щитовидна жлеза. На 32год. 163, 69 кг ( цел: 58), сила, издръжливост, да се науча да се набирам,
тренирам от 6 години , до скоро по тъпата схема с по 20-25 повторения и много кардио, ужас...и здравословното фитнес хранене, което не ми понася!!! Връщам се на истината!!
Хранила съм се ВМНВД и преди в продължение на години, тренирала съм в SS с Мария. Скоро ще ходя да си измеря мазнините.
Моля да ме поправяте където бъркам
20.09.2017
Храна: 4 яйца, 200гр сьомга, домат 200гр, 200гр свинско , 2 люти чушки сурови
Тренировка: по-късно, ще правя другите базови да видя там как съм с килограмите и колко ми е паднала силата
мъртва тяга, клек, МВР. FCT, CPP , и малко интервално кардио
имам следният въпрос, относно трениране на крака. Има тема във форума, какво да се прави за по-големи крака, отговорът е " клек, тяга, напади...". Ако целта е намаляване на обема им, освен диетата за премахване на мазнини има ли упражнения които да се избягват, за да не стават те " напомпани". Аз лично съм с по -мускулесто тяло, и дори преди години краката ми седяха много обемни на фона на горната част на тялото. Сега се чудя как да ги намалявам ?!?
Също така не намирам темата, където се обясняваше защо жените да тренират 5х5 с базови упражнения, ако някой чете, ще се радвам да даде линк.
Също така не намирам темата, където се обясняваше защо жените да тренират 5х5 с базови упражнения, ако някой чете, ще се радвам да даде линк.
21.09.17
закуска: орехи 40гр, бадем 2-3бр, стафиди 10гр
обяд: сьомга 300гр , селски домат 200гр 1сл зехтин
Следобедна закуска: 60гр свинска вратна
вечеря: 3малки селски яйца, 10гр масло, 60гр кашкавал
1550кал. М 58%, В 8%, П 34%
CLA, Fish oil, LTyrosine
Тренировка:
вчера почивах, днес втора тренировка за влизане " в час" и ориентиране кое, колко, с колко кг - да ама не, тренировката е пропусната
1 седмица на режим, с прегрешения от вино, черен шоколад 75%, ядки и още не съм изключила млечните, ям ги от време на време, като в офисът няма друго. РЕЗУЛТАТ: -1кг, по -1см от талия, ханш и бедро
закуска: орехи 40гр, бадем 2-3бр, стафиди 10гр
обяд: сьомга 300гр , селски домат 200гр 1сл зехтин
Следобедна закуска: 60гр свинска вратна
вечеря: 3малки селски яйца, 10гр масло, 60гр кашкавал
1550кал. М 58%, В 8%, П 34%
CLA, Fish oil, LTyrosine
Тренировка:
вчера почивах, днес втора тренировка за влизане " в час" и ориентиране кое, колко, с колко кг - да ама не, тренировката е пропусната
1 седмица на режим, с прегрешения от вино, черен шоколад 75%, ядки и още не съм изключила млечните, ям ги от време на време, като в офисът няма друго. РЕЗУЛТАТ: -1кг, по -1см от талия, ханш и бедро
22.09.2017
закуска: 60гр кашкавал 400 гр кис. мляко 4%
обяд/вечеря: ужасно много храна, бях на бебешка погача, яла съм само разрешено но много
бурата , домати, чушки, октопод, сьомга, масло,скариди, телешко
грешка: малко питка с мед (нямаше как ), 1/2 филия сухар, многоооо вино
калории : много, въглени многоо
23.09.2017
закуска: 30гр грозде, 20гр орехи
CLA< Ltyrosine, Omega3
обяд: ще е свинска вратка 200гр
Разходка в мола и ..... деня е провален, калориите са ми малко но въглените много. Прасето в мен още не е умряло!
