Здравейте, на 24г. съм, 172см., 89кг. с вероятно около 20-25 % мазнини(между шкембе и шкембак не съм мерил с уред

) изцяло нов съм в областта и никога не съм се занимавал с диети или хранителни режими , с тренировки много много рядко. Преди около 2 месеца претърпях една операциика на кръстните връзки на коляното и бях допълнително обездвижен та качих допълнителни килограми, които и преди не ми бяха в малко. Първичния начин по който реших, че ще поотслабна е с гладуване (не ме се съдете за невежеството моля ви

) видях че ефект та даже обратното хората ми казваха че съм още напълнял, което ме шокирваше та видях че така няма да я бъде. Поразрових започнах малко да чета тук там по нещо, като до този момент си нямах и на идея какво е белтъчини, мазнини или въглехидрати , че може в малко продукт да има много калории и всякакви тем подобни елементарни неща които са, но не са ми вълнували до сега, нямам обяснение защо

. Така след като посъбрах малко инфо карах около седмица на нисковъглехиратна, но високо протеинен режим, след като намерих този сайт, изчетох всичко написано от Милко и ТВ изявите му тотално ме убеди във фактите които явно и крият от нас.Резултатите и на всички вас допълнително ме убедиха че ВМ-НВХ е работата, не само за "отслабване" но и нормално съществуване. И вече от една седмица съм на ВМ-НВХ , като комбинирам със силови тренировки 4 пъти в седмицата.Не съм свалил килограми, но разлика има във визията ми, както в тонуса и енергичността ми. Със сигурност правя все още милион грешки и незнам много неща , та ще споделям тук как се храня и някакви допълнителни неща, бих приел всякаква критика и съвет на драго сърце. Благодаря
Днес храната :
10:30
3 сварени яйца+ 1 сурово(беше ми зор

)
100 гр краве сирене
30-40 гр. масло
2 скелитки чесън
18:00
250-300 гр. свински пържоли
2 домата
100 гр. сирене
глава лук