В дни които не тренирам ще гледам да ям по 1200кал, в дни с тренировки до 1400-500. Имаше един такъв принцип, но сега не мога да го намеря във форума, защо така се правеше. Ако е грешно ще се радвам някой да ме поправи.
закуска: 60гр кашкавал 400 гр кис. мляко 4%
обяд/вечеря: ужасно много храна, бях на бебешка погача, яла съм само разрешено но много
бурата , домати, чушки, октопод, сьомга, масло,скариди, телешко
грешка: малко питка с мед (нямаше как ), 1/2 филия сухар, многоооо вино
калории : много, въглени многоо
23.09.2017
закуска: 30гр грозде, 20гр орехи
CLA< Ltyrosine, Omega3
обяд: ще е свинска вратка 200гр
Разходка в мола и ..... деня е провален, калориите са ми малко но въглените много. Прасето в мен още не е умряло!
В дни които не тренирам ще гледам да ям по 1200кал, в дни с тренировки до 1400-500. Имаше един такъв принцип, но сега не мога да го намеря във форума, защо така се правеше. Ако е грешно ще се радвам някой да ме поправи.
Закуска: чисто кафе 1 сварено яйце
Обяд: 3 яйца тв. Сварени + 80гр кашкавал
Следобед: 100гр домат, 50гр чушка. 20гр сирене 3 маслин
Вечеря: 100гр свински врат, 100гр домат, 20гр лук,20гр тадзики, 30гр гауда
Ранно ставане в 6 и дълъг период на глад, ядох повече вечерта
Калории: 1319, М: 68% В: 9% П: 23%
Обяд: 3 яйца тв. Сварени + 80гр кашкавал
Следобед: 100гр домат, 50гр чушка. 20гр сирене 3 маслин
Вечеря: 100гр свински врат, 100гр домат, 20гр лук,20гр тадзики, 30гр гауда
Ранно ставане в 6 и дълъг период на глад, ядох повече вечерта
Калории: 1319, М: 68% В: 9% П: 23%
закуска: 1 кафе с кокосово масло 1лъжичка, 300гр биволско мляко, 2 тв. сварени яйца
обяд: 1/2 авокадо, 56 маслини, 2тв сварени яйца,
вечеря: сьомга 200гр, домат 200гр , зехтин 1сл
калории: 1229, М: 63% В: 12% П:24%
много въглехидрати, явно от авокадото...
ТРЕНИРОВКА:.... тежести и кардио (дано да мога да стигна до фитнеса, поради работата ми не винаги успявам)
Милко преса , добро утро, набиране на машина, сумо тяга, кейбъл пуш пул, малко swing , малко корем, малко кардио
обяд: 1/2 авокадо, 56 маслини, 2тв сварени яйца,
вечеря: сьомга 200гр, домат 200гр , зехтин 1сл
калории: 1229, М: 63% В: 12% П:24%
много въглехидрати, явно от авокадото...
ТРЕНИРОВКА:.... тежести и кардио (дано да мога да стигна до фитнеса, поради работата ми не винаги успявам)
Милко преса , добро утро, набиране на машина, сумо тяга, кейбъл пуш пул, малко swing , малко корем, малко кардио
з: 200гр биволско мляко, 30гр орех, кафе с 5гр кокосово масло
о: 200гр сьомга, 250мл бульон от свински кости, 100гр домат
в: домати 200гр, краставица 100гр, маслини 5-6 бр, зехтин 1сл, сирене 60-70 гр
кал: 1153, М: 53% В: 11%, П: 39%
качени 2кг и по 2-3 см ( и предния път докато се адаптирам дебелеех после свалях) затова ще наблегна на кардиото за сега, без много тежести, докато сваля 4-5кг. По съвет на Мария от спайдър ( май вече не работи там) ще вечерям само салати с малко сирене, а по обилно с мазнини на обед.
о: 200гр сьомга, 250мл бульон от свински кости, 100гр домат
в: домати 200гр, краставица 100гр, маслини 5-6 бр, зехтин 1сл, сирене 60-70 гр
кал: 1153, М: 53% В: 11%, П: 39%
качени 2кг и по 2-3 см ( и предния път докато се адаптирам дебелеех после свалях) затова ще наблегна на кардиото за сега, без много тежести, докато сваля 4-5кг. По съвет на Мария от спайдър ( май вече не работи там) ще вечерям само салати с малко сирене, а по обилно с мазнини на обед.
Много ме мъчи въпроса дали да се хвърлям слмело на тежеститв или да съм само на кардио....знам ефекта и на двете, много е обсъждано тук, просто не знам как да процедирам, страх ме е че ще наедрея от щангите, а докато се махнат мазнините ще съм като ходещ кит....няма идея кое е по-правилно с цел , сваляне на мазнини и килограми ( трябва да падна до 60 поради здравни причини) 20мин се разтягам в залата и се чуда какво да правя...
тренировка 26.09
набиране на машина 30кг - 3 х 5
странична преса 10кг 3 х 5
ренегатско 10кг 3 х 5
мъртва тяга 55кг 3 х 5 ( мога още )
cable push pull 10кг 1 х 5 15кг 2 х 5
малко корем, ама мног малко
тежестите надделяха, просто няма как да съм във фитнес и да карам колело или да скачам на пътеката по 80 минути....умишлено ще избягвам клек с тежести, особено преден клек, както и напади с големи тежести (освен ходещите с гири ) Тук малко предната част на бедрата ще бъде пренебрегната, понеже никои не ми дава мнение, за сега ще действам така, дано работи.
днес на гладно чисто кафе 15 мин колеко ( 5 мин нормално каране, 7 мин 60сек на 60 сек - редуване на съпротивлението) 3 мин интензивно без съпротивление
ХРАНА за 27.09
закуска: кокосов чипс за 30гр има 22гр мазнини, 2,5 бъглени 2.7 протеин - много вкусен
обяд: 4 яйца , домат 100гр, сирене 100гр
вечеря: месо 300гр - ще ми се наложи да вечерям навън за това май най безопасното е месото
следобедна: 200ml бульон от свински кости
калории ( със следобедната закуска ) около:
кал: 1400 , М: 63% В: 4% П: 33%
набиране на машина 30кг - 3 х 5
странична преса 10кг 3 х 5
ренегатско 10кг 3 х 5
мъртва тяга 55кг 3 х 5 ( мога още )
cable push pull 10кг 1 х 5 15кг 2 х 5
малко корем, ама мног малко
тежестите надделяха, просто няма как да съм във фитнес и да карам колело или да скачам на пътеката по 80 минути....умишлено ще избягвам клек с тежести, особено преден клек, както и напади с големи тежести (освен ходещите с гири ) Тук малко предната част на бедрата ще бъде пренебрегната, понеже никои не ми дава мнение, за сега ще действам така, дано работи.
днес на гладно чисто кафе 15 мин колеко ( 5 мин нормално каране, 7 мин 60сек на 60 сек - редуване на съпротивлението) 3 мин интензивно без съпротивление
ХРАНА за 27.09
закуска: кокосов чипс за 30гр има 22гр мазнини, 2,5 бъглени 2.7 протеин - много вкусен
обяд: 4 яйца , домат 100гр, сирене 100гр
вечеря: месо 300гр - ще ми се наложи да вечерям навън за това май най безопасното е месото
следобедна: 200ml бульон от свински кости
калории ( със следобедната закуска ) около:
кал: 1400 , М: 63% В: 4% П: 33%
нов опит
вчера:
салата цезар с бекон - 200гр
пилешки крила - 5бр
свински врат 300гр
снежанка -200гр
+ вино
Тренировка след 5 месеца лежане:
стр. преса с пудовка 8кг 3 х 5
ренегатско 5кг 3 х 5
"набиране" на TRX 3 х 10
клек 20кг 3 х 8
упражнение за дупе с ластик 3 х 10
Днес:
кефир 1л.
3 яйца
за вечеря свинско 300гр
+ вино
тренировка:
няма
вчера:
салата цезар с бекон - 200гр
пилешки крила - 5бр
свински врат 300гр
снежанка -200гр
+ вино
Тренировка след 5 месеца лежане:
стр. преса с пудовка 8кг 3 х 5
ренегатско 5кг 3 х 5
"набиране" на TRX 3 х 10
клек 20кг 3 х 8
упражнение за дупе с ластик 3 х 10
Днес:
кефир 1л.
3 яйца
за вечеря свинско 300гр
+ вино
тренировка:
няма
Благодаря
Целите са ми здраве, тонус, сила и сваляне на много мазнини,
Лежах от мързел, ( е не точен глагол, но понже не съм тренирала с тежести, така го написах) , работя всеки дек от 9 до 18 без почивен ден, 7 дни в седмицата и не ми остава време и сили за залата. Ходя на народни танци 2 пъти в седмицата, но с яденето на боклуци това не помага.
НОВАТА ЦЕЛ: да се храня стриктно ВМНВД , за да имам сила за тежести въпреки работният ми график, да си върна старата форма когато се хранех ВМНВД и хормоните ми бяха в норма, не искам да пия хапчета Глюкофаж...(сега не ги пия и трудно свалям, но не искам с тях да поддържам захарта си)
МИЛКО ГЕОРГИЕВ:
Точно 5 повторения по 3 серии е тренировка за избягване на растеж.
Може първия месец да ти се увеличи обиколка с 1 см от повишаване на тонуса на ускула. След това няма да расте повече, ако не качваш килограми.
Растежът ти няма да се повлияе.
С тежести се гори много. Колкото е по-тежко - толкова повече. Кардиото е най-ефективно когато е интервално - редуваш спринт с ходене.
-Може ли някой да обясни, на 2 на 3, защо това е така? особено важно за жените, а и за мъжете които не спират да ми повтарят, не прави това, не така, ааа не с тия щанги, аууу ще станеш като мъж. Освен че нямаме нужните хормони и т.н., защо се избягва растеж при трениране 3х5 и защо е толко дълбоко вкоренен митът за гири по 2 кг и 30-40 повторения?
Лежах от мързел, ( е не точен глагол, но понже не съм тренирала с тежести, така го написах) , работя всеки дек от 9 до 18 без почивен ден, 7 дни в седмицата и не ми остава време и сили за залата. Ходя на народни танци 2 пъти в седмицата, но с яденето на боклуци това не помага.
НОВАТА ЦЕЛ: да се храня стриктно ВМНВД , за да имам сила за тежести въпреки работният ми график, да си върна старата форма когато се хранех ВМНВД и хормоните ми бяха в норма, не искам да пия хапчета Глюкофаж...(сега не ги пия и трудно свалям, но не искам с тях да поддържам захарта си)
МИЛКО ГЕОРГИЕВ:
Точно 5 повторения по 3 серии е тренировка за избягване на растеж.
Може първия месец да ти се увеличи обиколка с 1 см от повишаване на тонуса на ускула. След това няма да расте повече, ако не качваш килограми.
Растежът ти няма да се повлияе.
С тежести се гори много. Колкото е по-тежко - толкова повече. Кардиото е най-ефективно когато е интервално - редуваш спринт с ходене.
-Може ли някой да обясни, на 2 на 3, защо това е така? особено важно за жените, а и за мъжете които не спират да ми повтарят, не прави това, не така, ааа не с тия щанги, аууу ще станеш като мъж. Освен че нямаме нужните хормони и т.н., защо се избягва растеж при трениране 3х5 и защо е толко дълбоко вкоренен митът за гири по 2 кг и 30-40 повторения?